Zemunska gimnazija

kako me smara sve, uzasno me smara... i blejim po onom forumu, a ljudi su tako piglu i nalozheni... dodjem ovde i nema o chemu da se pricha... chak je latinka smorila...ne spava mi se, sutra latinski prvi chas, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:D Pa jesi nabudzio na 40. lvl? So...ipak ste imali iz srpskog? Kako ste uradili, Krsto, orange? Sta je bilo na hemiji?
Danas se ladno njih chetvoro javilo na latinskom. :shock: :D Gde ovaj svet ide?

Prevod 11. lekcije(ako jos uvek nekom treba)
NA PIJACI
1.OVU VUNU SAM KUPILA ZA 10 DENARIJA, NIJE OPRANA.
2.MOJA JE BILA 20 DENARIJA.SAMA CU NAPRAVITI NAJBOLJI OGRTAC.
3.KOLIKO JE CRNI LUK?
4.ZA JEDAN DENARIJ TEBI OVAJ CRNI LUK PRODAJEM.
5.KOLIKO MASLINE KOSTAJU?
6.OVE MASLINE ZA 2 DENARIJA PRODAJEM.
7.DODJI SAMNOM HERMIONA, PRIPREMICU TI VECERU: 5 RIBA SAM KUPIO I 4 PILETA. GOSPODARI NISU KOD KUCE VEC 6 DANA.
8.DAJ MI TVOJA 3 DENARIJA. PET VEC IMAM, PRELIV MORAM KUPITI.
9.JUCE SAM KUPIO PRELIV ZA 7 DENARIJA, ZAR DANAS KOSTA 8?DAL CE SUTRA BITI 9?

PRVO JELO>ISPRZICU RIBE,BIBER,KIM,IZMRVICU ORIGANO, USUCU SIRCE, MED, ULJE, PRELIV, RIBE CU PRELITI,BIBER CU POSUTI.

DRUGO JELO>U UTROBU PILICA ZGNJECENE MASLINE CU STAVITI, POTOM CU PILICE ISPRZITI, POTOM CU IZVADITI MASLINE, SA BLITVOM NA STO POSLUZICU

TRECE JELO>SLATKE JABUKE SA MEDOM, KOLACE, ORAHE, MNOGO VINA

4,5,6,7 JELO . . . . .

TERENCIJA JE POSLALA SLUZAVKU HERMIONU NA PIJACU. KUVAR DEMETRIJE JE VIDEO HERMIONU I POZVAO JE NA VECERU.

3+...pa to ni ja nemam...hahaah :D :D :D
super, nadam se da ce da sredi jos preostala 3
Green%20Cape%20Kangaroo%20sm%2018.jpg

i da nece onda biti problema za ex.

E,kod Latinke me nerviralo sto nikad nije ona prevela lekciju,vec smo sve morali sami-STRASHNO!!!!!!!!!
A u trecoj godini,Tico,ce i Ruskinja da se osili i da radi,tj. ne radi kao Latinka,sve sama moram da prevodim,svaki cas pita,jbt,nije normalna.......A kontrolni svake druge nedelje,i uvek,ali uvek ma da 4+...........Razbicu je jednom............

dadaNo5:
E,kod Latinke me nerviralo sto nikad nije ona prevela lekciju,vec smo sve morali sami-STRASHNO!!!!!!!!!
A u trecoj godini,Tico,ce i Ruskinja da se osili i da radi,tj. ne radi kao Latinka,sve sama moram da prevodim,svaki cas pita,jbt,nije normalna.......A kontrolni svake druge nedelje,i uvek,ali uvek ma da 4+...........Razbicu je jednom............

papricka? ona je sada super zena

E ovako matora, evo moj izvestaj za ovu nedelju :)
prvo pitanje : tu sam
drugo pitanje : dobro sam
trece pitanje: naravno da idem, osim ako ne budem morao da igram wow :D
4o pitanje: ide se u suboticu valjda.nesto tako na granici
A uostalom sta ce vam roditeljski kad sam tu ja :D

Back