Zemunska gimnazija

ma moras necim da mu se istaknes, makar i negativno, ali ne toliko da te bas zamrzi, i onda ti je 4 ili 5 zagarantovano. ja se secam, stalno sam se raspravljao sa njim vezano za politiku, pa me je obelezio kao clana LDP-a i, prakticno, placenika neke nevladine organizacije :D ali sam mu valjda zbog toga ostao simpatican, nemam pojma, pa mi je lako dao 4, mada nisam bas zasluzio, kao "da se ne bunis ti meni" :)

Rasporedjeno po mestima od najboljeg ka najgorem:
1.Avdulaj, Tanjica(njih dvoje dele ovo mesto zbog slicne naravi, ali zbog razlicitog karaktera),Biljana(meda-fizika)
2.Sanja(profesorka muzickog), profesor fizickog(ebem li ga kako se zove, onaj mali misicavi)
3.Sargarepica(profesorka biologije)
4.Marijana Papric(profesorka ruskog)
5.profesorka gradjanskog
6.profesorka srpskog(valjda Biljana)
7.Zorana(likovno)
8.Trba(hemćar)
9.Mlađa(geografičar)
10.Jelka(engleskinja)
11.Sonja i Vukica(nisam mogao odrediti koja je gluplja, mada vukica je bolja za pola mesta)
To bi bilo to, kucao sam na brzaka.

jao sad citam taj spisak profesora i mogu vam reci da bas nemate srece, niste dobili ni Tanju biologicarku da se smejete njenim izvalama (niko joj nije ni primaci ;) ), ni Sekulu iz fizike da blejite i igrate poker na casu, ni Ljilju iz istorije da vas nesto lepo nauci, ni ruskinju Koviljku da vas nervira :D *** steta

jao sad citam taj spisak profesora i mogu vam reci da bas nemate srece, niste dobili ni Tanju biologicarku da se smejete njenim izvalama (niko joj nije ni primaci ;) ), ni Sekulu iz fizike da blejite i igrate poker na casu, ni Ljilju iz istorije da vas nesto lepo nauci, ni ruskinju Koviljku da vas nervira :D *** steta

Ja ceo taj komplet ove godine imam + Ilija + Drnda :lol:

Posto sam i ja jedan od bivsih ucenika Zemunske gimnazije, evo i ja da prokomentarisem svoje utiske. Bilo je stvarno duhovitih profesora (Tanja-biologicarka, neviđeni kralj,Sanja-muzičarka, Naum i ekipa.) Iskreno, više mi je zapalo morona od profesora, tako da bas i nemam neko lepo sećanje na srednju (tome je najviše doprineo slobodni kvazi umetnik-Klačko).Zato, je iz ove perspektive moj stav da se solidno opšte obrazovanje može pokupiti i iz gimnazija,u kojima profesori izlaze u susret učenicima i ne daju ocene po trenutnom raspoloženju tog dana, što ovde i nije bilo zastupljeno. Zato sam ja iz te škole izašao sa osećajem kao čovek izlečen od raka.

jaoo ljudiii imam problem xD kako da razumem hemiju, tacnije oblast brzina hem reakcije, aktivaciona energija itd... ja citam ono nista mi ne ulazi u glavu iz one glupe narandzaste knjige -.-... jel imate neku drugu literaturu, dajte mi savet sve cu da uradim samo da ne bubam xd

Back