Morena_007
Aktivan član
- Poruka
- 1.585
M.S koji si ti smer i godina? Ne viđam te ovde na forumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se nastavnika tice svi su me msm naucili kako da ucim neke stvari kao sto su jezici npr. . . posebno senka, i bez obzira sta drugi govore za nju msm da je dobar prof i da oce da nas nauci,
Ja jezike nzm da ucim, eng znam pa znam ali latinski i fra mi idu jaaakooooo tesko :d... Ja sam I8 btw
))
Има Соња својих моменатаали, мислим да је то најобразованија жена која постоји у Земунској гимназији (а и шире), прави интелектуалац...
![]()
Добар је и Бошко, кул је онDa je obrazovana,obrazovana je,da je intelektualac i da je videla sveta i uradila svatsa ,sve to stoji. . i stvarno i ja mislim da je JEDNA OD najobrazovanijih profesora. . . . ali ubedljivo najbolji profesor,u Zg-u,makar po meni je profesor srpskog jezika Bosko. . . . Godinu dana nam je predavao,za godinu dana nisam mu nasla ama ni jednu jedinu zamerku. . . .i kada predaje,i kada prica nesto sto nema veze sa gradivom,covek te jednostavno uvuce,zainteresuje za ono sto on prica. . Ja sam licno njim odusevljena. . .a znam i da su mnogi kojima je on predavao![]()
Добар је и Бошко, кул је он
Овај форум се полако претвара у избор најбољег професора ЗГ-а... али ни то није лоше, да виде људи да није ни Земунска за бацање![]()
Ako pravila igre to dozvoljavaju, ja bih svoj drugi glas dala Sanji Vuletić.
Za nju su reči suvišne. Neizmerno pametna i zanimljiva osoba.
апсолутно тачно... А, ево, да не буде само двоје-троје, додајем и:
Татјана Ивковић - биологија - ко је био макар на једном њеном часу знаће о чему говорим
Александра Мареља - енглески
Тањица - историја
Аида - филозофија/логика (она има исто неких својих момената, али је ок, видећете већ)
Миња Ивановић - психологија
Игор Секулић - физика
Наум Недић - мата (он је жива легенда)
Има још добрих професора, немој тако, Тачкице. Видећеш кад завршиш школу колико ће ти то све фалити, чак и нервирање због тамо неког професора
И већ горепоменути![]()
Čujete li vi isto što i ja?
Kažu da će naš, željno očekivani, zimski raspust trajati saaaaaaaaamo 2 nedelje.
Ja vidim da se ovde dosta hvali SONJA latinka.... Po mom misljenju ona je jako razmazena i puna sebe, ona sve najbolje zna i ona je popila svu pamet ovog sveta.... Meni je licno bolje bila ona druga latinka ne znam za vas ali to je moje misljenje,jedva cekam da se zavrsi prva godina pa da izgubim taj latinski i da je vise ne gledam ....))))))))
Да, и Наташа, друга професорка латинског је сасвим ОК...
Можеш ли само да нам кажеш коју оцену имаш из латинског![]()
Koja vukica xD sta predaje?
Jel zna neko zasto je Vukica tako pogubljena zena,i zasto nerealno ocenjuje? o.O
haha najjace kad je pisala memoriju DVD-a i napisala 4, i onda se zagledala u nas,i napisala 7 naopacke,xD,na desno hahahahahahaha xD Niko nije gledao sem mene i mog druga u tablu,a mi smo umrli od smeha xDАххахааххахха.... Вукица, ма она је таква... get used to it
Одувек је она таква; и код нас је тако прича нешто и одједном се загледа нехајно у прозор и после пет минута настави као да се ниђшта није ни десило
А и за оцене је тако... само немој пуно да се свађаш с њом, онда ћеш имати добру оцену само ако се баш потрудиш