Zemunska gimnazija

tix:
:lol: yeah right. krsta i gitara ko urosh i sonja. :lol: jel elektrichna??? ako nije, ne javljaj se 8-)

ma opushteno to za skok u dalj...samo se odbaci jako... e, to je neshto shto nisi znala! :lol: svi se tripuju oko toga, ali mozhesh ladno da skochish oko 1.75.

kako ****** to, ja sam jedva skocio 1.45 i usput zamalo slomio desnu nogu
a inace akusticna je ***** vas sve, jesam sad manji covek zato sto nemam elektricnu gitaru...beste bre u ***** :D

Mao Tze Tyng:
gitara :D e nas su ,u shkoli, pitali dal neko neshto zna da svira...valjda za orkestar :? el ti pripadash njemu ?
necesh da te zovem biska,necesh biskvit pa shta ocesh bem mu :roll: ja da se pitam ja bi vam zakazao barem 4 termina nedeljo.realno, shta mozhe da se nauchi za 2 chasa ,nishta 8)
ne pijesh kafu(pa dobro mozhe vino :D , razblazheno vodom :D

i to u meri 1 mera vina, i 2 mere vode :D kao stari latini, jer su smatrali da je pijenje obicnog vina prostacki... :roll:
inace ne pripadam orkestru, ali sam pripadao horu jedno 5 minuta dok mi nisu culi glas lol...

daj krsto svi znamo da imash sluha... shta se folirash... :roll:

Mao Tze Tyng:
gitara :D e nas su ,u shkoli, pitali dal neko neshto zna da svira...valjda za orkestar :? el ti pripadash njemu ?
necesh da te zovem biska,necesh biskvit pa shta ocesh bem mu :roll: ja da se pitam ja bi vam zakazao barem 4 termina nedeljo.realno, shta mozhe da se nauchi za 2 chasa ,nishta 8)
ne pijesh kafu(pa dobro mozhe vino :D , razblazheno vodom :D ) :shock: :shock:...tijanO ja ozbiljno brinem za tebe...ne slushash grand, ne pijesh kafu...sad josh samo da mi kazhesh da ne nosish u torbici sjaj i ogledalce pa da pucam. :?
heh vidim deca se zhale na drndu :p veselo je njima sa njom 8)

ma kak osh. :) u pravu si, ja sam i trazhila, ali ne mozhe sonja, kazhe tebi drzhi privatne chasove baleta. u ****** koja bolest. :shock: :lol: vino je ok, torbice me smaraju 8-) a de cu u shkolskoj da nosim ogledalce, da mi se razbije, pa onda 7 godina nesrece, jes ti lood?! :roll:

Soph*I*:
qq,Krshto,bolje da nisi rek'o ovo-sa gitarom ces da postanes jos popularniji! ! !'De ces jos covece! ! !
:lol: :lol: :lol: majke mi, ne valja to, choveche, ima da te rastrgnu

Tijana nosi upaljac u torbi,pazi da te ne pripali
mala...

aj srecno, sine. (piglet)
e ja sam proshle godine na pochetku trchala 2.15, na kraju neshto ispod 2 min. 8-) o da! :D:D rasturila sam! :D

Kr$t@:
kako ****** to, ja sam jedva skocio 1.45 i usput zamalo slomio desnu nogu
a inace akusticna je ***** vas sve, jesam sad manji covek zato sto nemam elektricnu gitaru...beste bre u *****
jbg... 8-) 8-) zhivot je nekom majka, a nekom maceha :lol: ja sam 1.75 :razz:
pa ja volim samo elektrichnu. a posebno volim death metal :lol: ma gitara je gitara, shteta samo shto ne znash da svirash :roll:

e sophi el zhash da krsta mrzi pepperse i gunse?! :razz: :roll:

a jeste bata krsta (da da krsta a ne krsto :D ) 1 mera vina 2 vode....:P tebe su bar primili u hor jbte ja nisam proshao probu kod andje :? :( ne verujem kakav je talenat propustila :?
pa shta ako nosi upaljach :twisted: ...
lol sonja i balet...kad beshe ono njoj rodj :lol: secam se da su skoro proshle god svi znali kad je njoj rodj 8) e ako ove god neko iz mog razred joj qpi neshto za 8mart ili rodj pobicu ih sve.....

ma peace
joj, marko i ortakinja iz II5 joj qpili bombonjeru za proshli... i imli smo bash taj dan grchki. sve nas izljubila...ili je to bio osmi mart... od kiseline sadrzhane u sonjinim izluchevinama gubim pamtjenje

:lol: nemam pojma
mislim da ja ne znam shta je to. :lol: nisi tako losh u deljenju saveta i pronalazhenju drushtva ili nisi toliko glup kao ta drugarica ili nisi toliko radioaktivan kao sonja??? lol
idesh na izlet?

mislim da ti je to ipak bilo subjektivno mishljenje po pitanju stoopidnih drugarica :D ne pokushavaj da se izvuchesh :P sad si me skroz zboonila :? :shock:
da, sutra posle shkole idem na izlet.....8) bice cool, josh ako ponesem grchke mitove :P

pa shta ce muzh, samo da vam smeta ;)
da, vi iz II13 i ne smete na izlete, da se ne daj bozh ne povredite :lol:
ma znam ja takve kao shto si ti...
blah, keva se dere na mene, hoce da spava. jadna
a i ja moram da se naspavam zbog hora sutra :D ja sam alt...jer sam banula na probu altova, inache sam sopran. bozhe, koji sam debil
q noc, mao :)

Mao Tze Tyng:
a jeste bata krsta (da da krsta a ne krsto :D )

e brate ako mi ovo neko jos jednom kaze, ima da ga ubijem i zakopam pod onim trouglom u dvoristu za fizicko i da svaki vikend dolazim i satanishem se tamo
inace, imam ja sluha i to na brda, mogao bih da ga izvozim u siromasne zemlje, ali nije u tome stvar

Back