Zemunska gimnazija

iz moje 4-te godine dobre su vuckovicka,iz 4/VIII su dobre Dunja, Milena i Danijela,jedna plavusa zi tog razreda, dobra je ona Dunja samo sto se vuce sa onim klosarom sa galenike Igorom Popovicem. Taj lik je takav pajser da nema veceg

Da dobra je i ona mala plava Bibicka iz razreda mog ortaka

Nije istina,Zemunska je dojajna gimnazija,drushtvo je vrhunsko,a sa profesorima cesh se lako snaci,samo da provalish cake ;) Ona ti je moja topla preporuka,ako uchish sat vremena dnevno,izvuci cesh neki 4.0 prosek opushteno.

E majke mi samo provalis fore i odma napredujes. U startu dok jos ne izvaljujes ko je kakav profesor slihtas im se i streberises se al kad izvalis fore mogu lagano da te povuku za... dzep... Ljubitelji prison breaka ce razumeti jos bolje sta hocu da kazem... Mada je ko da se jos nisam snasla... sveki cas se nesto zezam i propadam zbog toga...

E pozdrav , 2 moja ortaka i ja , a inace smo sa prve godine , smo napravili forum zemunske gimnazije i planiramo da oglasimo link na oglasnoj tabli skole. Lepo smo sredili forum pa pozivamo sve koji zele da se prijave da se okupljamo tu i zezamo , i to ne vazi samo za ucenike zemunske , nego i ostale koji zele da budu clanovi . :D Forum vec koristi nas malo vise od 10 i sve ide glatko pa smo odlucili da ovde objavimo link sada i u ponedeljak u skoli. Evo i linka: http://zemunskagimnazija.foromotion.net/index.htm
Naravno za sad imamo malu ekipu od nas 3 osnivaca i nekoliko moderatora , ali naravno to ce se prosirivati sa rastom foruma. :D Naravno , ako zelite da otvorite neku novu temu ne ustrucavajte se , bice nam drago da ih imamo sto vise :)

Back