Zemunska gimnazija

pazi, ja razumem da na forumu ne mozhe da bude 600 tema za razgovor ali ne vidim u chemu je problem da jedna tema sadrzhi 5000 odgovora, ma kakvi oni bili....znachi mi ne otvaramo druge teme,chak niko nije ni ostavljao komentare na drugim temama(dobro jeste na Velikom odmoru) ali tek kad nam je ova tema bila zatvorena...
btw jel ti mislish da ce glavni administrator da ide i shnjura po forumu i gleda ko je gde shta pisao i tebi da uzme mod :|

pazi, ja razumem da na forumu ne mozhe da bude 600 tema za razgovor ali ne vidim u chemu je problem da jedna tema sadrzhi 5000 odgovora, ma kakvi oni bili....znachi mi ne otvaramo druge teme,chak niko nije ni ostavljao komentare na drugim temama(dobro jeste na Velikom odmoru) ali tek kad nam je ova tema bila zatvorena...
btw jel ti mislish da ce glavni administrator da ide i shnjura po forumu i gleda ko je gde shta pisao i tebi da uzme mod :|

Nije hierarhijska organizacija bash takva kakvom se tebi chini... Uostalom, nebitno.
Vratite se na temu... ;)

sha kao nisam faca :P to samo govori da nemam zhivot :lol: shalim se i imam potrebu to da napomenem :lol:

sooper to sve zvuchi prichalice :D (a chudno mi 'vako da te zovem :?)
mmm, mora da je bila slatka ta prshuta ako si postila ;)
a danas i ovde neko sunce... bash je bio lep dan...mislim, dal sad ovo nekog zanima :roll:
e to je najtezhe, vratiti se posle odmora u sumornu svakodnevicu... :neutral:

^Sine ja tu ideju imam odavno samo shto ce se ona realizovati za nedelju-dve al imacemo zemunska.com domen recimo i pristojan forum koji nije na free hostingu ;)

ja sam vec radio forum zemunske na invisionfree, ali sam kasnije opazio da vec postoji onaj uzurpatorski forum ciju adresu necu ni da pominjem. jer likovi stvarno smaraju i ponasaju se prema nama drugacima kao prema govnima....a i forum im uopste nije tehnicki odradjen bas lepo....sve u svemu, ako cemo da hostujemo ozbiljan forum , ja se prijavljujem za adminizaciju jer imam stvarno mnogo iskustva sa poslovima te vrste i upravljanjem forumima

Edit: inace i ja super provodim raspust, juce izasao napolje sa ortacima i neko izvalio "ajmo u panchevo" , i mi svi u voz i za panchevo:D :D :D bilo je super

Pa da, ali mi smo puni tih kretenskih ideja :D a ovo nije bila mala ideja, otisli smo na voz i blejali u panchevu ceo dan :D a onda planiramo da idemo i za novi sad uskoro, pa subotica, pa makedonija, crna gora i na kraju amsterdam :D :D

Sine tix ti si zensko, a ovo je izgleda u pitanju fudbaler arsenala :D tamo je ionako sve prepuno imigranata...morao sam to da kazem
i posle se pitaju zasto je engleski fudbal i reprezentacija u krizi :roll: pa naravno kad engleski igraci nemaju sansu da igraju pored silnih crnaca

Back