Zemunska gimnazija

eeee....ja sam otisla na drustveni smer zbog fizike i opet je ucim 4 godine :shock: !!!meni se promenio raspored,nesto malo..a raspored je trebalo svima da se promeni zato sto se neko sa vezom iz druge god zalio ministarstvu sto ima 2-3 puta nedeljno 7 casova,pa je odluceno da informatika bude u blokovima,sto je uzasno.niko ne moze da popravi ocenu,nema vremena.meni ne smeta,imam peticu cistu ko suza,ali ovi sto nemaju komp kuci.. :-? a od II polugodista svima su uvedeni blokovi

Znas sta,ima kod nas dosta takvih nazalost.Jao boze nikad necu da se nacudim ljudskoj gluposti.Uvek ume da me fascinira.
Ajd sad batalite i rokvica,i selimu hadzisulejmanovic i grand show i us5 i TH i 50 cent i gangsta fazone....
ovo je muzika
nadam se da ce se vecina sloziti
btw: bas bi voleo da imam te cvikere i mantil....hawarija

Jao,Boze,vi niste normalni......TH,MM????
Ma slusajte nesto normalno,donekle :-) Ili bar gledajte ljude koji izgledaju bar malo normalnije od svih njih.......Al dobro,neko voli ovo,neko ono.....E dobili smo i mi onu knjigu,drugarica i ja listale,znas kakvih provala ima.......:-)

Ma ja cu da odem da radim kao vidovnjak :D ako je vidovita zorka mogla, mogu i ja :D :D :D
A st ose tice GTA, ja to igram VC deathmatch, u multiplayeru sa drugim likovima.Mene u zadnje vreme smaraju single player igrice.

Negde ce se pojavljivati -Znas vec ko- a negde -osoba X- da bismo ocuvali anonimnost subjekta :D
Diskrecija molim D:

Evo moja predvidjanja:
matora ce da pusti zna vec koga, na lep put sa skolom u maju(ekskurziju) iako zna vec ko ima 5 komada. :D :D
zna ona ko ce da popravi tih 5 komada i da se malo potrudi.Ako ne, ja cu da pomognem znas vec kome ako treba.
Evo ja mogu da pomognem sa latinskim, jjesta da tu nije bilo keca ali opet, mogu bar malo da pomognem znas vec kome :D Mogu i druge predmete da pomognem, 30 evra dvocas haha...P::P salim se
Jos mojih predvidjanja za buducnost
Ako mi bude bila frka sa matom, ja cu da se osisam ako treba :D
takodje, osoba X ne treba da se forsira da uci na silu.Sve sa vremenom, polako matora.Nekom se sad ne uci, al ce se osobi X uciti za npr. 20 godina :D .svako ima neko svoje vreme. :D

Znate za ono,bio jednom jedan bogat covek ali pre nego sto je postao bogat on je prodavao jabuke u razredu...Kupi jednu jabuku na pijaci,opere je i u razredu proda duplo skuplje.Onda za te pare kupi jos jabuka i proda po istom principu....Nije od toga posta bogat nego mu umro neki rodjak koji je bio strasno bogat i sve ostavio ovom tipu...Ako te ukenja imas srece...

Back