Zemunska gimnazija

Soph*I*:
Hejhaj,ljudi,sta se radi,sta ima??????? :-P
Vidim neko se zali sto nije imao intermet dva dana,ja ga nisam imala.......VISE dana,strasno,strasno........A i sad ga imam slabo....... :-( :-(
he,razveselicu se ja kad dodjem u Zemun....... :lol: :razz: :razz: :razz:
Pa,sta ima novo?
Ja sam cula da postoji mogucnost da Peppersi doju u Indjiju. :shock: hmmmmm

E,da.Samo vi postirajte prevode!Samo napred!
pozz

:D nedostajala si nam

urosh91:
e pa nachekacesh se :P cool ti je new avatar i ja sebi trazhim neki lep vec 15 dana i nikako da nadjem :evil: :sad:

thanks, nadji i ti neki sa cartoon networka. :D

matora63:
pa dobro, tix, je l ti stvarno mislis da ne znam ko je Galadrijela...!? "Gospodara" sam citala jos 80. i mastala kako bi to dobar film bio. i sve je u filmu, kao u knjizi...po prvi put da je film ravan romanu.
gde si, Uroshe? kako latinski i ostali smaracki predmeti...? isla sam na onaj vas ZGCommunity....nesto mi je to moooogo upeglano. ovde lepse.

ima ih koji ne znaju :shock: :wink: zgcommunity smara, tamo se buzdi po 517648165 strana dnevno, a tek sto su teme zanimljive... :roll:

samo da vas podsetim, tema je zemunska gimnazija, a ne 'ajde da oraspolozhimo smorene i ubedachene frendove', so... ajmo malo deshavanja u shkoli, trachevi-ko, s kim, kako, zashto; profesori (p.s. krsto rekla nam je hemicharka da nam nece predavati u drugoj god :)), fajtovi itd. evo npr kod nas u pon na hemiju banuo neki pijani lik iz trgovacke... :D

tix:
samo da vas podsetim, tema je zemunska gimnazija, a ne 'ajde da oraspolozhimo smorene i ubedachene frendove', so... ajmo malo deshavanja u shkoli, trachevi-ko, s kim, kako, zashto; profesori (p.s. krsto rekla nam je hemicharka da nam nece predavati u drugoj god :)), fajtovi itd. evo npr kod nas u pon na hemiju banuo neki pijani lik iz trgovacke... :D

jao pa to je supeerrr....a ko vam predaje bios?
@lignjoslav
na biosu banuo panda kaze mi da mu dam knjigu a ja uzmem knjigu onako scepam kao da mi je beba i kazem ''ne dam , ne daaaaam'' ....haha ...i bane biologicarka i izbaci nas napolje debiiiillll....a dao sam mu ja knjigu ...al nije to tolko vazno vise
sve u svemu, zabole me ***** i za mrke alge i za svetlozute alge,hloroalge, mrkozelene alge, svetlozelene alge, modre alge,sivoplavo alge .....JEBALE VAS ALGEEEE

Ja_ZG:
Evo ja sam cuo da je sredu, valjda bila neka tuca! Peglali se neki sa trece godine! Ispred moje osnovne(Majke Jugovica)
Kako vam je reagovala profesorka?

Zezala se s njim jedno 10ak minuta. :D

Predaje nam ona sargarepa bios. Pocemu ti ne priehal v skolu today?

Veceras je bila svadja ispred skole. Jesi bila, orange?

Back