- Poruka
- 4.953
Život je bio tako surov prema nama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tvoja?Da, ali samo jedna.Ti si na redu.![]()
Jos jedna tema o ratu, nadmoci, svetskoj dominaciji....?
pičkougroženosti.....
aj em ded nau.....Mađar? :?Ne znam ko je smešniji, ovi što su protiv ili ove što su za. Kao... on/a će meni da kaže ovo ili ono mamu mu/joj...
U svakom slučaju ja moje prezime zadržavam za sebe i ne dam njoj, neka zadrži svoje, moje prezime neće neka ićka da nosi, a jok.
ops:Jao ja sam napisala tvoja a on je onda napisao tvoja i onda me je jaoooooo njaaaaaaaj em ded nau.....

titule?

Čisto da ne manjka informacija.....
![]()

Sta ti je ljubav...Kad cujem da zena ima dva prezimena odmah je gledam drugacijim ocima, da podsetim to su one zene koje svoju porodicu zapostavljaju radi svoje karijere ili cak zbog same sebe...Jos mnogo toga ruznog bi napisao o njima ali bice previse za jednu temu.
Kad cujem da zena ima dva prezimena odmah je gledam drugacijim ocima, da podsetim to su one zene koje svoju porodicu zapostavljaju radi svoje karijere ili cak zbog same sebe...Jos mnogo toga ruznog bi napisao o njima ali bice previse za jednu temu.
jeste... al' ne zaboravi da ce mozda da se igra na vasem stadionu... ako pre toga oni iz kambodzanske ambasade da posade pirinac, pa da se osecaju kao na poljima kod kuce... ne, znam da nije smesno... al' je dobra fora kad se kaze to lepo... majke mi vam kazem...

Ne govori nikom.znam ti prezimeops:
ops:A kakve to ima veze sa zadrzavanjem prezimena?Znaci udaces se za papucara/mlakonju?![]()

Ne slazem se sa ovim mozda zena voli svoje prezime
a mozzda su u shumi...A mozda i dominaciju.