Zemunska gimnazija

mica-45blok-:
Burek je mastan puno....preferiram voce i povrce

jao ajd nemoj sad tu da se pravis neka sad...jaoo kuku...kao zena 21 veka ovo ono,moderni smo...voce i povrce, health life itd...sto mrzim kad mi banu neki bilderi i ribe na TV i krenu da seru o nekim multipraktik mikserima za voce sto imaju vitamine itd.
svi znamo da ti stanka ne preferiras ni voce ni povrce nego ku...ku....kuleeen :D:D:D

Ma taj latinski to cu da sad idem da iskopiram onaj recnik sa kraja knjige i da zalepim u svesku. Jer tamo ima sve. Kulturu znam, a gramatiku cu ili da iskopiram , ili da prepisem.
A mene nisu teli u hor jer sam mnogo glasan. Nikada ne bih mogao u horu da pevam brate, drugaciji sam od ostalih glasova mnogo

:lol: kuulen :lol: tako je stanka, samo nastavi sa zdravom ishranom!

urosh91:
pa jbte svi oce da me leshe zadnje nedelje :-? josh kad sam saznao da moram da pishem rechnik iz latinskog tj 4 lekcije i celu kulturu grrrrrr evo ubio sam se pisajuci i imam josh :mad: jaooooo iskreno sazhaljevam tu decu koja su te slushala kako pevash :lol: shaaaaaaala ne sumljam ja biska da ti sooper pevash :D si razmishljala o horu ili si vec u njemu :-P ako ti treba menadzer znash gde da me nadjesh ;-) kakva seka,viki i co. BISKA :lol: eto imash umetnichko ime,menadzera,glas....shta je josh potrebno :-P

sto pises recnik, mozes samo da fotokopiras, nece ova da se buni. uostalom, ako nesto bude prigovarala, samo me pomeni :D i problema nema. :D reci biska je rekla da mi date. :D ili jos bolje tijana I4, ima sama da ti uradi sve. :D:D

a kulturu, koja fora. :D imali mi juce pismeni i ja se smorila, trebalo da opisem pobednicku
svecanos. ja izvadim onaj papir sto nam je davala, ladno na sred klupe, a ona nastavlja da cita svoju knjigu, nije ni izvalila. :D

:lol: :lol: :lol: pa pevam bolje od tebe :razz: :lol: nisam u horu, mozda jednog dana. al sad svejedno odlaze cetvrtaci... :( e da sam znala ko je u horu, pa da me ti ubacis preko veze... :D BISKA :lol: e uki moramo da se dogovorimo oko tvog ugovora...:D

Kr$t@:
Ma taj latinski to cu da sad idem da iskopiram onaj recnik sa kraja knjige i da zalepim u svesku. Jer tamo ima sve. Kulturu znam, a gramatiku cu ili da iskopiram , ili da prepisem.
A mene nisu teli u hor jer sam mnogo glasan. Nikada ne bih mogao u horu da pevam brate, drugaciji sam od ostalih glasova mnogo

a sta, probo si? pa ti pevaj tishe. :)

ma kao da je tebi vazno gde, krsto. samo dok ima cirke... 8-)

urosh91:
biska shto se tiche ugovora ne trazhim mnogo 30 % po nastupu....ovaj, evo ja sam vec nashao de cesh da pevash....ima ovde kod mene u kraju ''pub'' ,jedno fino mesto :D jeste da posle 12 niko ne zna za sebe al nema veze za pochetak nije loshe :D

ma opusteno, ja ne znam za sebe jos pre 12. :D e al stvarno ovih dana kao da sam pijana ili naduvana. :D:D:D mnogo lep osecaj.
hm...30%...videcemo :razz: :lol:

Back