Zemunska gimnazija

'De ste ljudi,sta ima?
Nadam se da se ne uci.Do tada je jos sve dobro. :razz:

Nego,da vam ne zaboravim da prenesem pozdrave od Tix!Narocito za matoru! :wink:
mnogo vas sve pozdravlja i drago joj je sto se raspitijete za nju:)
obecava uskori povratak na forum

zZzop

jao pa to se ne propusta!!!
e , cekaj, koji krelci da ne prodju dalje ? :D
i obozavam "fudbal, nogomet i jos ponesto" , jer jedino to i imamo. Danas smo u stanju da od kazakhstana izgubimo, da jedva pobedimo azerbedzajn na marakani....fudbaleri nam nule. Svi govore kako ce manchester da izgubi zato sto ne igra Vidic, ili kako barsa trazi Zigica...mislim to su te nase price....realno boli njih sve ***** za nas i nase fudbalere.
Nisu to vise vremena kad smo imali savicevica, mihajlovica, oblaka, prosineckog, piksija, dzaju.....
a i liga nam je ubi boze...o tome sam vec svuda pisao ...
Mi samo mozemo i da se prisecamo na fudbalske uspehe , jer ovakvi nismo ni za ....ne znam sta

A opet , ne bih voleo da gledam finale Man. Utd - Chelsea. Znaci gledao bi ih 3 puta nedeljno....em ih gledas u kupu engleske, pa u premijer ligi...pa sad i ovde....pa smucilo bi mi se , vise u zivotu ne bih gledao fudbal.
Ocu da vidim malo normalnije klubove, a ne bogatunske burzujske klubove koji pobedjuju na foru : mi imamo vise para nego vi.
zato moj tip : LFC - Milan !! kao istambul 2005, to je bila najmocnija i najuzbudljivija tekma IKADA!!!

hahaha :D
ali ja ne bih voleo finale lfc- man. utd zato sto nas man. utd ove sezone stalno prasi.
Nego neka milan lepo isprasi man. utd pa cemo mi da isprasimo milan :D :D :D
A wenger je stvarno menadzer za primer, sve je talente sam stvorio. Slicno i sa rafom....
Murinjo za 50mil. dovede shevu, a benitez za te pare moze ceo tim da izgradi....
A volim nekako italijanski fudbal jer je nekako izmedju hladnog engleskog i dinamicnog spanskog...pa italija zemlja umetnosti...nekako mi je full atmosfera..i tradicija i sve....
I idu mi na ***** vise ti klinci kad krenu sa : chelsea! we love you! headhunters ! itd

BAJO, DO PRE DVE SEZONE CHELSEA JE BIO NA IVICI PREMIJER LIGE
pa ni njihov fizioterapeut nije znao u kom klubu radi...****** bio je ocajan klub dok nije dosao roman i pokupovao sve sto se moglo kupiti i silne pare bacio na tolike zvezde, a opet liverpool ih dobije 2:0
bre niko nije znao sta je chelsea ...
Tamo jedino terija postujem zato sto je tamo od pocetka i ostace.
I sad kad klinci krenu nesto tu da pustaju neke tehno pesme na foru chelsea, ****** vidi se da su tako NOVI.
Liverpool bajo ima tradiciju, i ima stare pesme koje ceo svet zna, a ne sad da pustamo neke rmx-e i ta techno govna.
bre klinci su smesni.

A to za nas fudbal, pa samo proslost mozemo i da gledamo... :(

Aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Mene ste zaboravili.................
Evo,dosla sam iz Grcke....Inace,trebalo mi je par dana da se oporavim,nije mi bilo lako.......
Ljudi-BILO JE VRH!!!! NAJBOLJA EXKURZIJA DO SADA......
UH,STA DA VAM PRICAM.........:-)

-i ovde vlada kriza identiteta......

Da, vlada i to teshka kriza....

-it's me-stani,stani postoje 2 osobe milosh i josh ovaj anonimus ?!?! koj si ti sinko reci brzo, brzo

...postojim ja....i moj nick, a Milosh ga je koristio...neko vreme....nadam se(!!!!)

-mishko ti uzeo nick ? pa ne bi ja ni rodjenoj kewi dao moju shifru pa ne znam....
e da ljudi stvarno shta ima novo ?

shta cesh, sam ga je uzeo....moja nebi znala da ga koristi tako da mogu da joj dam...nishta joj ne znachi
Nema nish' novo...u onoj raspaloj shkoli se sve...raspada...a shto se tiche exkurzije...jbsh dan, bitna je noc :))))))))))))))0

Ma sta da kazem, tekma je nesto zbog cega se ni na maturu ne ide ako treba!!! :D :D :D
Jos ako je prvenstvo neko....pa to se samo zabarikidiram u sobu sa tri kile cipsa i gajbom piva, i ne vidi me ni majka rodjena nekoliko dana :D
Joj, jedva cekam znaci...samo da sve bude cool :)

Back