xiaoyu
Domaćin
- Poruka
- 3.755
Veruj mi da postoji. To ti je onaj drugar s kojim se ispričaš kao sa drugaricom. Obično je malo feminiziran, ali nije homoseksualac. I privlače ga lujke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, zaboravih na tu "sortu"... A jel onda to znaci da su zene ortaci muskobanjaste ili sta vec... muskarace?xiaoyu:Veruj mi da postoji. To ti je onaj drugar s kojim se ispričaš kao sa drugaricom. Obično je malo feminiziran, ali nije homoseksualac. I privlače ga lujke.
POP Mare:Ok, zaboravih na tu "sortu"... A jel onda to znaci da su zene ortaci muskobanjaste ili sta vec... muskarace?
Procitaj moj odgovor na temu...xiaoyu:Uglavnom nisu. Ali svoju "seksipil" ne iznose u prvi plan kao zavodnice. Već imaju "ortački" šarm, pa se u njihovom društvu obično osećaš kao sa najboljim drugarom. Zar nikada nisi naleteo na ovakvu ženu??
slazem se sa ovim potpuno.Samantha Jouns:Dobro je zato sto mozes svasta da naucis od njih...kako razmisljaju...Mozes da naucis kako se koriste tiketi u kladionici,pa o fuzbalu,pa o kolima,pa o kiti,pa koja se kako riba **** u gradu,koja kako pusi,meni su muski ortaci super,sve iskreno nema lazi nema prevare,.....A zasto je lose...pa recimo moze da ti se desi da se zaljubis u svog druga a on zeli tebe samo za drugaricu ili da je obrnuto sto je u mom slucaju....
Ma kod divlje necu kad se konirala dva putaxiaoyu:@PoP
Ovo, obući se "normalno" ćeš morati da objasniš na Divljinoj temi.![]()
HeBePoBaTaH_:Ksjau, kaži ženama da imaju svoje pitanje na Kokošinjcu..isto ovako, i samo za njih...
AntunTun:A friend in need's a friend indeed,
A friend with weed is better,
A friend with breast and all the rest,
A friend who's dressed in leather,
A friend in need's a friend indeed,
A friend who'll tease is better,
Our thoughts compressed,
Which makes us blessed,
And makes for stormy weather,
My Japanese is better,
And when she's pressed she will undress,
And then she's boxing clever,
A friend who bleeds is better,
My friend confessed she passed the test,
And we will never sever,
a ima i ona teza za zhene s imenima nalik...milici zorici radici...i slichnoj buraniji...shto nas dovodi do priche s imenima...shto je previshe jer netjemo tako da pochinjemo...mozhda kasnije...sada treba biti mio..