Zemunska gimnazija

ljudi doziveo sam do sada najcudnije iskustvo na msn-u:
dakle, dok sam bio away(ali stvarno nisam bio tu), otvori mi se prozor u kom su bili oxpod(koji mi je blokiran,btw), petar(shator), neka tammm! i neki kete. ovo drugo dvoje uopste nemam u kontaktima niti ih poznajem. Koliko ja znam, na msn-u moze maksimalno da bude 4 ljudi odjednom...nas je bilo petoro...fino se oni isprichali i jos su se svi cudili kako sam ja tu...kako sam uopste upao u taj prozor???jbt...je l' imao neko slicno iskustvo?

pazi, madona, sa benom smo vec sve ovo prosli. Rekao je da se ne mora pricati samo o skoli, da je to proverio i sa onima "iznad vas". Jbt, sta ocekujes, da pricamo o skoli na raspustu. Ovo sam pitao ovde, jer me zanimaju komentari ljudi koji ovde dolaze

Mikelo sine to se meni stalno desava, ubace te u konverzaciju contactsi. Nema veze da li ti ne znas neke tamo, oni su tamo jer je neko drugi njih pozvao u konverzaciju. najgore kad nas bude 30 pa krene komp da mi se zabada....
inace mikelo koji ti je msn?

Pa
'what the faqqqqqqqqqqqq'
i
'E bas too'
meni ne izgleda kao nesto sto je smislena konverzacija
Na takve sam postove videla
Jel sad jasno na sta sam mislila?

e, to je u redu izvini...mislio sam da govoris o ovom za msn...u pravu si sto se tice what the faqqqqq...samo nemoj da se ljutis, molim te :D

Mikelo sine to se meni stalno desava, ubace te u konverzaciju contactsi. Nema veze da li ti ne znas neke tamo, oni su tamo jer je neko drugi njih pozvao u konverzaciju. najgore kad nas bude 30 pa krene komp da mi se zabada....
inace mikelo koji ti je msn?

e, ali izgleda da oni nisu znali kako sam ja upao u taj razgovor...a mislio sam da moze najvise 4 ljudi

Vidis mikelo...Moze ljudi kolko hoces :) al...kad ih ima vise od 4-5 postaje besmilsleno...:D

a ako se pitas ko te je ubacio ubacio te je onaj petar :D i dodao jes neke njegove...pa si ti bio zrtva massivnog konverzejsna :D:D:D

a ono sto je cudno...sto sam ja tebe mogao da vidim iako sam ti blokiran :D

ljoodi ne znam dal ste primetili ali Veliki odmor je upravo zbog Vas (nas) zatvoren 8) tj primetili su da samo mi dolazimo na forum,i posht ste(smo) mnogo chatovali na VO njega su zakljuchali....i naravno sada jedino mesto koje ostaje za chat je ova tema 8) a ako ovde to nastavite....ima da nam je zatvore....tako da pamet u glavu 8)

Ok...imam neverovatan osecaj da ce nam zatvoriti temu...

pa sam se ja setio jedne ideje...

da napravimo forum zg...jer izgleda da "Offikalni Djacki forum" vise ne postoji...jer niko nije postovao pa ga makli :D:D

ali ja vam nudim kvalitetan Invision FREE forum :D:D:D:D (sine zvucim ko top shop)

pa mogu da nabavim jedan forum i da ga sredim pa tamo mozemo da chatujemo???

doktoriro sam invision free 8-)

sta mislite o ideji?

e, ali nije mi jasno jbt, zar ona tema "Veliki odmor" nije bila upravo napravljena da se na njoj spamuje i chatuje???
I sta sad, posto smo je samo mi posecivali, oni je zakljucali...al' su ljubomorni ovi XIII i Muzicka na nas pametne Zemunce jbt...

e, ali nije mi jasno jbt, zar ona tema "Veliki odmor" nije bila upravo napravljena da se na njoj spamuje i chatuje???
I sta sad, posto smo je samo mi posecivali, oni je zakljucali...al' su ljubomorni ovi XIII i Muzicka na nas pametne Zemunce jbt...

Tema Veliki odmor je sluzhila za normalan, SMISLEN razgovor, a ne postove tipa:
''nemam shta da napishem... SPAM!''. :roll:
Prosto mi je neverovatno da osobe od 16-17 godina ne mogu da se ponashaju kako treba i razgovaraju o normalnim stvarima.
Takodje, ne znam odakle vam to da je zbog vas samo zakljuchana tema...
Dakle, smirite se malo, ja da brishem za vama i da vas stalno upozoravam netju. Pochetju sa banovima, a to nije lepo... :|

shto nisi napisao kakvi su propisi na toj temi i shta se podrazumeva pod smislenim razgovorom
evo zamisli da je rec spam zamenjena recju ocene ili znanje, jel bi tada bilo smislenije?
normalne stvari? :?

ljudi, ideja za nash forum je mnogo dobra, verujem da nam je svima to palo na pamet kao reshenje
meni je svejedno kakav ce forum biti, za prvu ruq, samo da ne budemo pod budnim okom the moderatora
dogovorite se vi koji se razumete u to i da se pochne s realizacijom :D

Tijana, ako ne znash shta znachi smislen razgovor,onda stvarno ne znam shta da ti kazhem!
:roll:

Ovakve stvari, kao shto je pozivanje korisnika na odlazak sa foruma su kaznjive banom.
Izvol'te prichajte kako treba, ili nemojte prichati. :roll:

Na odlazak sa foruma nas indirektno prisiljavas ti, Bene.
To "SPAM", na koje se stalno pozivas, napisano je jednom, pre mesec dana, jbt, a kada si na to ukazao, vise se nije ponovilo, zato to vise nemoj da spominjes!

A sto se tice smislenog razgovora, izgleda da to razumes samo ti! Mora da smo mi ostali na nizem stupnju razvoja od tebe...

Tijana, ako ne znash shta znachi smislen razgovor,onda stvarno ne znam shta da ti kazhem!
:roll:

Ovakve stvari, kao shto je pozivanje korisnika na odlazak sa foruma su kaznjive banom.
Izvol'te prichajte kako treba, ili nemojte prichati. :roll:

nikola, ja ne znam shta tebi znachi smislen razgovor
jedan post mene mozhe da iznervira, drugoga ce nasmejati, a treci ce biti ravnodushan
tebi je besmisleno nashe dopisivanje o spamu (a to su zapravo bila samo dva-tri posta, i to odavno shto kazhe mikelo), meni je zanimljivo, ljudima je svejedno...a tema je zatvorena

pozivanje? mi samo diskutujemo svi zajedno o dolasq na novi forum

Korisnik 1:'' E, išao sam danas do Delta City-ja, kupio sam one patike!''
Korisnik 2:''Stvarno? Koliko si ih platio?''
Korisnik 1:''Oko 9.000. Što?''
...........
:arrow: Primer smislenog razgovora. Smislen razgovor vodi nekom novom saznanju, nema za suštu svrhu zabavljanje korisnika.

-------------------------------------

Korisnik 1: ''SPAM!''
Korisnik 2: ''Ja volim jagode!''
Korisnik 3: ''Hm... Ne znam šta da napišem...''
Korisnik 1: ''Ja ne volim jagode, ja volim breskve... Ne znam šta dalje da napišem...''
.............

:arrow: Ovo je primer besmislenog razgovora.

Završili smo sa raspravom, poslednje upozorenje pred isključenja sa Foruma.

Back