Zemunska gimnazija

nema na chemu :)
jao znam kad sam ja ishla da se upishem... :lol: josh je na zidu bilo raznih boleshtina, tipa pij spermu itd. blah. jeste raspad, ali ima dushu. :D RENOVIRAJU?!!! ne s***. :D koja rupa, ne secam se rupe... pa ima ona fora o zemunskoj i ludari-razlika samo u broju telefona...da jbt mnogo je velika shkola, al navikne se chovek...

Ја сам уписао земунску друштвени смер. Занима ме да ли неко зна како они праве одељења? Да ли има шансе да ја идем са овима из моје основне?

Milos_nbg:
Ја сам уписао земунску друштвени смер. Занима ме да ли неко зна како они праве одељења? Да ли има шансе да ја идем са овима из моје основне?
naravno, ako ucite isti jezik. nas iz osnovne u odeljenju ima desetak. :D tako da opushteno... 8-) a uvek mozesh da se prebacish u drugo odeljenje...

Milos_nbg:
Јел има неких инцидената туча и сл у Земунској? И какве су девојчице'?
pa i nema bash, mada i ne pratim bash te stvari... devojchice su...lepe! :D ma ne znam... kakve ti trebaju? :D ima ih raznih. 8-) ja nisam najbolja osoba da te uputi, vishe o tome od urosha ili krste... kad se vrate.

e da, i dobrodosao u zemunsku i na forum! :D

DJ-girl:
to si trebao da im trazish na upisu...
pa ne znam, mene su sami stavili sa mojima...

tix:
naravno, ako ucite isti jezik. nas iz osnovne u odeljenju ima desetak. :D tako da opushteno... 8-) a uvek mozesh da se prebacish u drugo odeljenje...

pa i nema bash, mada i ne pratim bash te stvari... devojchice su...lepe! :D ma ne znam... kakve ti trebaju? :D ima ih raznih. 8-) ja nisam najbolja osoba da te uputi, vishe o tome od urosha ili krste... kad se vrate.

e da, i dobrodosao u zemunsku i na forum! :D

pa ne znam, mene su sami stavili sa mojima...

Bash takve mi i trebaju ;)

urosh91:
sha ima ljoooooooooodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...e ovaj evo ja nisam kod kuce vec u net caffe-u i tako...dolazim brzo ...aaa ku$rac neka sjebana tastatura pa ne znam ni da kucam....e ovaj ja dolazim brzo pa cu da pricham...i tako......tix malo ludo blesavo dete shta ima (smeh)
izvinjavam se na nepismenosti..al jbga sjebana tastatura...pozz svima
a vi deco shto se upisali zemunski zaebali ste se buahahahhahahahahahhah
ukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D:D:D:D:D
ajd dolaz' vishe, udavishe me ova deca. ;) :D shaaalim se, bash su simpatichni. :lol: evo brate smaram se. bejah na adi danas. voda je sluzava. :lol: kod tebe?

DJ-girl:
ma znam kristinu, anu, andreu, maria...ne znam tu ivanu....

Јел су они из трећег?

Никад чуо за њих мада ја знам пола школе. Сигурно знаш малог ацу мафију, Џима,Аџина, Страју, Буљка(Голуба), а од девојчица Нина Јована Ђока Мина Бојана итд.

Milos_nbg:
Јел су они из трећег?

Никад чуо за њих мада ја знам пола школе. Сигурно знаш малог ацу мафију, Џима,Аџина, Страју, Буљка(Голуба), а од девојчица Нина Јована Ђока Мина Бојана итд.
ne bi` da se mesham, ali ja ih poznajem sve i niko od njih nije upisao zemunsku...mada Vuk jeste...mozda ga znash...

urosh91:
e i ja znam miku,peru,lazu,djoleta......
ljudi samo da vam kazhem da tix obozhava sonju i latinski i da ako ikada budete imali problema sa sonjom ,samo recite da znate tix-a i imate 5 100po100 8) a takodje mozhete da joj shaljete lekcije da vam prevodi..ona to obozhava,al je eto malo stidljiva pa joj glupo
da vam kazhe...
tix kako na adi :D ? vidim nedostaje ti shkola a :P...
ljudi pitajte shta god ocete...spreman sam da dajem odgovore ali morate znati da svaki odgovor staje dvesto dindzi...

:lol: :lol: :lol: jeste, priznajem, ja zhivim za latinski. :lol: e jesi lik... :lol: rekoh ti, sluzavo. ma ok je. pa vidish, najvishe mi nedostaje sonja... :cry: :cry: :cry: a ti si samo ljubomoran, zato shto nemash latinski u drugoj. ako hocesh, mogu da te upishem na grchki preko veze... :D a stani, jel ti odgovarash bash na svako pitanje za 200 dindzi? da smislim neshto da te pitam...

Видим да си из 45. блок. Јел знаш Анђелка?
i ja sam iz 45og i znam andjelka ako postoji samo jedan takav... a krsta ti je otputov'o, pa ga pitaj kad se vrati...

tix:
:lol: :lol: :lol: jeste, priznajem, ja zhivim za latinski. :lol: e jesi lik... :lol: rekoh ti, sluzavo. ma ok je. pa vidish, najvishe mi nedostaje sonja... :cry: :cry: :cry: a ti si samo ljubomoran, zato shto nemash latinski u drugoj. ako hocesh, mogu da te upishem na grchki preko veze... :D a stani, jel ti odgovarash bash na svako pitanje za 200 dindzi? da smislim neshto da te pitam...

i ja sam iz 45og i znam andjelka ako postoji samo jedan takav... a krsta ti je otputov'o, pa ga pitaj kad se vrati...

Ти си 91?

Milos_nbg:
da...shto? shta si mislijo? :) sho pitash za andjelka?

urosh91:
e jest...jedva sam se oslobodio latinskog sad josh samo fali da joj idem na grchki...prvo ja srpski da nauchim poshto ne mogu da se pohvalim nekim raskoshnim rechnikom pa cemo za ostale jezike da vidimo pa na sva pitanja odgovaram za 200 dinzdi (za tebe 150 )...ali samo da nisu lichna(tipa koje si odeljenje )...da smislish neshto a ? jaoo nemoj molim te vama zhenama ide slabo razmishljanje.... da se ja pitam vi ne bi trebalo da vadite sherpu iz ruku
:lol: :D pa utvrdili smo da si I8, shta sad? nemoj da pochinjemo... eh, niko te nishta ne pita, smanji cenu na 199. ;) :D za mene besplatno, ja sam ti menadzer. :D dobro, onda necu nishta da smishljam i idem pravo u kujnu. :lol:

Back