Zemunska gimnazija

aite, im like really really new to this, like how big is a joint and u can smoke weed in a pipe rite? can someone send me a link of how a joint looks? i just moved to Phoenix AZ and everyone's all into weed and i dont know anything cuz i moved from a small town in AZ and know one talks about weed there!so how big is a joint and u can smoke weed in a pipe rite? can someone send me a link of how a joint looks?

hjajajjahahahahaahha koji paceniiik :D:D::D:D
kako sam se pocepao kad sam ovo procitao

e koji lik... :D dobro nije pitao kako izgledaju pljuge. lol
e majke mi, ko je miss?
a, pa to je ruski avatar. kako je to savrshen jezik... :D treba da prevodim? :D
e meni nije jasan marijin avatar :D:D:D
evo nista sophi ni kod mene. ma dobro je da ne blejimo svaki dan po 10 sati. :D
ali GARDIJANI!!! :D:D:D

poz, sophi, pishi nam (mi :D), al nemoj na francuskom. BG. :D a i... r*s*a :D:D:D
miss je osoba iz senke. i izgleda da tako treba da ostane.
pa 'vako: mir-svet, uze-vec, umer-umreti => ...krsta je gloop. :D ajd sad, znam da znash. nije valjda da ti nisi imao 5? pobogu, da je ruskinja chula tebe i arsu (pantelic) kako parlate na hodniku... :lol: dala bi ti 10, a ne 5 :lol: :D

svet je vec umro, lennone. zapravo vrlo netacna konstatacija, ali to je ipak ruski. :D predavanje svakako, samo da zakupim neku salu i izlepim plakate... moram da uskladim sa tvojim vremenom, negde u intervalu od 3 do 5 ujutru. blah. ma samo cu da promenim avatara. 8-)

ajd srecan put, pa se vidimo, nadam se u vecem broju

mae govannen, mellon, DJ-girl! :D
DJ-girl:
@tix
pre par godina sam OBOZAVALA lord of the rings, sad sam malo oladila...
pa tako i treba. i ja sam 'oladila', pre sam htela da nauchim vilinski. :-D

sto se tiche zemunske: napravila si dobar izbor. :D 'vako: videcesh kakvi ti profesori zapadnu, pa onda kako se uchi koji predmet i da li se uopshte uchi. :D npr bios kod shargarepe ne mora- to se chita; ali istoriju kod tanjice morash u pochetku redovno, da ostavish dobar utisak, pa onda manje-vishe...svejedno, prvo polugodishte ti dodje kao neki tutorial, a vec u drugom je lakshe.
kod vecine profesora je ponashanje jako vazhno, pa dokle god se primerno vladash, imacesh bolje ocene. ako se smeshkash i donosish sonji djevrek (koji, uzgred, nismo odavno pomenuli:D), uvek bolja ocena iz latinskog. :D

sve zavisi od toga kakav prosek hocesh, mislim da bez nekog velikog uchenja mozhesh da budesh vr dobar i to preko chetvorke, ali odlichan vec malo tezhe.
e sad ne znam kakvo ce odeljenje da ti zapadne, meni je drushtvo sooper i mislim da su ljudi mnogo vishe cool nego u drugim gimnazijama i u osnovnoj ofc. sama atmosfera shkole je nekako friendly i opushtena, pa vidish da ja jedva chekam da se vratim u shkolu (a nisam geek i imam zhivot :D).
e sad, ako imash konkretnih pitanja, ti pitaj, :D a ovi prirodnjaci ce ti reci kako je njima bilo. mada u prvoj godini vecina profesora ne pravi razliku u programu i ocenjivanju izmedju prirodnog i drushtvenog.

thanks, sad mi je malo lakshe :)
mislim...pola familije mi je islo u zemoonsku (al pre sto godina), dobar deo zivota sam provela gledajuci njenu fasadu (idem i u ovu lepu skolicu preko puta), ALI sam se sledila kad sam na upisu zapravo prvi put ushla unutra... :-? 1. skoro totalni RASPAD, mada sam videla da neshto kao malo renoviraju, ali opet one chesmeee... 2. nisam znala da postoji ona rupa u centru :-D 3. na trenutke sam se pitala da li sam u bolnici, loodari, hogvortsu ili skoli... 4. dobro se nisam izgubila

josh jedared thanks na savetima, sad se ne plashim 1. septembra :-D

Back