Zemunska gimnazija

da istina je da odlazi Igic, a nama dolazi neko iz suprotne smene.
a jel neko cuo onu pesmu summer of '69?
jaoo stravaaa
a inace, ortak je mene pokusavao da navuce na ace of base pa mu sad svaki vikend saljem cvece na urgentni

pa ko ti predaje? Npr. ako ti matis predaje Ilija onda samo mozes da places i molis boga da ti nece ostati sve 4 godine... Srpski ti je najbolja Valentina,Sanju ne znam(kazu da nije bas dobra), a ako ti zapadne Vukosava moras da ucis svaki cas(kao ja :-( )
Latinski ako ti predaje Sonja samo sedi u prvi red i chepi se i imaces 5...ako neces da se cepis(kao sto ja nisam hteo), onda sedi nazad i nauci deklinacije, a na kontrolnom mozes da koristis knjigu(dace vam zbog recnika, ali je corava pa mozes da trazis po knjizi)...i obavezno kod nje uci one lekcije "iz kulture"

Mao Tze Tyng:
prvaci ne idu ;)
jaooo die hard 3 na tv-u :shock: to se ne propushta ...obozhavam ovaj film iako je nerealan :???:
mikelo chitao sam sve moguce bisere na ''onom'' forumu 8-) i bash sam se slatko ismejao :P
Ja bih rekao da se ide,doshle su nam one glavonje iz III-3 i rekli da danas donesemo 400 kinti avans ako hocemo ;)

I meni su dolazili da kazu za izlet, ali mene mrzi da idem kao i sve iz mog odeljenja...

A sto se tice profesora...

Srpski: Vukosava (:-( )
Hemija: Dusanka
Francuski: Senka
Latinski: Sonja
Engleski: Toleva
Matematika: Ilija
Fizika: Slavica A.
Biologija: Milena (razredna)
Istorija: Jasmina ( :-D :-D :-D , komiram se na svakom njenom casu)
Geografija: Drnda
Informatika: Valentina
Likovno: Zorana
Muzicko: Sanja
Veronauka: Julija
Fizicko: ne znam kako se zove ( :confused: )

da, ja sam najbolji za savete, ja sam tzv. dr.savet
sve u svemu, najebala si zestoko, ali ja sam tu da te teshim, tako da cu reci da su ti super profesori
kako bre prvaci ne idu kad smo mi isli prosle godine ?! :S

Back