Zemunska gimnazija

polne i venericne bolesti...XD XD
salim se....
ja u bloku sejem Oasis i rock a oni mene gledaju kao da sam jedini lik na svetu koji ne fura mirsada hadzimuhranovica,ekrema dzudzevica,indiru alajbegovic....
u ******, ponekad smo stvarno crne ovce XD
crno-bele ovce!!!

u ****** sta sam onda ja ....poluzibledela kopija beatlesa
ne pazi, mene nervira kad ih svi povezuju sa beatlesima u k**ac!! :D :D
ko stvarno ume da ih slusa, shvatice opaku razliku.jbt kakvi beatlesi...nemojmo se zraciti zabudama.
razvijajmo svoj ukus muzicki.
Oasis vs. Tokio Hotel
jao al bi **** kevu malim pederima mala jebena komercijala nek puse ***** sa svojim pederskim pesmama nemaju veze sa mozgom.
mogao bih referat da pisem o komercijali i prslom svetu u ****** ali me mrzi.

ali ja gotivim kad muzicar bane u svom fazonu,da ga boli ***** za sve, da se ne trudi ni o koga, prosto da ima onaj princip ''ovo je moja muzika, ili cete da je slusate ,ili necete,a mene boli *****''
kad bane lik mrtav,neuredjen,kad nije bio dva sata i sminkao se i peva brate.e to je fora.
fudbaleri postaju manekeni, a evo i muzicari
ajd ****** koji ***** .....necu toO!!!

Lik je isfrustriran jadaritetom i neukusom sadashnjice. :D Slazem se da Oasis nemaju veze sa Beatlesima, Beatlesi su smarachi, ovi su kul. :D Sine, stvarno si svi fenseri i bednici, retki su oni koji stvarno rasturaju. Kad mi dodju budale poput Jamesa Blunta koji zvuci kao da se naudisao helijuma ili onaj derpe Timberlejk, smuchi mi se zhivot. Rock rulz! :D I neki fin metal. A narodnjake da ne komentarishem...

Ljudi, jeste gledali South park??? :D:D:D Omg, koji su carevi koji to prave! :D:D:D:D:D

lik koji je napravio south park rekao je da je to najtrulija grafijka. Ali koga boli ***** za grafiku :D ,serija je najjaca.ali najjacaaaa....:D
A ako sam novu god. proveo uz WoW, sta mislite kako cu tek ovu :P

Shto bi se vatao knjige, pa zna se kad se treba uvatiti, u nedelju (sledetju) uveche. :D Shto se nisi dobro proveo??? Meni je bilo bolje nego za prvu ng. :D Krsto, shta je bilo ovaj put, isto WoW? Missica se smorila 100%. A i ja neshto treba da putujem... :D Idem na Tajland da uzgajam ovas. Lamborg je drugarica iz XIII. :) Kako vam se svidja moj novi avatar? :D

ne seri da se likusa zove Lamborg????? sta je to ? robot???
:D naravno da sam i ovu NG proveo uz WoW.....ludilo
eee, tix, el ti to night elfica na avataru? steta, ja sam inace u hordi :D
I to tauren, tako da bolje pripazi koga stavljas na avatare, jer se mi najvise mrzimo sa elfovima :D
characters-tauren2.gif

Jeste robot, taki su ti svi iz trinaeste. :) Uuu, ja sam igrala war3 i frozen kad bejah mladja :), burazov uticaj i to, ali i dalje mislim da je igra odlicna. Ma vi se mrzite sa svima, divljaci... :D Ja sam najcheshtje igrala sa orkovima, gotivila sam nji'ove heroje. Omiljeni mi je bio onaj lik shto baca chain lightning, valjda se far seer zvashe... :D Bash me chudi da ti blejish gajbi za ova "narodna veselja", izgledash mi kao neki meraklija. :D:D:D

Uroshe, idem na Madagaskar da pospeshujem razmnozhavanje lemura. :D Sine, vidish da se zezam, sine... :) Mrzelo te da pishesh Lamborghini, 4 slova... :D Zlo. :D

Back