evaras
Zainteresovan član
- Poruka
- 239
čuj iz zadnjih klupa....
ponižavanje direktno sa govornice:
ponižavanje direktno sa govornice:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја тебе уопште не разумем, како ти није јасно да ИНТЕЛЕКТ неке особе није пресудан за политику, напротив. Да неће можда неко да проба да ми објасни
да је Џорџ Буш неки интелектуалац.......хехехе...
Не, битна је супериорност, снага личности а не физичка снага, харизма.......не
могу сада да нађем фотку оне јаднице Меркелове која је једина жена у великом
мушком "друштву" ...

Mislim da ipak ne poznaješ žene dovoljno.

Pa pošto je Neša postavio može da produži rok važenja na neograničeno.karlito pa vidis da za 7 dana istice anketa...da se izjasnimo sto brze mozemo![]()

Ko ti je taj?Pitajte gospodina MIroljuba sta misli o zenama u politici![]()
Da se razumemo, ovo se ne odnosi na neku posebno nego je čisto hipotetičko pitanje. Znači, ako bi u političkoj opciji koju vi zastupate postojala neka hrabra, sposobna, poštena, da li biste glasali za nju da bude premijer ili predsednik Srbije?
'Ajde Mita, patrijarhalan i nazadan cLovek, ali sto pica (picocoleone) ne glasa za zene. Zensko, a ima nesto protiv zena!
Zar nije dovoljno što sad (preko kreveta,kao što je uvek i bilo) upravljaju svetom???
Pa zar nismo imali primere da na taj način leče svoje komplekse???Setite se samo Olbrajtove,Tačerove,Bože sačuvaj nas takve bede.
tkacio:Kakve li su oni TEK imali komplekse. Ti si skolski primerAK mladog vadikala. 
Da li bi bio ljubazan da se prisetis Hitlera, Staljina, Causeskua i ostali muskih primeraKA?tkacio:Kakve li su oni TEK imali komplekse. Ti si skolski primerAK mladog vadikala.
![]()

Tipičan primer onoga što sam naveo....
Pustiti ženu u politiku,to je samoubistvo....![]()
A Staljin?

Tipičan primer onoga što sam naveo....
Pustiti ženu u politiku,to je samoubistvo....![]()