Zemunska gimnazija

Hmmm....ja cu da razmislim da li imam neshto za domaci....
Jbt,koji su ti profani maloumnici & psihopate pa djeci daju da uche preko raspusta.... :roll:

Inache,shto se tiche (:roll: dal sam pismena ili shta) duela KLACHAR VS KOVILJKA ja sam,probably,srecna pa mi ne predaje niko od njih dwoje... :-P

:lol::lol::lol::lol::lol:
:D:D:D
8)
jaooo,i ja faking gorski vijenac i faking anu karenjinu.A nijedno ne ide. . .:-?
a,da.imam i seminarski. . .
koje shit vreme(bas mi ne pomaze u obavljanju domacih zadataka)
prooooleeeeceeeeeeeeeeeeeeeeee:D:D:D
(tada cu sve domace neometano da radim)
8-)

jao kad dodje prolece :D:D:D:D kako ce da bude :D:D jedva cekam.
al onda nece biti snega i grudvanja i dzidza nece izlaziti napolje, sofija :(

btw, ja nemam domaci al moram da pricam o necemu skolskom da ne dobijem kaznezi poencic ;)
inace imam karenjinu i ne znam kako da pocnem :roll:

e da, srecno vam badnje vece :D (i zadnji dan posta ;))
nadam se da ste isposhtovali sve obicaje-ono sa porodicnim secenjem badnjaka u shumi, pa onda se prekrstish triput, pa onda za trpezu, pa po rakiju, valja se... lol
:lol: ali ovi na rts-u svake godine pushtaju isto, neki retardirani klinac koji deklamuje gluposti da bi dobio cokoladu, a u pozadini gori badnjak. :roll: :lol:
mogli bi malo da se potrude i promene neshto

tix ne mislish valjda da ce mladja stvarno da te ocenjuje...:roll: to je on rekao 'nako chisto radi reda :roll:...

da,da i mi valjda imamo te smarachke lektire :roll:...

mada ja sam odluchio :D necu pipati knjigu do pochetka shkole :)

soph ochigledno nije upoznata sa novim pravilima...:P

pa kolko je rekao tolko ce i da ocenjuje :lol:
ma vragolan si :roll:
soph ignorishe pravila 8-) i ona je vragolanka 8-)

e ne znam vishe shta da pishem, opasno se smorih :|
a napolju ladno, shto je inache ok (ako j' zima nije lav :D) ali sad ova kisha na sav onaj sneg...nece na dobro da izadje :neutral:

VAISTINU SE RODI! :D:D
ljudi srecan vam svima Bozic :D:D uzdravlje da ga slavite (:lol:) makar upola kao novu godinu :roll:
inace meni je taj v for vendetta po najavi tolko delovao kao sr**e od filma da ne pozheleh da ga pogledam. sha, dobar je? zanimljivo
a u pauzama od toga gledash love actually :lol:

Jao ljuudiii,Hristos se rodi,Vaistinu se rodi!:D:p
proleceeeeeeeeeeeeee:D:D:D( i obavljanje domacih8-):lol:)
nema veze,dogovor je pao,naucicemo dzidzu da uziva u cvecu,leptiricima,i zelenoj travi(to je trava u svakom slucaju:D)
nova pravila mao?:D:D
vragolanka jesam8)
love actually. . .meni je to jedan od omiljenih filmova!
a ana karenjina mi je omiljena knjiga. . .njet!stigla sam do 50 str8-)

Jao ljuudiii,Hristos se rodi,Vaistinu se rodi!:D:p
proleceeeeeeeeeeeeee:D:D:D( i obavljanje domacih8-):lol:)
nema veze,dogovor je pao,naucicemo dzidzu da uziva u cvecu,leptiricima,i zelenoj travi(to je trava u svakom slucaju:D)
nova pravila mao?:D:D
vragolanka jesam8)
love actually. . .meni je to jedan od omiljenih filmova!
a ana karenjina mi je omiljena knjiga. . .njet!stigla sam do 50 str8-)
u nekoj travi ce hteti da uziva :D:D
love actually je omiljen medju devojchicama i domacicama, a i krsta ga voli :lol:
karenjina je smor od knjige, ja sam to pr uzimala da chitam i nisam mogla da je zavrshim. ne znam zashto nam to daju za lektiru. jes, klasichna je knjiga, al ja mislim- trebalo bi da nam daju da prochitamo samo najvaznije delove a ko je mazohista pa oce da chita o ruskoj poljoprivredi moze to da uradi samoinicijativno

da sha je bilo s anketom? :?

Back