Zemunska gimnazija

jej, bili i danas skraceni. :D sutra smo prsli
danas mi trebalo da imamo kontrolni iz likovnog, kod onog emo lika... i mi mu pobegnemo. celo odeljenje. :D to nam je bio prvi kolektivni beg :D:D:D a i bilo je vreme :roll:
elem, kad smo se vratili u shkolu imali smo chas sa zamenicom nechega, psihologom, razrednom i vojom (emo lik). svi su pocheli da nam kenjaju kako nikad vishe ne treba to da uradimo, da se izvinimo profesoru (shto nismo uradili :P), dobili svi po neopravdani i ukor i shto je najjacha fora...lik nam da kontrolni taj chas. hahaha :D nekoliko nas predalo prazan papir, a jedan lik iz odeljenja mu nacrtao baziliku na drugoj strani kontrolnog :lol:

Ja samo booooobam,booooobam,boooooobam,glawa mi narasla za 5 mmol-owa! :D
A pritom mi se ide u CW.... :( * (ne znam zashto sam owo napisala...)

Taj lik shto ima swe petice je neki Igor Prlina,'90,proshle godine oswojio prwa mesta na republichkom iz hemije i fizike,profanka iz mate mu u prwom dala da radi pismeni za chetwrtu godinu,on uradio za 5............shuuush! Bia,cia,fbi....mi rade odlichno... :D

Ja swoj raspored ne znam i necu ni pokushati da ga napishem...

Inache,dobila sam 3 iz informatike i likownog,mogu li da budem weci Nidiot???? ...ne...
Sad cu werowatno da se molim Jahwi,Budi,Bakhuu,Shamashu i Nabukodonosoru da dobijem bar 2 na 1 iz mate,ipak sam ja Ilijina uzdanica! :lol: :roll: :roll: Gospode sachuwaj...

ah polako mi se stvara prava slika o ovoj skoli...:evil::evil:

Kaze Fizicarka...oni koji imaju keceve(Procita imena tih) ce odgovarati sledeci cas, i kaze da ovi drugi ce imati ove ocene koje sad imaju, i oni nece odgovarati...i onda lepo, dodje ovaj cas i ona mene prozove, a ja imam 2...i ja kazem, profesorka vi niste rekli da pitate one koji nemaju keceve...i ona nesto uradi sa facom(Ono u smislu "Pa sta") i pita me i da mi 1...jbt!!!

Strasno...i tako polako za svaki predmet

isqsno, migele 8-)
ah polako mi se stvara prava slika o ovoj skoli...:evil::evil:

Kaze Fizicarka...oni koji imaju keceve(Procita imena tih) ce odgovarati sledeci cas, i kaze da ovi drugi ce imati ove ocene koje sad imaju, i oni nece odgovarati...i onda lepo, dodje ovaj cas i ona mene prozove, a ja imam 2...i ja kazem, profesorka vi niste rekli da pitate one koji nemaju keceve...i ona nesto uradi sa facom(Ono u smislu "Pa sta") i pita me i da mi 1...jbt!!!

Strasno...i tako polako za svaki predmet
da, to je prava slika zemunske.
a najjache je shto nam profesori prichaju kako nam ocene nishta ne znache, ali zato ne oklevaju da pribegnu masovnom deljenju kecheva :lol: likovi, i onda da se smejem na magichnu kockicu, a imam 2 iz geografije :roll:

Chika Vazic:
Shto ste bre zamrli?
zato shto nemamo vishe o chemu da prichamo :?

e, zatvorishe temu o sonji :( bedak

E,da,fizicharka kreten nam rekla da nece rachunati kechewe sa prwog kontisha jer je bila 100 ggodina na bolowanju i sad se prawi luda... I josh ce sigurno da me pita u petak a ja nemam wremena da uchim i fiziku pored swega a taaaaako mi treba 5... ***** ti sunce i owu gimnaziju!
Mama me pustila da ne idem sutra u shkolu da bih uchila....:roll: Ima li gore stwari??
I da,trebala sam da budem 4,33 a bicu 4,10 kako je krenulo...
Odo' da se dekliniram,konjugiram,mejoziram,eroziram,stehiometriram,pasiviram,indirektiram,mikeniziram i tako to...

Da li terzinka(koja mi je razredna)racuna keceve iz sveske pri zakljucivanju......imam 2 i 3 u dnevniku i dva keca u svisci ili minusi ili neznam sta su vec....da li ce mi mozda zakljuciti 3?????PS. Terzinka - Hemicarka - Mantil ....Njena ocena mi zavisi uspeh ako mi da tri proci cu 3.5 ako popravim keca.....:)

E,da,fizicharka kreten nam rekla da nece rachunati kechewe sa prwog kontisha jer je bila 100 ggodina na bolowanju i sad se prawi luda... I josh ce sigurno da me pita u petak a ja nemam wremena da uchim i fiziku pored swega a taaaaako mi treba 5... ***** ti sunce i owu gimnaziju!
Mama me pustila da ne idem sutra u shkolu da bih uchila....:roll: Ima li gore stwari??
I da,trebala sam da budem 4,33 a bicu 4,10 kako je krenulo...
Odo' da se dekliniram,konjugiram,mejoziram,eroziram,stehiometriram,pasiviram,indirektiram,mikeniziram i tako to...

sta se ti bunis za 4,3...il 4.1 :wink:

bre...a sta ja treba da radim da skocim s' mosta...:roll: moj prosek je krajnje jadan :|

A bwe ko da ste morali fiziku da mi spominjete! Jbt,imam sutra,nisam ni pipnula poshto imam i english pism. a 1000% ce me prozzz.
Srpkinja bruha mi zakljucila 2,i fazon ja kod nje za katedrom i ona meni upisuje nekog keca,ne znam odakle joj,i kazze "ja nisam shkrta sa ocenama". Pa widim,brate,deli kechewe ko luda!!!! :roll::roll:
Gospod s njom...

A bwe ko da ste morali fiziku da mi spominjete! Jbt,imam sutra,nisam ni pipnula poshto imam i english pism. a 1000% ce me prozzz.
Srpkinja bruha mi zakljucila 2,i fazon ja kod nje za katedrom i ona meni upisuje nekog keca,ne znam odakle joj,i kazze "ja nisam shkrta sa ocenama". Pa widim,brate,deli kechewe ko luda!!!! :roll::roll:
Gospod s njom...

aaa Vidim Fizicarku ne volis ni manje ni vise od mene...nemas pojma sta meni radi...
Mi imali pismeni iz engleskog =]

ova sonja latinjara je luda neko ce je prebiti (a znam ko bi mogla biti ta osoba)

a bome i celavog iliju ce nekog tuci (mada svi znaju da bi to mogo biti bilo ko)

PS
Namerno sam stavio malim slovima imena jer to nisu ljudi nego stoka.

Cak i imena zivotinja se pisu velikim slovom, ali za iliju i sonju su cak i zivotinje uzvisena bica, tako da si dobro napisao.

iliju su vec tukli, a tuci ce ga opet, nema sumnje...:-D

Back