Oxpod
Zainteresovan član
- Poruka
- 244
Jel istina da ima neki lik u 3-8 koji od prve godine nije dobio ni jednu 4...sve 5ce..??? il nas gradjanka lozi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, to je prava slika zemunske.ah polako mi se stvara prava slika o ovoj skoli...
Kaze Fizicarka...oni koji imaju keceve(Procita imena tih) ce odgovarati sledeci cas, i kaze da ovi drugi ce imati ove ocene koje sad imaju, i oni nece odgovarati...i onda lepo, dodje ovaj cas i ona mene prozove, a ja imam 2...i ja kazem, profesorka vi niste rekli da pitate one koji nemaju keceve...i ona nesto uradi sa facom(Ono u smislu "Pa sta") i pita me i da mi 1...jbt!!!
Strasno...i tako polako za svaki predmet
zato shto nemamo vishe o chemu da prichamo :?Chika Vazic:Shto ste bre zamrli?
E,da,fizicharka kreten nam rekla da nece rachunati kechewe sa prwog kontisha jer je bila 100 ggodina na bolowanju i sad se prawi luda... I josh ce sigurno da me pita u petak a ja nemam wremena da uchim i fiziku pored swega a taaaaako mi treba 5... ***** ti sunce i owu gimnaziju!
Mama me pustila da ne idem sutra u shkolu da bih uchila....Ima li gore stwari??
I da,trebala sam da budem 4,33 a bicu 4,10 kako je krenulo...
Odo' da se dekliniram,konjugiram,mejoziram,eroziram,stehiometriram,pasiviram,indirektiram,mikeniziram i tako to...
A bwe ko da ste morali fiziku da mi spominjete! Jbt,imam sutra,nisam ni pipnula poshto imam i english pism. a 1000% ce me prozzz.
Srpkinja bruha mi zakljucila 2,i fazon ja kod nje za katedrom i ona meni upisuje nekog keca,ne znam odakle joj,i kazze "ja nisam shkrta sa ocenama". Pa widim,brate,deli kechewe ko luda!!!!
Gospod s njom...
ova sonja latinjara je luda neko ce je prebiti (a znam ko bi mogla biti ta osoba)
a bome i celavog iliju ce nekog tuci (mada svi znaju da bi to mogo biti bilo ko)
PS
Namerno sam stavio malim slovima imena jer to nisu ljudi nego stoka.