lukabeograd
Ističe se
- Poruka
- 2.350
Da vidimo prvo kako ce u Albaniji to da prodje, pa ako radi onda sto da ne....Ja sam i dalje za to da nam ChatGPT vodi državu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vidimo prvo kako ce u Albaniji to da prodje, pa ako radi onda sto da ne....Ja sam i dalje za to da nam ChatGPT vodi državu.![]()
Smeh produžava život, kažu lekari. Hvala ti, nakon ovoga ima da živim 100 godina.![]()
Тежак је живот Ћација. Дуго ћеш осећати терет ћацаства на својим нејаким плећима.
Jesi to sam smislio ili si tražio nečiju pomoć?![]()
Хахаха....ништа оригиналније за одговор ниси смислио него "јеси ли сам смслио или ти је неко помогао".
Свакако, за тебе знамо да ову поруку ниси сам смислио јер је на интернету општепозната реченица "јеси ли сам смислио или ти је неко помогао".
Ja sam ćaci, meni to pristaje ali vama elokventnim studentima i intelektualcima i ne baš. Tebi 70% za studentsku listu naravno nije smešno.![]()
Sonja Karadžić: “Proklet bio onaj ko je brata nazvao ‘ćaci’!”
Budući SRPSKI premijerТо ти нека Ћацика земљакиња, а?
довољноНе зезај???
Био је посланик заједно са Зораном Живковићем из Нове странке. Њих двојица.
A jest' dosta smešno kada ti jedan ćaci kaže tako nešto.Хахаха....ништа оригиналније за одговор ниси смислио него "јеси ли сам смслио или ти је неко помогао".
Не може.
Чет џипити је фин, па неће бити довољно оштар према сендвичарима лојавистима.
Нова власт мора да свакоме од њих узме по неколико литара крви.
Да би био Премијер, треба да направи поткаст "Пао је Вучић", а не "Мило је пао..."![]()
jel ce on biti blokaderski lider na izborima?
Имена још увек држимо у тајности, али оно што ти могу рећи, Студентска листа неће имати "лидера".
Толико вам је стало да вам кажемо састав листе.pa koce biti prvi na listi? svaka lista ima neko ime
Толико вам је стало да вам кажемо састав листе.
Добићете листу по расписивању избора.
Зато, напни оног свог шиптара да их распише, и добићеш имена и првог и последњег на листи.
Pa kako ide ostatak naslova podcasta?
Не знам заборавио сам, није ми ни битно !
Али тај Павићевић има неко дефект, који не знам још да дефинишем !
ma meni svejedno
ne zurim ja nigde
cekamo onda do 2027
Морате да сачекате изборе, јер одмах ваљате људе у медијско блато !
То је смрадовска тактика Вучића, Вучићевића, Орлића, Јованова и других ...
Имена још увек држимо у тајности, али оно што ти могу рећи, Студентска листа неће имати "лидера".