Zemunska gimnazija

Je l' idete 15. u Madlenianum? Bice neka priredba nasih djaka povodom 150 godina. Ucestvuju Vazic i Tix, ali je tajna sta spremaju......
samo je dramska tajna ;) i to, bez uvrede, ne znam zasto :confused: kaljevicka je idejni vodja ...ponovo je uzela ulogu komandosa. XD ne znam kako nju trpe ovi sa dramske :confused: dok je nasha andja mica dobra :) ona ce izvoditi neku solo pesmu. jedva cekam, zena ima neverovatan glas. i nekoliko momaka iz viva vox-a ce pevati nesto. e to je tek do jaja.

<Swety...Jeka>:
Ma receno je sta ce biti izwedeno dok je islo obawestenje po skoli........Za djake je sad u sredu u 16h,a onda nesto oko 19h (waljda) za zwanice i poznate,a mi mozemo da prisustwujemo samo generalnoj probi.........
Tix nisam znala da i ti ucestwujes.............
PS.Wazicu koja si ti godina.........??
aha, ja sam u horu :) vi mozete da dodjete kao sto si napisala u 16 u madlenijanum, a u skoli ne znam kad je priredba. :whistling: valjda su rekli u tom obavestenju
e, jeko, koje si ti beshe odeljenje?

samo je dramska tajna ;) i to, bez uvrede, ne znam zasto :confused: kaljevicka je idejni vodja ...ponovo je uzela ulogu komandosa. XD ne znam kako nju trpe ovi sa dramske :confused: dok je nasha andja mica dobra :) ona ce izvoditi neku solo pesmu. jedva cekam, zena ima neverovatan glas. i nekoliko momaka iz viva vox-a ce pevati nesto. e to je tek do jaja.

aha, ja sam u horu :) vi mozete da dodjete kao sto si napisala u 16 u madlenijanum, a u skoli ne znam kad je priredba. :whistling: valjda su rekli u tom obavestenju
e, jeko, koje si ti beshe odeljenje?

trojka.........I-3..........a ti??

e, sto se tice premestanja, nama je razredna rekla da ako uopste dodje do toga, bice u 2.polugod. i to najverovatnije u Desanki, na Galenici...ako cemo da joj verujemo...;)

a ja cu deo o ocenama da preskocim :sad2::sad2:...

:bye:

Ne postoji Desanka na Galenici...xD... Ja zivim na Galenici...i ovde se sad pravi nova skola...Zove se "Nova Galenika" i tu ce se premestiti Desanka...ja nisam ni cula da cemo se uopste premestati...:)

Pa, brate, onda si je dao skoli, pa je ista prica. Ali ti ipak pokusaj, mada od politike nema neke vajde...Nek' ti je sa srecom! :D

Ne brate,pricha nije ista.Svejedno je kome sam dao,jer je svako u obavezi da potpishe autora.I novine kupuju fotografije pa ponovo moraju da ih potpishu! ;) Necu ih nishta juriti poshto je chlanak samo u elektronskoj formi,ali cu samo u biblioteci reci da me ubuduce potpisuju. ;)

Ne brate,pricha nije ista.Svejedno je kome sam dao,jer je svako u obavezi da potpishe autora.I novine kupuju fotografije pa ponovo moraju da ih potpishu! ;) Necu ih nishta juriti poshto je chlanak samo u elektronskoj formi,ali cu samo u biblioteci reci da me ubuduce potpisuju. ;)

Tu bi trebalo sad da raspravljamo i da se frljamo s pravni termini... :D

To u elektronskoj formi verovatno ima i u... "papirnoj" formi. :D

Back