Sofika
Ističe se
- Poruka
- 2.733
aha...grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
urosh91:ma garantujem da ima keca iz mate,fizike,engleskog,latinskog i istorije ....koliko ja znam jedino su to predmeti de mozhe da se zvekne...pa jbte ako su zaljubila valjda treba neku inspiraciju da dobije
....mada danas sa zhenama nishta nije sigurno...e gago a koje to prvakinje preteruju
?!?! ko treba da se bije
.....gle ovog lika sad samo ochekuje da ce neko reci njegovo ime
![]()
decko je derpe toliko da boli...do sada sam provalila da ime gym majcu bez rukava-roze..duks-roze...belo roze patike...i ruzicasto lila plave farmerke....boli...cak ni ja nemam toliko ruzicastih stvari u ormanu...rozicanstveno, zar ne...Lamborghini:Samo je on gej u II-5.On je najveci fenser ili ***** kako je modernije reci u II-5.

Ja sam se samo ponudio, nema proooblemaMaki, duso, ona bira, a ne ja. A posto, po meni ima sporan taste (tokio hotel i takva s**nja), ne bih nista da pricam...Sto se posla tice - ne brini se - mogu ja da joj pomognem, jer sam fizicar (mogu i tebi), ali necu da joj kvarim osecaj da sve moze sama. Pa nemoj ni ti.