Zemunska gimnazija

ivo, shatore :lol: ajmo ljudi, dajte neke biografske podatke ;) :)
danas smo gubili sonju (znachi i grchki i latinski :D) i psihologiju, a vince nas je pustio, tako da smo imali 3 normalna chasa. oh yeah 8-)
ma kakvo renoviranje... :roll: :?

Sutra u skoli pitaj sonju shta to znachi :D. ja ti necu reci ;) a to za dete nemo' se izvinjavash ti si samo rekla istinu :lol:
pa ne znam....si ti sebi isto sipala :D ?...ako jesi, onda rezultati i nisu bash neki :D...shalim se :lol: :lol:
kontrolni,ispitivanja....:roll: ma jb mi se za sve :x...ponekad zavidim moc-ovcima iz kraja :lol:

...nemam nameru da vidjam Sonju kad mi vishe ne predaje, latinskog mi je dosta za ceo zhivot....nisam sipala....meni ne treba....dovoljno mi je ovo mnogo shto imam :lol::lol::lol:....aha...samo shto tamo ima retko koje zhensko bice....pa im bash i nije za zavideti...bar shto se mushkog dela populacije tiche:-D:-D....

ustvari kao bila je na bolovanju i neće je biti dve nedelje,a dosla je ranije!!!!

...ma verovatno je aranzhman bio kratak :grin:...shalim se...ne znam ni ko je to...

jer zna neko nešto o tome jer će se renovirati Zemunska,posto je u ocajnom stanju?!! Samo sto se ne srusi!!!!!:)

...ma nema teoretske da je renoviraju, jer je spomenik pod zashtitom, a i nema se para.....valjda ce se srushiti dok smo mi u njoj (mislim dok je budemo pohadjali, ne dok smo bukvalno u shkoli!!!!!!!)...:-D

NEMOJ NIKAKO TO DA PITAS SONJU!!!
Znaci: ****cu te u dupe i usta!!
lol

...havala na obaveshtenju....Mao, bash neshto volish Sonju, a?....pa si uchio latinski vishe nego shto treba???:lol::lol:...sram da te bude....stidi se:oops::oops:

danas sam rikno u shkoli :roll:
shatore :lol: nie dobro mili :lol: ....ne u potpunosti...3+ ;) I deo je dobar, al II... :?
mozhda ce ti ovo malo lakshe biti ;) "Tu es stultior quam asinus " :lol:...o bozhe u slobodno vreme sam pocheo da se bavim latinskim :shock:
it's me....pa shta ako ti sonja vishe ne predaje, ona je osoba na koju uvek mosh da se oslonish :) evo vidish kako ja, sonjina predavanja su mi bila jaaaako zanimljiva pa evo ja i danas volim da ''jurnem'' za novim saznanjima :D
shto se tiche pameti nisam bash siguran da ti ne treba :lol: mis'im verujem ja da ti imash...ali od vishka glava (ne) boli :? :lol: .zhensko bice....ma, nadje se i to tamo...:lol:

e nego sta je bre ono danas i juce gledam neke horde ljudi/dece/tinejdzera...svejedno, nase godiste su...gledam horde takvih likova i likusa kako bleje po hodnicima
ne razumem, jel u toku neka jebena izlozba ili sta?

danas sam rikno u shkoli :roll:
shatore :lol: nie dobro mili :lol: ....ne u potpunosti...3+ ;) I deo je dobar, al II... :?
mozhda ce ti ovo malo lakshe biti ;) "Tu es stultior quam asinus " :lol:...o bozhe u slobodno vreme sam pocheo da se bavim latinskim :shock:
it's me....pa shta ako ti sonja vishe ne predaje, ona je osoba na koju uvek mosh da se oslonish :) evo vidish kako ja, sonjina predavanja su mi bila jaaaako zanimljiva pa evo ja i danas volim da ''jurnem'' za novim saznanjima :D
shto se tiche pameti nisam bash siguran da ti ne treba :lol: mis'im verujem ja da ti imash...ali od vishka glava (ne) boli :? :lol: .zhensko bice....ma, nadje se i to tamo...:lol:

Znam žurio sam...
****cu te u dupe i silovacu ti grlo.
Jel sad dobro?
Aj dalje: gluplji si nego dupe.
Evo sad tebi:
Podex perfectus es.

kako sada 'voliko prvaka :?
soph nam je proloopala :? :(
shator vidi se da u tebi ima dosta potencijala :lol: .prva god a tako dobro cepash latinski ;)...drugi prevod ti je dobar 8) dok nam se prvi malo razliqje :?...ova tvoja rechenica bi trebalo da znachi...."pravi si sypak" :lol: al ja bi dao sebi malo umetnichke slobode pa preveo kao ''d*kadzija" :P
sledeci zadatak je "Vacca stulta"...da vas chujem 8)

Back