Žena Laf ili Žena Damica

muškarci, koju birate
žena Laf je opuštena, voli seks, razume se malo i u kladionicu i u tenis, podrigne na slavi, voli da pojede masno, da popije pivo, otvorena je, glasna, konkretna
žena Damica je suzdržanija, ne ispoljava javno svoje strasti, zanima ju je teme iz ženskih magazina, umerena je, tiha, nenapadna

obrni,okreni ni jedna od te dve ne valja nishta

E.. nešto kao apropo ove teme jedan dobar vic.

Otac pita sina kojem je vreme za ženidbu kakvu bi ženu uzeo, da li onu što je ekstra riba, ali voli da je troše i ostali ili bi nekog skrndelja ali vernog kao psa

Razmišlja sin malo pa odgovori ocu da bi on ipak onu što je ekstra riba, ali je troše i drugi muškarci, a otac se začudi zašto

I odgovara sin: Bolje je da jedem kolače u društvu, nego pomije sam :hahaha:

Ja uvek nekako ostvarim najbolji kontakt sa nekim promiskuitetnim zenama koje muskarci pogresno nazivaju "ku.rvama". Volim taj tip zena jer poznaju zivot, ljude, jednom recju, iskusne u svakom pogledu. Volim takve u kombinaciji sa temparamentom (da vichu) da se bave politikom, da vole da gledaju kako im ka.ras kevu :mrgreen: Ono sto ne volim je da konzumiraju alkohol i duvan, to ne podnosim nikako.

"Ku.rva" je pre svega ruzna rec. To je starozavetna rec koja opisuje podlost i lazljivost i ne odnosi se samo na zene. Ne znam zasto se taj izraz odomacio u narodu kad su zene u pitanju. Ta rec ne treba da ima nikakve veze sa seksom vec karakterom. Jedno je promiskuitetna zena tj. "slobodna" a drugo "ku.rva"!

Back