Zemunska gimnazija

Pa evo malo da isfilozofiram. Brzi odgovor je zato shto ti za njega treba ,jelte,par sekundi da se ovo dole raschepi(evo upravo kucam u njemu) dok ti je spori odgovor=odgovori,i to je spor zato shto ti on otvara novu stranicu itd itd,i treba ti mnogo vishe vremena.

A znam da je dechko opasan,vidish,on zivi u getu i video je kako se ljudi ubijaju i tupac mu je bio komshija koji mu je pozajmljivao kafu pa je pisao o njegovom dnevniku,moramo ga poshtovati poshto je i on umjetnik duge kose setnog pogleda uprtog u daljinu(u onu tamo tachku) samo sa perom,tj. grafitnom iliti tehnichkom olovkom,a mozda i hemijskom.
ah, u tome je kljuch. :D
nije samo gledao, on je mozhda i...UCHESTVOVAO :shock: :confused: u tom ubijanju.
sve je mogucno...ali umjetnik jeste, a tupac je njegova muza

mikelo90:
cak i kada mislite da ste sasvim sami...
2pacov duh je sa vama

da tix balvani :roll:....pa ne znam koliko cu chesto posecivati forum ali....bice me s vremena na vreme ;)...kazhem ti, na lechenju sam :?
e evo mene o5 :) sh'a 'ma ?
e ljoodi ja ne znam jel ovo neki moj trip ali,......imam neki osecaj da me neko izbaksuzirao :? da mi je neko neshto bajao,vradzbine :roll: ili sha ti ja znam....u poslednje vreme u zhivotu mi nishta ne ide od ruke :? pri tome ne mislim na ocene :roll: ....vec 'nako, inache u zhivotu :? mislim imao sam ja i ranije uspona i padova, ali.....ovo nije normalno....neki savet, poshto vidim bacili ste se na filozofiju :roll:

da tix balvani :roll:....pa ne znam koliko cu chesto posecivati forum ali....bice me s vremena na vreme ;)...kazhem ti, na lechenju sam :?
e evo mene o5 :) sh'a 'ma ?
e ljoodi ja ne znam jel ovo neki moj trip ali,......imam neki osecaj da me neko izbaksuzirao :? da mi je neko neshto bajao,vradzbine :roll: ili sha ti ja znam....u poslednje vreme u zhivotu mi nishta ne ide od ruke :? pri tome ne mislim na ocene :roll: ....vec 'nako, inache u zhivotu :? mislim imao sam ja i ranije uspona i padova, ali.....ovo nije normalno....neki savet, poshto vidim bacili ste se na filozofiju :roll:

Ah,pa kako kazu kolege francuzi ,c'est la vie( To je zivot). Da bi to skinuo sa sebe,morash da nadjesh osobu koja je na tebe bacila vradzbine i da je shutnesh 3 puta u glavu,ili jednostavno da udarish kontru svemu i poci ce ti na bolje,znachi kad si tuzan ti budi srecan itd.

A mozesh i jednostavno da se obratish vidovitoj Corki za savet,ona je iskusniji kolega.

Ah,pa kako kazu kolege francuzi ,c'est la vie( To je zivot). Da bi to skinuo sa sebe,morash da nadjesh osobu koja je na tebe bacila vradzbine i da je shutnesh 3 puta u glavu,ili jednostavno da udarish kontru svemu i poci ce ti na bolje,znachi kad si tuzan ti budi srecan itd.

A mozesh i jednostavno da se obratish vidovitoj Corki za savet,ona je iskusniji kolega.

kao sto rekoh :)

brate i ja sam u slicnoj situaciji...ali za to nema leka, jednostavno sedi, napij se(ili se uradi) i cekaj da prodje
pa ne mogu svako veche :lol:
a i onda me sootradan bije mamurlook od ranog jutra ;)

Da bi to skinuo sa sebe,morash da nadjesh osobu koja je na tebe bacila vradzbine i da je shutnesh 3 puta u glavu,ili jednostavno da udarish kontru svemu i poci ce ti na bolje,znachi kad si tuzan ti budi srecan itd.
.
nasilje jedino reshenje a :? :-|
ma nisam ja tuzhan :D chak ne skidam svoj blentav osmeh ceo dan sa lica....al kad sednem da saberem shta treba i kako dalje ,glava me zaboli :D

,znachi kad si tuzan ti budi srecan
ne pomaze to, brate :?

da, mozhesh i meni da se obratish. moci su ostale nepromenjene, samo funkcionishem pod drugim imenom. 8-) lol, mao, ti imash sindrom koji mi struchnjaci zovemo 'zg sindrom'. imam ga i ja i josh mnogi. 8-) za prvu ruku, pobegni sa nastave i nacirkaj se u parku sa nekim dobrim drushtvom 8-)

Mao Tze Tyng:
kazhem ti, na lechenju sam
sa ovim savetima bicesh na lechenju i od alkoholizma :roll: :lol:

Back