Iva :)
Početnik
- Poruka
- 21
ustvari kao bila je na bolovanju i neće je biti dve nedelje,a dosla je ranije!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...shta ti znachi to uopshte?...nemoj neduzhno dete da nastrada zbog tebe!P.S. Izvini za ono "dete"!
:-D
ajmo ljudi, dajte neke biografske podatke 
Sutra u skoli pitaj sonju shta to znachi. ja ti necu reci
a to za dete nemo' se izvinjavash ti si samo rekla istinu
pa ne znam....si ti sebi isto sipala?...ako jesi, onda rezultati i nisu bash neki
...shalim se
![]()
kontrolni,ispitivanja....ma jb mi se za sve :x...ponekad zavidim moc-ovcima iz kraja
![]()

....aha...samo shto tamo ima retko koje zhensko bice....pa im bash i nije za zavideti...bar shto se mushkog dela populacije tiche:-D:-D....ustvari kao bila je na bolovanju i neće je biti dve nedelje,a dosla je ranije!!!!
jer zna neko nešto o tome jer će se renovirati Zemunska,posto je u ocajnom stanju?!! Samo sto se ne srusi!!!!!![]()
NEMOJ NIKAKO TO DA PITAS SONJU!!!
Znaci: ****cu te u dupe i usta!!
lol

...sram da te bude....stidi se
ops:
ops:
nie dobro mili
....ne u potpunosti...3+
...o bozhe u slobodno vreme sam pocheo da se bavim latinskim :shock:
evo vidish kako ja, sonjina predavanja su mi bila jaaaako zanimljiva pa evo ja i danas volim da ''jurnem'' za novim saznanjima
mis'im verujem ja da ti imash...ali od vishka glava (ne) boli :?
.zhensko bice....ma, nadje se i to tamo...
shto se tiche pameti nisam bash siguran da ti ne trebamis'im verujem ja da ti imash...ali od vishka glava (ne) boli :?
![]()
....znam da se nadje po neka u moc-u, ali je veoma retko....
danas sam rikno u shkoli![]()
shatorenie dobro mili
....ne u potpunosti...3+
I deo je dobar, al II... :?
mozhda ce ti ovo malo lakshe biti"Tu es stultior quam asinus "
...o bozhe u slobodno vreme sam pocheo da se bavim latinskim :shock:
it's me....pa shta ako ti sonja vishe ne predaje, ona je osoba na koju uvek mosh da se oslonishevo vidish kako ja, sonjina predavanja su mi bila jaaaako zanimljiva pa evo ja i danas volim da ''jurnem'' za novim saznanjima
shto se tiche pameti nisam bash siguran da ti ne trebamis'im verujem ja da ti imash...ali od vishka glava (ne) boli :?
![]()

Ma drugarica iz razreda mi je nesto rekla,pa je odusevljena.pa me cisto zanimalo sta je to tako strava!!!!!
a ko od vas zna sanju iz I9, neru iz I10 i neku dacu iz I10 takodze
ajd sad ko kviz, ko se najbrze javi dobije poklon televizor iz '52, i moj cheshalj, jer meni ionako ne treba
pa verovatno sam im ja strava, fasciniram ljude oko sebe svojom pojavom
zato i svi idu na izlete, da bi se nagledali mene....
a ides ti na izlet?

.prva god a tako dobro cepash latinski
al ja bi dao sebi malo umetnichke slobode pa preveo kao ''d*kadzija"