Владимир Павићевић, будући српски премијер

Jesi to sam smislio ili si tražio nečiju pomoć? 😁

Хахаха....ништа оригиналније за одговор ниси смислио него "јеси ли сам смслио или ти је неко помогао".

Свакако, за тебе знамо да ову поруку ниси сам смислио јер је на интернету општепозната реченица "јеси ли сам смислио или ти је неко помогао".

Хахаха....ништа оригиналније за одговор ниси смислио него "јеси ли сам смслио или ти је неко помогао".

Свакако, за тебе знамо да ову поруку ниси сам смислио јер је на интернету општепозната реченица "јеси ли сам смислио или ти је неко помогао".

Ja sam ćaci, meni to pristaje ali vama elokventnim studentima i intelektualcima i ne baš. Tebi 75% za studentsku listu naravno nije smešno.😁

Ja sam ćaci, meni to pristaje ali vama elokventnim studentima i intelektualcima i ne baš. Tebi 70% za studentsku listu naravno nije smešno.😁

Морам признати да си у праву.

Ок, имаћу убудуће разумевања за твоје постове.

Не зезај???

Био је посланик заједно са Зораном Живковићем из Нове странке. Њих двојица.
довољно
дакле још један из система , или бивши ''опозиционар'' који се тобож преобратио...

промућкај па проспи

у србији по први пут, коначно, народ са студентима који су и најслепљима отворили очи, мења цео систем (позиција + опозииција и нво активисти)
јер досадашњим променама власти суштински се ништа није променили нити је икада било одговорности осим прича ''ђилас укро 619 милиона евра'' , док исти ђилас шета слободно , а у влади су бивши директор агенције ѕа приватизацију код динкића - с мали, затим весић...

Poslednja izmena:
A jest' dosta smešno kada ti jedan ćaci kaže tako nešto. 😁 S obzirom da oni kao papagaji ponavljaju samo ono što im žvala.vi skot kaže. "Žuti..bla bla...Đilas..619 miliona...Šolak.. bla bla..bolje ćaci nego naci...zgubidani..živela svrbija...bla bla..aco svrbi me..bla bla bla bla... .":kafa:

pa koce biti prvi na listi? svaka lista ima neko ime
Толико вам је стало да вам кажемо састав листе.

Добићете листу по расписивању избора.

Зато, напни оног свог шиптара да их распише, и добићеш имена и првог и последњег на листи.

Толико вам је стало да вам кажемо састав листе.

Добићете листу по расписивању избора.

Зато, напни оног свог шиптара да их распише, и добићеш имена и првог и последњег на листи.

ma meni svejedno

ne zurim ja nigde

cekamo onda do 2027

Морате да сачекате изборе, јер одмах ваљате људе у медијско блато !

То је смрадовска тактика Вучића, Вучићевића, Орлића, Јованова и других ...

vazi cekamo

al zasto onda.blokader alter otvara ove teme

ocito da je pavicevic vidjen za vrh liste

Back