Zemunska gimnazija

nisi ti tako los kao sto hoces da izgledas...
Znam da nisam :D
wolim ja matoru
ILU-1.jpg

znas sta je impresivno? sto ste svi kod kuce, sem ove moje i krste.... ne gube vreme na mrezi, nego ko zna sta rade.....i'll kill myself very, very soon ??:
doduse, krsta mozda trazi kavurmu i cvarke
Nemoj se brines, najgore sto moze da radi je da se drogira a to nema weze, mislim, moze da se umre od toga ali swako umre pre ili kasnije...
Jel ti lakse sada ? :D

jao kuku matematika ne znam sta da radim sa svojim zivotom.
ako dajete matu matora, posto dajete i fiziku, a to je srodno, ako moze meni 200 grama polinoma i kilo geometrije.bio bih vam zahvalan :D
takodje, covek mi je razredni, nadam se da ne obara. a imao sam 2 u prvom polugodju i sad imam jednog asa
a i ako predjem na drustveni tamo ce biti isti matematicar kao i vasoj, pa ne znam kako bih prosao kod njega :/

matora63:
krle, ajde dodji po podne da vezbamo zajedno sa ovom mojom... :razz: volim matish i ne volim kecheve....sve za dzabaka, samo deca da idu mirno na raspust :D

jao matora, konacno moj covek! :d konacno neko ko me razume, i zna sta mi treba. a to je RASPUST :D
evo danas sam ponovo dobio - i izgleda da cu biti prvi koji je dobio 1 iz minusa....

kada danas? koju matu?
a ona debil cesto tako izbacuje. izbacila i mene prosle nedelje debil. a puca mi ***** za njene alge i ta govna.ne sve strane alge, i to 05189651 tipova algi i mi moramo to da znamo...ajd bezi, ja ne mogu da razlikujem konja od kokoske a kamoli alge

@mica
bilo je to na samom pocetku casa. nisam ja kriva sto je ona bila raspolozena za izbacivanje. jos mi kaze: ti bas izgledas kao dobro dete. jerk. a sto se tice ovog gladovanja, ja bih te najradije tukla.

@krsta
3. cas danas. lol, tebi zaista treba pomoc. sad cu svima da pricam kako nemas pojma

@krsta
bolje nemoj da se prebacujes kod nas ako ces tako da se blamiras :-D :wink: 8-)

@uros
mene je naravno sarga upisala. :? sha ti je bobe? ti si uvek hepi... :)

deco jel slusate vi dire straits? slusajte ih. :-D

Back