Soph*I*
Zainteresovan član
- Poruka
- 232
right. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tix:hahahaha, ti to iz isqstva?vlada car.
nash fizichar ne zna da objashnjava, uvek se zezne kad radi zadatke, a na pochetku godine nas je uveravao da treba da se uchi napamet
urosh91:ja ne znam kako mi mozhemo da uchimo iz srpskog o isusu ?!?! nikad nije dokazano da je isus stvarno zhiveo i postojao,to je samo legenda,verovanje...e sad shta ako neko nije vernik ??!?! to mu onda dodje majq mu kao neka sekta :?
biska,biska nemoj mi tu prichash neki inglish prichaj srpski da te ceo svet razumeznash ono-nije zhvaka za seljaka
![]()
tix:e blago tebi e.
ne ide se ni meni, dvocas srpskogaah, kako beshe dobro danas kad smo zbog bombe/droge(wtf)/mocnih rendzera/... gubili deo casa.
a taman se likusha uzhivela u onu prichu o zhitijima, kad zachusmo stampedo u hodniku... podsetilo me na dobre dane u branku
![]()
![]()
uki boj, mozhesh kod lekara da trazhish opravdanje zbog pretrpljenog straha i bola.
![]()
matora63:znaš šta, uroše? treba u činjenice da sumnjaš... to je ok. ali treba da imaš veru, a ne da veruješ u podmetanja tzv. teorija o praprimatima i sl. mislim, ili smo hrišćani ili smo bezbožnici...ovi drugi veruju da je daleki predak čovek, na žalost, majmun. jbga. a i ova kiša....ubi, čoveče, načisto.
tix:omg, sta mi je sa ovim respektom...
mico, bravo za matu.ali avdulaj je ocigledno "od onih"
, cim si ti dobila 5.
mica-45blok-:Ti odlican?hahahaahhahahahahaja ljudi ko ce veceras napolje po ovom vremenu???!!!!Matu nisam takla , adibila sam 5, a kad ucim dobijem 1!
dsgtsrdgmica45