Zemunska gimnazija

srecan 8 mart :D
mixedB.jpg

i odma ih stavi u vodu, jer nisu vestacke :D

Kr$t@:
jao kuku matematika ne znam sta da radim sa svojim zivotom.
ako dajete matu matora, posto dajete i fiziku, a to je srodno, ako moze meni 200 grama polinoma i kilo geometrije.bio bih vam zahvalan :D
takodje, covek mi je razredni, nadam se da ne obara. a imao sam 2 u prvom polugodju i sad imam jednog asa
a i ako predjem na drustveni tamo ce biti isti matematicar kao i vasoj, pa ne znam kako bih prosao kod njega :/

Ljudi,sta cu ja da radim kad predjem u Zg?
Kad ni Krshta ne moze da se sastavi,kak cu onda ja??????
A nadala sam se dvici......... :sad:

mica-45blok-:
De si sophi!ispricacu ti ja za sasku u privatnoj poruci mada to nije istina!javi mi kad stignes na forum!

Eve me Stanka!
Pricaj,pricaj!
Ovde se zaista osecam kao kod kuce. :-D
Bilja,Stanka,Biska :lol: ,pa i Krshta,a tu su i novi dobrocudni prijatelji.....i extra matora da nas poduci onome sto ne znamo.....Sve sto ti dusa pozeli!

Videces kako ce da te smara kad nam na kraju godine rokne test za celu godinu...kuku
ZATO IDITE NA IZLETE!!
evo ja planiram da idem na prvi izlet koji organizuje, a ajde i vi. jer jedino na tome moze da se izvuce dobra ocena. idimo tamo, pravimo se da nas interesuju lednicki oblici reljefa i kraska denundacija itd....
A sto je najjace, u aprilu idemo u Italiju, ako bog da, na Siciliju...jaoo jedva cekam...merak i uzivanje :)
pa vino, pa plaze, pa sunce, pa sladoledi , pa ptice. ...ja bih mnogo voleo da zivim na siciliji. kao stvoreno za MERAK!

Back