Zemunska gimnazija

Danas sam dobro prosla...Nije me pitala biologiju,a dobila sam 5 kod Andje....
A sto smo danas imali VEOMA ZANIMLJIV cas matematike,kod Vrsajkov...
Ta zena nije normalna...:roll:
Usla je i rekla kako smo katastrofa uradili kontrolnu,bla bla,da moramo da dobijemo pozitivne ocene na pismenom da ne bi imali opomene,bla bla,popravjanje ocena tek 10. decembra...
I tu se pobunimo-kako tako kasno,ona krene vi ne ucite,sta hocete nije tako po planu,ja sve radim samo po planu,mi kasnimo sa gradivom (TAKO JE SVAKI CAS,A NE ISPUSTAMO OLOVKU IZ RUKE KOLIKO PISEMO),krenemo da se svadjamo i ona se naljuti i krene da radi zadatke na tabli!Novo gradivo,a ona se zabila u tablu,pise i cuti!!!!Ladno sve vreme cuti,pise i samo brise,nista ne stizemo da prepisemo...I na kraju zvonu u 12:00 za kraj casa,krenemo da ustajemo a ona NECETE!!! :dash:I jos stane na vrata i kaze da niko ne sme da izadje,da imamo dopunsku sedmi cas,posto nista ne razumemo...
Na kraju je razredna morala da dolazi da bi nas pustila....
Ludimo s njom ne znamo sta cemo....:thumbdown:
P.S.Kad bi profesori usli na 4umimali bi sta da vide...xDD:mrgreen:
Bas me zanima jel ulaze neki....:think:

pa super, bre, četvorka....idi spavaj, pa posle malo radi.....
Znaci uzas,od kada sam dosla pa swe do pola sedam sam spawala.......Znaci naspawala sam se,a opet bih mogla jos.........tj.da malo sad ponowim hemiju,sutra imamo kontrolni,pa cu se wratiti mojoj danasnjoj aktiwnosti........SPAWANJU
E...Jeko...Sta sve pita muzicarka???...xD

lako je,nije mnogo strasno,pita po 3 ili 4 pitanja,mene je pitala prwe instrumente,Rim,i Indiju.......wideces da nije nista posebno......:mrgreen::mrgreen:.......al; mi dade 4 zbog tacke od proslog casa

ljudi moji, ja danas napunila 17 godina! loodnica XD sledece godine licna karta, aaa! ne zelim da rastem XDXD

kod sonje latinke sve moze da se prepisuje, ako imas odakle i vestinu za to. ako vam je prvi kontrolni, on bi trebalo da je lak, ja sam tu dobila 4 ili 5, a latinski ne znam ;)

tarja ko ti predaje muzicko? onako pitam

ljudi moji, ja danas napunila 17 godina! loodnica XD sledece godine licna karta, aaa! ne zelim da rastem XDXD

kod sonje latinke sve moze da se prepisuje, ako imas odakle i vestinu za to. ako vam je prvi kontrolni, on bi trebalo da je lak, ja sam tu dobila 4 ili 5, a latinski ne znam ;)

Eeee srecan rodjendan!!! Sve najlepse ti zelim, da ne nabrajam sad, posto neke od zelja nisu za maloletne :D :D

Srecan ti 17. rodendan! :P
Meni je za nedelju dana

Poslednja izmena:

PA SRECAN RODJENDAN TIX..............SWE NAJBOLJE!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Eeee srecan rodjendan!!! Sve najlepse ti zelim, da ne nabrajam sad, posto neke od zelja nisu za maloletne :D :D
:super: ehe, migel, pravi si vragolan XD
hvala :)

Hwala new girl :), Jeko :mrgreen:

pričalica:
srećan rođendan! sa zakašnjenjem.....svako dobro ti želim i ništa manje od četvorke.
p.s. ličnu kartu možeš da vadiš već od 16, po novom zakonu.
hvala :):)
znam da mogu, ali ne moram :D u tome je draz :mrgreen:

Poslednja izmena:

Eeee..prvo da ti pozelim srecaaan rodjeendaan! xexe...(sa mali zakasnjenjem...al' nema veze..xD)...Predaje mi neka plava sa ubitachnim pogledom...xDxD...Razredna je I9...ja msm da se zove Sanja...xD...

aaaa...zato i ova moja neće da vadi l.k.:lol:
p.s. juče dobila 4 iz pismenog iz srpskog. nije bilo ni jedne petice...ne znam koji joj je...:worth:
takvi smo ti mi mladi :mrgreen:
wow, bravo za s :D:D ja na pismenom ne dobijam vise od 3 kod dragane XD a mislim da imam pristojan vokabular XD i stil. eto vidish da se cera opametila :):)

**TaRjA**:
Eeee..prvo da ti pozelim srecaaan rodjeendaan! xexe...(sa mali zakasnjenjem...al' nema veze..xD)...Predaje mi neka plava sa ubitachnim pogledom...xDxD...Razredna je I9...ja msm da se zove Sanja...xD...
hvala :):) a znam sanju. malo je strozija od andje, ali zato stalno izvaljuje neshto. pravi je cinik, bash je faca :mrgreen: pa videla si sigurno i sama :)

e ljudi dodjite na priredbu veceras u pola 8 ;)

Back