<Tachkica>
Ističe se
- Poruka
- 2.396
Ybg, ja ne slusam ta obavestenja...
e ***,ni ja inace bih znala sta,cula sam da nesto spominju,ali ne i sta........

Hocete ici u Madlenijanum ili u skolu??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ybg, ja ne slusam ta obavestenja...
samo je dramska tajnaJe l' idete 15. u Madlenianum? Bice neka priredba nasih djaka povodom 150 godina. Ucestvuju Vazic i Tix, ali je tajna sta spremaju......
aha, ja sam u horu<Swety...Jeka>:Ma receno je sta ce biti izwedeno dok je islo obawestenje po skoli........Za djake je sad u sredu u 16h,a onda nesto oko 19h (waljda) za zwanice i poznate,a mi mozemo da prisustwujemo samo generalnoj probi.........
Tix nisam znala da i ti ucestwujes.............
PS.Wazicu koja si ti godina.........??
samo je dramska tajnai to, bez uvrede, ne znam zasto
kaljevicka je idejni vodja ...ponovo je uzela ulogu komandosa. XD ne znam kako nju trpe ovi sa dramske
dok je nasha andja mica dobra
ona ce izvoditi neku solo pesmu. jedva cekam, zena ima neverovatan glas. i nekoliko momaka iz viva vox-a ce pevati nesto. e to je tek do jaja.
aha, ja sam u horuvi mozete da dodjete kao sto si napisala u 16 u madlenijanum, a u skoli ne znam kad je priredba.
valjda su rekli u tom obavestenju
e, jeko, koje si ti beshe odeljenje?
ja sam III4trojka.........I-3..........a ti??
ja sam III4mislim da sam te pomesala s nekim
nvm
![]()
pa da, logicno. cesto je ime. XD ne znam zasto sam se istripovala da si 3. godinama ima dosta Jelena,negde oko 10 u prwoj godini......![]()
Je l' to slika sa Wikipedije? Ako jeste, onda smeju da je stave.
Ma kakva crna Wikipedija... To je moja fotografija,koju im je neko iz shkole dao,a oni su je iskoristili bez obaveshtavanja i nisu me potpisali! Zvacu ih da se dogovorimo.
Pozdrav svima!
Nova sam u zemunskoj!
e, sto se tice premestanja, nama je razredna rekla da ako uopste dodje do toga, bice u 2.polugod. i to najverovatnije u Desanki, na Galenici...ako cemo da joj verujemo...
a ja cu deo o ocenama da preskocim...
![]()
caos swima
Nowa sam...
Treba da uchim a zablejala sam na nety..
Bice losh 3p danas na srpskooom...
Inache, jedwa chekam next week da idemo u shkolu po malo i ne radimo uglawnom nishta...bice to lep odmor
Ne postoji Desanka na Galenici...xD... Ja zivim na Galenici...i ovde se sad pravi nova skola...Zove se "Nova Galenika" i tu ce se premestiti Desanka...ja nisam ni cula da cemo se uopste premestati...![]()
Pa, brate, onda si je dao skoli, pa je ista prica. Ali ti ipak pokusaj, mada od politike nema neke vajde...Nek' ti je sa srecom!![]()
Ne brate,pricha nije ista.Svejedno je kome sam dao,jer je svako u obavezi da potpishe autora.I novine kupuju fotografije pa ponovo moraju da ih potpishu!Necu ih nishta juriti poshto je chlanak samo u elektronskoj formi,ali cu samo u biblioteci reci da me ubuduce potpisuju.
![]()
koji si razred......??
da li neko zna luku vazica?
a nas ostale znas drugacije...?samo virtuelno, kao i ukija.....