ajd srecan put, pa se vidimo, nadam se u vecem broju
mae govannen, mellon, DJ-girl!
DJ-girl:
@tix
pre par godina sam OBOZAVALA lord of the rings, sad sam malo oladila...
pa tako i treba. i ja sam 'oladila', pre sam htela da nauchim vilinski. :-D
sto se tiche zemunske: napravila si dobar izbor.

'vako: videcesh kakvi ti profesori zapadnu, pa onda kako se uchi koji predmet i da li se uopshte uchi.

npr bios kod shargarepe ne mora- to se chita; ali istoriju kod tanjice morash u pochetku redovno, da ostavish dobar utisak, pa onda manje-vishe...svejedno, prvo polugodishte ti dodje kao neki tutorial, a vec u drugom je lakshe.
kod vecine profesora je ponashanje jako vazhno, pa dokle god se primerno vladash, imacesh bolje ocene. ako se smeshkash i donosish sonji djevrek (koji, uzgred, nismo odavno pomenuli

), uvek bolja ocena iz latinskog.
sve zavisi od toga kakav prosek hocesh, mislim da bez nekog velikog uchenja mozhesh da budesh vr dobar i to preko chetvorke, ali odlichan vec malo tezhe.
e sad ne znam kakvo ce odeljenje da ti zapadne, meni je drushtvo sooper i mislim da su ljudi mnogo vishe cool nego u drugim gimnazijama i u osnovnoj ofc. sama atmosfera shkole je nekako friendly i opushtena, pa vidish da ja jedva chekam da se vratim u shkolu (a nisam geek i imam zhivot

).
e sad, ako imash konkretnih pitanja, ti pitaj,

a ovi prirodnjaci ce ti reci kako je njima bilo. mada u prvoj godini vecina profesora ne pravi razliku u programu i ocenjivanju izmedju prirodnog i drushtvenog.