Zemunska gimnazija

Ma ne brini Matora,tako ti je to kad se mi devojke zaljubimo,samo reagujemo drugacije,neko zapusti skolu,neko drustvo i sl......
Nego,hvala na pitanju,sada mi je super,Krsto,ne brini,nisu mi ostavili kisobran,a sto se tice medicinskog osoblja-bio je jedan extra medicinski brat koji mi je davao anesteziju,tako da me nista nije bolelo,xexexe,:-)
E,a zamislite exkurziju prvaka i trecaka zajedno-havarija!!!!! Tacno bi se svi pobili,bar bi neke trecakinje spustile neke devojke iz prve godine koje preteruju-mala plavusa i njoj slicne........:-)

Kr$t@:
Kako bilo na operaciji Dado ? :P nadam se da hirurg nije ostavio kisobran u tebi lol :P
Shvatio sam nesto, u prvom polugodju svi zale za letnjim raspustom, a u drugom svi ga docekuju.
Jao jedva cekam, a i sad ce prolece i blejacko polugodje.Extra.

Krshto,brate,uvek mi popravis raspolozenje iako mi se bas ne cini da ce biti tako.......
Hvala ti.
Ali prolece ipak dolazi.......jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D

tix:
Sophi, sine (ljubi te cale :D ;)), objasni deci zashto ga zovesh krshta.

E Uroshe, jeste imali kontrolni iz mate??? Tebi predaje Milorad, right?

E,sta ima tu da se objasnjava? :lol:
Krsti u nicku pise Krshta. :-D :lol: :lol:
A zasto tebe zovem Tix kad se zoves Tijana????? :D :D :D
I tebi pise u nicku....... :-D

Nego,da ne zna neko odakle je taj Abdulaj\Avdulaj?
Vec pet meseci idem u skolu i nikako da mu zapamtim ime....... :)

Matora, posaljite kcerku k meni da je opamenim, skola je najbitnija i ja bih joj to postepeno objasnio...!
Objasnio bih joj matu, fiziku, posle bismo presli na istoriju i ostale drustwene predmete...Potpuno bi zaborawila na swoju ljubaw...A i meni bi to odgowaralo...Prwo postawite njenu sliku, da znam da li da se prihwacam tako welikog posla...Ne brinite, nece biti satanistickih obreda...Barem ne nad njom...Waljda...Osim ako ne da sama...Onda yebiga...Ma salim se narawno...Nece ni gudre biti...Samo ucenje i ucenje...Moze ? ;)

E gagi znaju ljudi kako ti utices na devojke kad ih "ucis",mislim kad im pomazes da shvate nesto.
Inace,ja kad sam zaljubljena ja ne mogu da ucim,to mi se desilo pred kraj polugodista sva sreca pa nisam uspela mnogo da pokvarim ocene....:)

Back