mica-45blok-
Zainteresovan član
- Poruka
- 108
Ja necu ,al za krstu nismo sigurni:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
urosh91:biska,biska nek svrati malo ovde da joj ja kazhem par rechi o detetu![]()
.mica -45 blok-:Ja necu ,al za krstu nismo sigurni![]()
tix:sto uki, nisam dobra??? :sad: :razz:8-) ajde, primam konstruktivne kritike.
ko ima sta da kaze, nek kaze ili nek zauvek cuti.
.
ja cu tebe mico pojesti ako saznam da radis isto sto i na zg![]()
![]()
mica-45blok-:Ja necu ,al za krstu nismo sigurni:-)
urosh91:al sam se danas smorio u shkoli....josh shto me kewa iznervirala .....grrrrrrrrrrrrrrrrr
mica-45blok-:Burek je mastan puno....preferiram voce i povrce
urosh91:pa jbte svi oce da me leshe zadnje nedelje :-? josh kad sam saznao da moram da pishem rechnik iz latinskog tj 4 lekcije i celu kulturu grrrrrr evo ubio sam se pisajuci i imam josh :mad: jaooooo iskreno sazhaljevam tu decu koja su te slushala kako pevashshaaaaaaala ne sumljam ja biska da ti sooper pevash
si razmishljala o horu ili si vec u njemu :-P ako ti treba menadzer znash gde da me nadjesh ;-) kakva seka,viki i co. BISKA
eto imash umetnichko ime,menadzera,glas....shta je josh potrebno :-P
Kr$t@:Ma taj latinski to cu da sad idem da iskopiram onaj recnik sa kraja knjige i da zalepim u svesku. Jer tamo ima sve. Kulturu znam, a gramatiku cu ili da iskopiram , ili da prepisem.
A mene nisu teli u hor jer sam mnogo glasan. Nikada ne bih mogao u horu da pevam brate, drugaciji sam od ostalih glasova mnogo
urosh91:biska shto se tiche ugovora ne trazhim mnogo 30 % po nastupu....ovaj, evo ja sam vec nashao de cesh da pevash....ima ovde kod mene u kraju ''pub'' ,jedno fino mestojeste da posle 12 niko ne zna za sebe al nema veze za pochetak nije loshe
![]()