hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.156
tvoj svaler, ili je osoba sklona svaleraciji :I
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo bih da sablažnjavam rodbinu njome.a je l biste voleli napadno strashilo ali toliko jezivo da niko ne sme nishta da pisne kad udje u prostoriju i smeje se velikim nakarminisanim ustima
: ))
nekako ipak je volite
muškarci, koju birate
žena Laf je opuštena, voli seks, razume se malo i u kladionicu i u tenis, podrigne na slavi, voli da pojede masno, da popije pivo, otvorena je, glasna, konkretna
žena Damica je suzdržanija, ne ispoljava javno svoje strasti, zanima ju je teme iz ženskih magazina, umerena je, tiha, nenapadna
Daaa, biće to. I meni je oduvek bilo sumnjivo kad mi je drugar-švaler (sad oženjeni drugar-švaler) govorio da su sve ostale q rve a da sam ja "za ženiti".
a je l biste voleli napadno strashilo ali toliko jezivo da niko ne sme nishta da pisne kad udje u prostoriju i smeje se velikim nakarminisanim ustima
: ))
nekako ipak je volite
muškarci, koju birate
žena Laf je opuštena, voli seks, razume se malo i u kladionicu i u tenis, podrigne na slavi, voli da pojede masno, da popije pivo, otvorena je, glasna, konkretna
žena Damica je suzdržanija, ne ispoljava javno svoje strasti, zanima ju je teme iz ženskih magazina, umerena je, tiha, nenapadna
Ma jok, on voli sise.random ae priznaj da je on![]()
a je l moze da otvara chep sisama
Ne osećam se nimalo ugroženo ni ''kurvama'', ni sponzorušama, ni ''droljama''... I nije mi najjasniji toliki animozitet prema njima.
Ne osećam se nimalo ugroženo ni ''kurvama'', ni sponzorušama, ni ''droljama''... I nije mi najjasniji toliki animozitet prema njima.
otimaju muzeve :I