- Poruka
- 1.302
I ne samo politickim...He,he...misliš?Žene su fantastične dok su u mešovitim političkim ekipama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne samo politickim...He,he...misliš?Žene su fantastične dok su u mešovitim političkim ekipama...
sta mos i zena da bude "cvrtsta ruka" pogledajmo Tacherku kako je hebala majku svima ,a pogotovo Argentincima![]()
sto vise zena na vlasti, svijet ce biti bolji...:
Bravo,Dikane!Sve biser do bisera...k'o slavonka.Opet feminizam slavonka.
Margaret Tačer
Medlin Olbrajt
Mira Marković
Indira Gandi
Kondoliza Rajs
pucala je mnogima kičma od te dobrote, emotivnosti, razumevenja, iznalaženja mirnih rešenja.

Opet feminizam slavonka.
Margaret Tačer
Medlin Olbrajt
Mira Marković
Indira Gandi
Kondoliza Rajs
pucala je mnogima kičma od te dobrote, emotivnosti, razumevenja, iznalaženja mirnih rešenja.
Opet feminizam slavonka.
Margaret Tačer
Medlin Olbrajt
Mira Marković
Indira Gandi
Kondoliza Rajs
Ala si ti večeras raspoložen za etikete, to je čudo.
Što se tiče protivljenja muškaraca da žena zauzme važnu ulogu u političkom životu Srbije,
mislim da je to nasledje prošlosti, konzervativno shvatanje i pomalo muški šovinizam. Pa šta ako nam se desila Markovićka? Nisu sve žene koje se bave politikom kao ona...
Da me pogrešno ne shvatite, ali svakodnevno u poslovnom životu srećem muškarce koji ne mogu podneti ako sam, slučajno, na višoj poziciji, ako pariram stručno i verbalno, ako im dajem zadatke (moram to oprezno da se dete ne naljuti), odmah se pokunje i nestanu iz vidokruga. Nema potrebe, žena može biti ravnopravan partner u svemu, ne samo u krevetu, ili kuhinji (poznato je da su muškarci bolji kuvari od žena).
Definitivno, žene su manje sujetne od muškaraca i zato su bolje diplomate. Muškarci imaju stalnu potrebu da se takmiče sa zamišljenim protivnicima i da se dokazuju, jer su uglavnom nesigurni. I kada su uspešni i deluju sigurno, budite sigurni da kući imaju ženu-zmaja...
mada je i ona Argentinka novoimenovana mlogo dobra za svoje godine ja se ne bi bunio ,lepsa je od Borisa defitinitivno, samo ne znam sta bi rekle sredovacne domacice na to 
Već ti mnogo puta rekoh šta nisam, a uopšte nisam ulazio u to da li postoji ili ne, zato i jeste hipotetičko.Прво: таква жена на политичкој сцени НЕ ПОСТОЈИ.
Друго: твоје питање није хипотетичко већ као ЛДП-овац опипаваш тзв."мнење"...
Треће: у овако тешкој ситуацији за Србију НИКАДА не бих гласао за жену.
Namerno sam hteo da izbegnem varijantu koja bi dovela do određene ličnosti. Naravno da važi i ako je van tabora, ali sam svestan da niko ne bi glasao za ženu ili muškarca iz suprotnog.E, kliknuh na DA ali zasto si postavio pitanje na nacin da bi neko glasao za zenu na mestu premijera SAMO ako je iz nekog "istog tabora"??? Cemu takvo ogranicenje?
A za koga bi glasali oni koji nisu u taboru?
Nesho, sličnu sam temu postavila 02.09. i čitam tvoj odgovor, kao, nemaš ništa protiv da žena bude Predsednik, ali ne možeš da se setiš nijedne...Seti li se sad neke?
Ala si ti večeras raspoložen za etikete, to je čudo.
Ja sam samo reagovao na činjenicu da će svet biti mnogo bolji ako žene upravljaju njime.
Da za razliku od muškaraca, ženski političari sve rade mirno, izbegavaju ekstremne mere,
neće biti ratova.....
Ali na žalost nije tako. I muškarci i žene se slično ponašaju u politici.
Na neke separatističke težnje Sika, Indira Gandi je reagovala prilično čvrsto i surovo, poslavši
vojsku da to u krvi uguše.
Margaret Tačer je bila prilično konzervativna, upravljala je čvrstom rukom, zalagala se za oštre
mere, kako u unutrašnjoj tako i u spoljnoj politici.
I ''jastrebovi'' američke spoljne politike prilično su agresivni bilo da su muškarci ili žene.
Ženama nije strano da stave politiku, ideologiju iznad čoveka, kao i makijavelističke metode i
u ekonomiji i u politici. Po tome se nimalo ne razlikuju od muškaraca.
Sticanje moći, da l' političke da l' ekonomske, traži veliki aktivizam, a poneki put i da se uprljaju
ruke, i zgaze neka moralna načela.
Tako da argumenti tipa ''majčinska ljubav'', ''žene ne vole rat'' i ostale emotivne stvari nemaju mesta
u politici.
Problem rodne ravnopravnosti može se posmatrati samo iz ugla civilizacijsko, demokratskih tekovina.
A feministički stavovi podjednako su glupavi kao i kvazipatrijarjalni.
Setimo se samo Mire Marković. Slika i takvog vladara.Са овим мишљењем се потпуно слажем, чак бих додала да жене које су владарке*, могу да
буду далеко окрутније и одлучније од мушкараца.
*Значи, не мислим на неке жене које су само ситни партијски апаратчици, већ на оне које имају
истинску моћ и утицај.
Nije ''kao'' nego stvarno nemam ništa protiv. Ukazao sam na činjenicu da među vodećim političarima nema žena upravo zato što ako ostane tako nemamo za koju da glasamo i kako da je vidim među kandidatima kad je na listi nema?
Значи ти си за то да се нека ТУРИ на листу........хехехе.......
ОДУШЕВЉЕНИ ЗАТО ШТО ЈЕ КАТОЛКИЊА
Треће: у овако тешкој ситуацији за Србију НИКАДА не бих гласао за жену.
Što volim Mitino izražavanjeЗначи ти си за то да се нека ТУРИ на листу........хехехе.......

Значи ти си за то да се нека ТУРИ на листу........хехехе.......
Primitivizam je toliko zaposeo političku scenu Srbije da se svaka pametna žena povlači, zato što ne može sebi da dozvoli da ulazi u polemike sa političarima poput ovih nabrojanih, a sigurna sam da ih ima još, ovi su mi pali na pamet "na prvu loptu".