Zemunska gimnazija

tix:
hahahaha, ti to iz isqstva? :lol: vlada car. :lol:

nash fizichar ne zna da objashnjava, uvek se zezne kad radi zadatke, a na pochetku godine nas je uveravao da treba da se uchi napamet

iz debeeeeeeeeeeeeelog isqustva.D-E-B-E-L-O-G!

jes vala,bas su bili dani,a sta je to danas bilo u skolici??????? :shock:
nismo imali pola srpskog?
to je radosna vest!
njen glas je tako neeeprijatan......
nema me jedan dan,kad ono-vec nisi u toku! :?

da, mala, uvek neshto novo. :)

urosh91:
ja ne znam kako mi mozhemo da uchimo iz srpskog o isusu ?!?! nikad nije dokazano da je isus stvarno zhiveo i postojao,to je samo legenda,verovanje...e sad shta ako neko nije vernik ??!?! to mu onda dodje majq mu kao neka sekta :?
biska,biska nemoj mi tu prichash neki inglish prichaj srpski da te ceo svet razume :D znash ono-nije zhvaka za seljaka :D

ma to je odnekle, to za frendove, samo ne mogu da se setim odakle. :razz: ne pricam onako.
krsta je u pravu za Isusa. uroshe, niko ti sigurno nije rekao: e, ajmo sad u crkvu...

tix:
e blago tebi e.
ne ide se ni meni, dvocas srpskog :( aah, kako beshe dobro danas kad smo zbog bombe/droge(wtf)/mocnih rendzera/... gubili deo casa. :D a taman se likusha uzhivela u onu prichu o zhitijima, kad zachusmo stampedo u hodniku... podsetilo me na dobre dane u branku :) :( :D uki boj, mozhesh kod lekara da trazhish opravdanje zbog pretrpljenog straha i bola. :D

neshto se sushka...prvo devet :lol: :lol: .....pismeni iz srpskog..... :D
ccccccc
danasnja mladez.... :p

srednjevekovna knjizevnost je zaista zamarajuca.......

matora63:
znaš šta, uroše? treba u činjenice da sumnjaš... to je ok. ali treba da imaš veru, a ne da veruješ u podmetanja tzv. teorija o praprimatima i sl. mislim, ili smo hrišćani ili smo bezbožnici...ovi drugi veruju da je daleki predak čovek, na žalost, majmun. jbga. a i ova kiša....ubi, čoveče, načisto.

respekt za matoru :)

Back