Zemunska gimnazija

E bre matora sto davis Gagija?Salim se.Kakve veze ima sto je iz XIII pa i ja sam.A ti uopste i ne ides u skolu pa si na forumu ali nemoj da me shvatis poglesno ti si extra i samo tako ostani,one koje ne gotivis samo ignorisi.(Cuj ja tebi dajem savete!)

E bre matora ti mene i dalje shvatas ozbiljno?!Strasno....Navikni se da sam otkacena.Znam da ti je cerka iz zemunske i znam sta radis na forumu nego mi je bilo malo dosadno pa ko veli malo da ti dosadjujem.Nadam se da se ne ljutish.:)

haha , ja danas uzeo nesto da je zapitkujem.obavezno je pitajte odakle potice rec gimnazija.
@matora
ne razumem post :P
i sta je to MM ?
meni krivo sto se svi okomili na malu sangaj plavusicu a devojka je dusu dala za fuxizam.Kako me nervira dete pa ubija...ali *******, neko i to mora .
Ima dobrog mesa u I4...uff
A I8 i I2 nikad u zivotu nisam video

ja sam druga god drustvenog smera i natasa mi jos uvek predaje(na svu srecu)..nemam oblacice ali zato imam prevod teksta:
skola
rimljani decu od 7 godina u skolu salju.ujutru ucenici,pred svitanje ustaju i sa vaspitacem u skolu odlaze.skole su cesto ispod tremova.ucenici na stolicama sede i na tablicama od voska pisaljkama pisu.ucitelj ih uci gramatiku,slova da citaju i tacno da pisu.
ucenici i grcki jezik uce,mnoge grcke pesnike citaju i njihove stihove ucitelju citaju naglas.
nisu svi ucenici zadovoljni skolom;jedne gramatika zabavlja,drugima je dosadna;ovima se vrlo dopadaju pesme,a onima su teske i veoma nekorisne.
to je to.nadam se da ce ti pomoci :) kako ti se cini u zemunskoj?meni je prva godina bila uzasna..

JAO SAD SAM DOSAO IZ SKOLE
PAZI, NUDILI NAM ILI CAS SRPSKOG (KOJI PO RASPOREDU IMAMO 7 CAS) ILI DA GLEDAMO KONCERT RENESANSE AAAAAAAA
I JA OSTAO i uzeo ja krenuo da slusam ,smorio se, i nastavnici se smorili, i ja da izadjem na prvoj pauzi, a ono neka likusa mi se prepreci i ne da.Ja ono, ''kud cu, sta cu'' ,posedim jos malo, i na drugoj pauzi odma izletim uffff....

ma nema na cemu..e da je meni neko imalo pomogao u I godini.. :-( iz mog odelenja niko nije hteo da ide na taj koncert pa je razredna odredjivala,mene nije izabrala.. :D mada sam ja to gledala nekih 100 puta.opusteno idite na te koncerte za pluseve,samo nadjite neko super drustvo s kojim cete da se zajebavate svih sat vremena

pa zavisi..meni je sada mnogo bolje,u prvoj mi je bilo uzasno,ali ne u ucenju nego drustvo,snalazenje i tako to..sad tacno znam ko je kakav,i s kim da se druzim.i mnogo vise se zezamo..videces proletece ti ta prva godina...samo nemoj da padnes na popravni(ili,ne daj boze godinu) i sve ce biti ok :D

Back