Oxpod
Zainteresovan član
- Poruka
- 244
e sad je dosta! dolazim ti na gajbu da te ubijem!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (Strasni Vrisak)
Call the ambulance...save mee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe...pa ja sve znam :-D
by the way, je l' zna neko koliko godina treba da imas da bi polagao MENSA test?
ma ne znam ja sve u tom smislu - nisam vidovit...Ali(uvek postoji ALI) imam ljude svuda, sve vas prate, u stopu, svaki vas korak, cak i kada mislite da ste sasvim sami...
ah, u tome je kljuch.Pa evo malo da isfilozofiram. Brzi odgovor je zato shto ti za njega treba ,jelte,par sekundi da se ovo dole raschepi(evo upravo kucam u njemu) dok ti je spori odgovor=odgovori,i to je spor zato shto ti on otvara novu stranicu itd itd,i treba ti mnogo vishe vremena.
A znam da je dechko opasan,vidish,on zivi u getu i video je kako se ljudi ubijaju i tupac mu je bio komshija koji mu je pozajmljivao kafu pa je pisao o njegovom dnevniku,moramo ga poshtovati poshto je i on umjetnik duge kose setnog pogleda uprtog u daljinu(u onu tamo tachku) samo sa perom,tj. grafitnom iliti tehnichkom olovkom,a mozda i hemijskom.
2pacov duh je sa vamamikelo90:cak i kada mislite da ste sasvim sami...
hehe...pa ja sve znam :-D
by the way, je l' zna neko koliko godina treba da imas da bi polagao MENSA test?
brate i ja sam u slicnoj situaciji...ali za to nema leka, jednostavno sedi, napij se(ili se uradi) i cekaj da prodje
da tix balvani....pa ne znam koliko cu chesto posecivati forum ali....bice me s vremena na vreme
...kazhem ti, na lechenju sam :?
e evo mene o5sh'a 'ma ?
e ljoodi ja ne znam jel ovo neki moj trip ali,......imam neki osecaj da me neko izbaksuzirao :? da mi je neko neshto bajao,vradzbineili sha ti ja znam....u poslednje vreme u zhivotu mi nishta ne ide od ruke :? pri tome ne mislim na ocene
....vec 'nako, inache u zhivotu :? mislim imao sam ja i ranije uspona i padova, ali.....ovo nije normalno....neki savet, poshto vidim bacili ste se na filozofiju
![]()
Ah,pa kako kazu kolege francuzi ,c'est la vie( To je zivot). Da bi to skinuo sa sebe,morash da nadjesh osobu koja je na tebe bacila vradzbine i da je shutnesh 3 puta u glavu,ili jednostavno da udarish kontru svemu i poci ce ti na bolje,znachi kad si tuzan ti budi srecan itd.
A mozesh i jednostavno da se obratish vidovitoj Corki za savet,ona je iskusniji kolega.
pa ne mogu svako vechebrate i ja sam u slicnoj situaciji...ali za to nema leka, jednostavno sedi, napij se(ili se uradi) i cekaj da prodje
nasilje jedino reshenje a :? :-|Da bi to skinuo sa sebe,morash da nadjesh osobu koja je na tebe bacila vradzbine i da je shutnesh 3 puta u glavu,ili jednostavno da udarish kontru svemu i poci ce ti na bolje,znachi kad si tuzan ti budi srecan itd.
.
ne pomaze to, brate :?,znachi kad si tuzan ti budi srecan
da, mozhesh i meni da se obratish. moci su ostale nepromenjene, samo funkcionishem pod drugim imenom. 8-) lol, mao, ti imash sindrom koji mi struchnjaci zovemo 'zg sindrom'. imam ga i ja i josh mnogi. 8-) za prvu ruku, pobegni sa nastave i nacirkaj se u parku sa nekim dobrim drushtvom 8-)A mozesh i jednostavno da se obratish vidovitoj Corki za savet,ona je iskusniji kolega.
sa ovim savetima bicesh na lechenju i od alkoholizmaMao Tze Tyng:kazhem ti, na lechenju sam
brukaeee,mao,meni slicno,al' vec poduze. . .ko ce ga znati?
mozda i prestane:?
aaa,bedacimo se zajedno
sa osmesima na licima![]()
ste imali skracene ?