tix
Ističe se
- Poruka
- 2.129
E Krsto dobro je da nisi iskulirao miss.
E dobro je da je niste svi iskulirali.
Tepihe donosim obavezno, pa ko mora da izbacuje ormane, cu da pomognem. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
miladinka me je tako oslovljavala, dusu mi zgadila ....
Da likusa se zove Lamborghini,ako ne znas za tu marku automobila moracu da te upoznam sa njom.Kr$t@:ne seri da se likusa zove Lamborg????? sta je to ? robot???
naravno da sam i ovu NG proveo uz WoW.....ludilo
eee, tix, el ti to night elfica na avataru? steta, ja sam inace u hordi
I to tauren, tako da bolje pripazi koga stavljas na avatare, jer se mi najvise mrzimo sa elfovima
![]()
Aj svrati do XIII pa da vidis kakve mi robote posedujemo.Lepotan do lepotana.Ne zna se ko je lepsi (ne salim se).Inace je opste poznato da su u XIII najbolje devojke to zna i hemijska!tix:Jeste robot, taki su ti svi iz trinaeste.Uuu, ja sam igrala war3 i frozen kad bejah mladja
, burazov uticaj i to, ali i dalje mislim da je igra odlicna. Ma vi se mrzite sa svima, divljaci...
Ja sam najcheshtje igrala sa orkovima, gotivila sam nji'ove heroje. Omiljeni mi je bio onaj lik shto baca chain lightning, valjda se far seer zvashe...
Bash me chudi da ti blejish gajbi za ova "narodna veselja", izgledash mi kao neki meraklija.
![]()
Uroshe, idem na Madagaskar da pospeshujem razmnozhavanje lemura.Sine, vidish da se zezam, sine...
Mrzelo te da pishesh Lamborghini, 4 slova...
Zlo.
![]()
Kr$t@:ja nisam iskulirao miss, sta buncas
cak sam je i lepo ponudio kafom![]()
Zato sto ni momci nusu za bacanje.Ali nemoj slucajno,ako dolazis,da bacis oko na jednog cetvrtaka!tix:Pa sto da svracam ako su devojke najbolje??? Pa nisam ti ja od onih.![]()
To koliko u zemunskoj ima odeljenja ne znam ni ja.Shto vishe, to bolje...