Zemunska gimnazija

aj dosta o grandu !!! bili su toliki koncerti,exit pa niko ni rech nije rekao o tome, a sad kad je grand u pitanju svi se rasprichali :?
ovom liku srecan rodj....
jaoooo shto mi drago shto su rusi dobili ove manekene shpance...danas cu mirno da spavam 8)

oko chega ste se svadjali?
sha bilo, mao? :?:
e vazicu sori, sa zakashnjenjem, hepi brzdej! :) da ti sledece godine ne odu svi dobri profesori! :D

e sonja je takav lik! :D kazhemo ja i ortakinja njoj da hocemo da imamo grchki samo jednom nedeljno i ona: jao, pa marko (II5) hoce da imamo dvaput, znate kako on voli grchki! i kao ajde. prichamo mi danas sa markom a on kazhe da mu je latinka uvalila istu prichu, kao mi hocemo dvaput nedeljno. :lol: znachi mislim da bi nam zhena drzhala grchki svaki dan da mozhe :shock:

tix:
vidi ga mali vragolan :)
ma super, super. prva godina je super

Ma super djawola....

Ja sam na jbnoj geografiji tako poludela,nije mi bilo dobro!
Znachi,fuxetina pita iz chega se dobija metal a ja ko retadisana pola sata wichem IZ RUDE a ona kao da ne chuje pa pita ko zna i swi gowore "pa ...ana se jawlja" a ona kuchka coolira i onda owa jowana kaze iz rude i ona kao "tako je!" .....
Mamu joj.............uf,kako me nerwira! :roll: :roll: :-x :evil:

Sutra skachem u dalj....a nisam u ziwotu! Koja ce to bruka biti,ja imam 2m a ne mogu da skochim 1.6m....tztztz.....

Mi,inache,ne idemo na exkurziju....
Ili me to tata lazze...

ukor zato shto si se svadjao :? ??? maaa daj, koja budala....tako nije kod nas :-|
auuu biskvitu jbte nije valjda da i dalje idesh na grchki :? jbte ti,tvoja ortakinja i marko :lol: vas 3-je ide.......samo chekam kad cesh da banesh na forum i da kazhesh, e ljoodi odo ja na kafu kod sonje :shock: sonja vas j**e kako oce :lol:
soph sonja nije bash mala :???: :p
skok u dalj....xaxaxa i mi to radimo kod vinceta isto..kakav je taj vash profa ?
vince je zhiva legenda kazhe on nama ''gol mozhe samo iz 6m'' , a ja profesore a mozhe sa pola terena ? ajde samo shutni pa mi necesh igrati fudbal do kraja god :lol: ....'ki zashto uvek morash tako gloopa pitanja da postavljash :D i on me zove 'ki :evil:

ma ne idemo ni mi na ex verovatno.....mozhda u maju valjda mada nema nishta od toga

PiGlEt....:
Ma super djawola....

Ja sam na jbnoj geografiji tako poludela,nije mi bilo dobro!
Znachi,fuxetina pita iz chega se dobija metal a ja ko retadisana pola sata wichem IZ RUDE a ona kao da ne chuje pa pita ko zna i swi gowore "pa ...ana se jawlja" a ona kuchka coolira i onda owa jowana kaze iz rude i ona kao "tako je!" .....
Mamu joj.............uf,kako me nerwira! :roll: :roll: :-x :evil:

Sutra skachem u dalj....a nisam u ziwotu! Koja ce to bruka biti,ja imam 2m a ne mogu da skochim 1.6m....tztztz.....

Mi,inache,ne idemo na exkurziju....
Ili me to tata lazze...

Drndara? Meni drndara dala plus jer sam nashao koordinate managve il tako nechega.Hvala bogu pa sam znao jer sam dva dana uchio mog brata isto to samo shto on nije znao ni koje su strane sveta i imao je dvojku iz geosa na kraju petog lol

A shto ne bismo na exkurziju?? Ma nek se nose oni malo,mi treba 2000 da im damo za dazbine,a oni nece na ex da nas vode :S

:lol: yeah right. krsta i gitara ko urosh i sonja. :lol: jel elektrichna??? ako nije, ne javljaj se 8-)

je*i ga, piglet, sha da ti kazhem. ne brini, pokazacesh vec svoje znanje, ako vec toliko zhelish :roll: :D ma opushteno to za skok u dalj...samo se odbaci jako... e, to je neshto shto nisi znala! :lol: svi se tripuju oko toga, ali mozhesh ladno da skochish oko 1.75.

mao, jel ti ozbiljno mislish da me zovesh biskvit? idem na grchki, ide nas petoro u ovoj 'starijoj' grupi, a sad su pocheli neki novi...sonja blista. :lol: e al danas sonja izmislila da neka treca liqsha oce dva termina. :lol: ma jes sad...ja ne pijem kafu :lol: 8-) mozhda sokitj :D

gitara :D e nas su ,u shkoli, pitali dal neko neshto zna da svira...valjda za orkestar :? el ti pripadash njemu ?
necesh da te zovem biska,necesh biskvit pa shta ocesh bem mu :roll: ja da se pitam ja bi vam zakazao barem 4 termina nedeljo.realno, shta mozhe da se nauchi za 2 chasa ,nishta 8)
ne pijesh kafu(pa dobro mozhe vino :D , razblazheno vodom :D ) :shock: :shock:...tijanO ja ozbiljno brinem za tebe...ne slushash grand, ne pijesh kafu...sad josh samo da mi kazhesh da ne nosish u torbici sjaj i ogledalce pa da pucam. :?
heh vidim deca se zhale na drndu :p veselo je njima sa njom 8)

qq,Krshto,bolje da nisi rek'o ovo-sa gitarom ces da postanes jos popularniji! ! !'De ces jos covece! ! ! :D :D :D
Svaka cast,JjEeCcOo,ne odustaj
gitara je najdivniji instrument

Tijana nosi upaljac u torbi,pazi da te ne pripali :lol: :lol: :lol: 8)

Piglet,oslobodi se fizickog 8)
ako si kao ja
a vrv nisi
niko kao ja 8-)
:)

Ma ne predaje mi Drndara nego neka Ana (od miloshte Weshtca :shock: :D ).....

Danas nismo skakali nego trchali i jbm ti ja sudbinu,treba 2min20 za 5,a ja trchala 2min21!!! :x
Owaj nash nije losh,mis'im,ne muchi nas toliko....za beginning... ;)

@tix
thanks na sawetu.... ;)

A shto se frajera tiche..... :-D xeeeeeexexe....
Owe moje boleSTnice se nalozzile na sina nashe razredne... :lol: :lol: :lol: :lol:
I na nekog lika iz I-6 koga su swi prozwali "lepi sa tregerima"....Gospode sachuwaj...

I tako....
Odo' da pishem Banowica Strahinju... :lol:
Pardon,odgowore... :-D

Back