Zemunska gimnazija

Pa nije joj to ime, sine. :D:D:D Zove se Jelena. E, ne poznajem te, tj ne znam koliko si inteligentan tj ne znam da li si shvatio da sam bila ironichna, ali htedoh tebe da upoznam... :D

Krsto, bash si nevaspitan. Ni da se javish da odlazish...

Kr$t@:
ne seri da se likusa zove Lamborg????? sta je to ? robot???
:D naravno da sam i ovu NG proveo uz WoW.....ludilo
eee, tix, el ti to night elfica na avataru? steta, ja sam inace u hordi :D
I to tauren, tako da bolje pripazi koga stavljas na avatare, jer se mi najvise mrzimo sa elfovima :D
characters-tauren2.gif
Da likusa se zove Lamborghini,ako ne znas za tu marku automobila moracu da te upoznam sa njom.

tix:
Jeste robot, taki su ti svi iz trinaeste. :) Uuu, ja sam igrala war3 i frozen kad bejah mladja :), burazov uticaj i to, ali i dalje mislim da je igra odlicna. Ma vi se mrzite sa svima, divljaci... :D Ja sam najcheshtje igrala sa orkovima, gotivila sam nji'ove heroje. Omiljeni mi je bio onaj lik shto baca chain lightning, valjda se far seer zvashe... :D Bash me chudi da ti blejish gajbi za ova "narodna veselja", izgledash mi kao neki meraklija. :D:D:D

Uroshe, idem na Madagaskar da pospeshujem razmnozhavanje lemura. :D Sine, vidish da se zezam, sine... :) Mrzelo te da pishesh Lamborghini, 4 slova... :D Zlo. :D
Aj svrati do XIII pa da vidis kakve mi robote posedujemo.Lepotan do lepotana.Ne zna se ko je lepsi (ne salim se).Inace je opste poznato da su u XIII najbolje devojke to zna i hemijska!

Back