tix
Ističe se
- Poruka
- 2.129
da, aj sad izveshtaj-matora junior i ne morash ni da privirish u zg.
nemam pojma, meni je ruskinja car
nemam pojma, meni je ruskinja car
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kr$t@:papricka? ona je sada super zena

tix:Jednom ishao Rade ulicom sa revolverom onako uperenim u ljude.Posle ga sklonio u jaknu...
Ja dobila 5 na pesmici.Ne znam sto se vi zhalite, bas je super zena. Pravedno ocenjuje i dobra je ovako. Uvek nas prvo pita kako smo, jesmo imali neke kontrolne... I skoro uvek se smeje.
A otkud ti matora znash nashu ruskinju? Zar ne uchi 'dete' francuski?

Kr$t@:Meni se ona super cinila, i steta da tako bleji sa matorcima....ali *******.I danas sam dobio 4 na nekoj pesmici.haha, ona stvarno uvek mora da da 4+![]()

Ja_ZG:Evo i ja sam vam se pridruzio! Ja sam ovde dosao po preporuci! Smorio me extra onaj nas forum zgcommunity! Veliki pozzz za Krstu nucleara! Inace ja idem u zemunsku i 1. sam godina! 8-)
dadaNo5:Ma znam Tico,tako je i nama u prvoj godini,i sada je ponekad u tom fazonu...Ona se odusevi kada joj pridjemo na hodniku u fazonu-gde ste razredna,sta ima,kez od uva do uva....U sustini,nije ona losa,mozda je cak i previse dobra,kad nas grdi na casu,ona se smeje,pa ko ce nju da shvati ozbiljno???E,bili smo jednom kod nekih prvaka,mozda je to bio neko od vas, na odmoru,ona se zadrzala i mi kao usli u ucionicu da joj se javimo,procvetala je.....ali kad ''pravda'' casove onda smara...... :shock:![]()
Kr$t@:moron i debil i perverzni psihopata
tix:Pa naravno da te smara kad ti je razredna. Kad dodje do pravdanja chasova, svi su oni stoka. Tako meni ova mutava Lenka rachunala na polugodju jedan ili dva neopravdana vishe.
![]()
ops:
8-)urosh91:e fala na savetima....krsto opisao si mi razrednu bash kako treba, ko da si imao njenu sliku ispred sebe....ma nishta nisam uradio nego eto pitam poshto me to zanima...neki su mi rekli kako odma' ide 4 iz vladanja(a moze i nize zavisi od prekrshaja) a neki su mi rekli pa shta ako te upishu, nikom nishta, pa sam eto samo teo da chujem dal je bilo nekih sluchajeva kod vas i kako se to zavrshilo
[/QUOTE
Ma opusti se,mene je Trba jednom upisao u napomenu i nije bilo nista,jer sam ja,kako kaze moja razredna,jedno divno dete,dobra,vredna,odgovorna,bla,bla......Danas mi je keva bila u skoli i Marijana me nahvalila nikad jace.....8-)
A ko je tebi raredna???

:razz: :razz: :razz: dadaNo5:urosh91:e fala na savetima....krsto opisao si mi razrednu bash kako treba, ko da si imao njenu sliku ispred sebe....ma nishta nisam uradio nego eto pitam poshto me to zanima...neki su mi rekli kako odma' ide 4 iz vladanja(a moze i nize zavisi od prekrshaja) a neki su mi rekli pa shta ako te upishu, nikom nishta, pa sam eto samo teo da chujem dal je bilo nekih sluchajeva kod vas i kako se to zavrshilo
[/QUOTE
Ma opusti se,mene je Trba jednom upisao u napomenu i nije bilo nista,jer sam ja,kako kaze moja razredna,jedno divno dete,dobra,vredna,odgovorna,bla,bla......Danas mi je keva bila u skoli i Marijana me nahvalila nikad jace.....8-)
A ko je tebi raredna???
ja bih joj se nasmesio sa bolesnim osmehom i seo bih negde i onako bih je gledao i smejao se krisom.znas koji bi blam bio.Jos bi dr onako pred svima izdrao ''DOBAR DAN PROFESORKA"