Zemunska gimnazija

Drustvo je super, a sto se tice tezine, niko ne moze sa sigurnoscu da ti kaze, ali ako planiras da ucis, neces imati problema. Kad kazem "ucis", ne mislim da sedis ceo dan nad knjigom i bubas, nego da, recimo, svakog dana po pola sata ucis, mozes da ocekujes odlican uspeh.

Ja sam sad upisala Zem. gimnaziju i trebalo je 90 poena,ali je kriterijum kasnije smanjen na 76(?!?!?!?!?!?!).......Tako da nikad nije sigurno......

90 je bio minimum proshle godine kad se moja generacija upisivaala,a kriterijum je pao poshto je dodato josh jedno odeljenje drushtvenog smera,pa se smanjio broj bodova.Sigurno je to,male su oscilacije ako ne bude promena tipa broj odeljenja i to.Velika oscilacija je bila za moj smer proshle godine,sa 84 na 71.

E,kakav je prvi dan?
Radoznala sam...:mrgreen:

Lol, to kao ono "E, kako je prvi put?" :D
Ma, zavisi, ako si tremaros, verovatno ce te malo drmati, ali vecina ce se tako osecati. Udjete u ucionicu, zauzmete mesta i onda vam dodje razredna/razredni. On(a) vam se predstavi, izdiktira raspored i mozda ponesto kaze o svom predmetu. Posle imate regularno casove od tog dana i usput se upoznate. Ma, bice sve ok.

Uglavnom vas svi prozovu po imenima da vidite ko ste i onda krenu da predaju.

E, mene je ovaj deo uhvatio nespremnog prvi dan i bio sam prestravljen. J6t tek smo dosli, a prvo nam udje Ilija i izbezumi nas, a posle njega dodje Drndara i pocne da predaje 200 na sat. Svi smo mislili da ona to nesto prica kao uvod, a posle ce da predaje, pa smo svi samo gledali u nju. Kad je provalila da samo blenemo, pocela da se dere sto ne zapisujemo :eek:
Posle dodje likovnicarka, ona je bila najbolja: prvo, riba je; drugo, nije predavala. Za kraj nam je ostala Sonja Latinka, a o njoj ne moram ni da pricam... Taj dan smo imali razredni cas plus sedam casova, a isli smo popodne :eek: :sad2:

haha. sto je najgore, u zemunskoj se sve mora ispocetka svake godine. tako ja banula u drugoj reko sad ce biti do jaja a ono jos gore. ali to su ipak neke individualne stvari :cool: inace, ljudi, s obzirom da imamo jos tri dana do pocetka..zelim vam svu srecu! ja jos idem ujutru u skolu, bice zanimljivo pokusati probuditi se.

Back