Zemunska gimnazija

urosh91:
ma garantujem da ima keca iz mate,fizike,engleskog,latinskog i istorije ....koliko ja znam jedino su to predmeti de mozhe da se zvekne :D...pa jbte ako su zaljubila valjda treba neku inspiraciju da dobije :D....mada danas sa zhenama nishta nije sigurno...e gago a koje to prvakinje preteruju :D ?!?! ko treba da se bije ;).....gle ovog lika sad samo ochekuje da ce neko reci njegovo ime ;)

A sta ti mislis? Nama,trecakinjama,je zapala za oko neka mala plavusa,a i mi smo njoj,jel znas o kojoj je rec,samo nemoj da kazes da nemas pojma.... :lol:

Ko je Gagi?

Lamborghini:
Samo je on gej u II-5.On je najveci fenser ili ***** kako je modernije reci u II-5.
decko je derpe toliko da boli...do sada sam provalila da ime gym majcu bez rukava-roze..duks-roze...belo roze patike...i ruzicasto lila plave farmerke....boli...cak ni ja nemam toliko ruzicastih stvari u ormanu...rozicanstveno, zar ne... :lol:

E deco, zato se ja ugledam na Lenona :D
bre danas nemas sta da slusas, sve raspala komercijala samo se sminkaju tamo izvode striptiz, bacaju love, imitiraju opasne gangstere , bacaju pic*ke u spot i kao ''wow kako extra pesma'' ''ma oni su mi idoli''....Nekad je covek imao sta da slusa, a danas....
Muzika ispred para! :D

Zaista je tako...
Ne zelim da mislite da slusam Mensona jer je, awaj, tako shockantan sa smnkom, ah dwe i po klinke se loze na njega, omg, jednom su pustili spot na MTV-ju !!!...nope...
Slusam narawno, Bitlse ( Imagine all the people living life in peace. ...wow :shock: ), Pink Floyd, The Who, ma swe stare, dobre bendowe koji su imali sta da kazu za razliku od mnogih danas, like krsta said ;)
Sto bi jedna klinka rekla\
Tokio Hotel RuleZ
a ja cu u Boratowom stilu
Tokio Hotel RuleZ......NOT !

To mene ne zanima.Mene zanima gde ima ovo jutro da se kupi kavurma i cvarci :D :D :D
A ti stari bandovi....zao mi je sto su ljudi tolko iskvareni danas.Ako pogledate pazljivo na nekoj od predjasnjih strana naci cete moj referat na tu temu...

Back