Zemunska gimnazija

fino :) ma valjda ne mora tako da bude :D

oktare, ne znam da li si pomenuo, koje si ti godiste? sta studiras? hemiju?:D
91..... Не студирам хемију :D уписао медицину, али хемија се спрема за пријемни :p
(чек, чек и ти си 91? :))

a igic:lol::lol: karikatura od coveka, kao mr. bean je :lol: sa sve onim smekerskim pokretima, jednom kad je bio dan zaljubljenih dodje on: "hajde posto je dan zaljubljenih da pricamo o ljubavi izmedju molekula":per::lol: stvarno jadna ta njegova zena, zbog svega
.
:super:

a igic:lol::lol: karikatura od coveka, kao mr. bean je :lol: sa sve onim smekerskim pokretima, jednom kad je bio dan zaljubljenih dodje on: "hajde posto je dan zaljubljenih da pricamo o ljubavi izmedju molekula":per::lol: stvarno jadna ta njegova zena, zbog svega.

Igić-štrumf u full-u :mrgreen:

1trl0o.jpg

:worth: :zcepanje: :zper: :mrgreen:
Joj, šta smo mu mi na časovima radili (samo kad se setim) :lol:
Nije nu čudo što nas je napustio. :p

Hahahaha!Slazem se... Ono je mucenje,kad cela skola mirise,a ti moras na cas... :mrgreen:
ahahaha,mi to najbolje znamo . . . place mi se kad god izadjem iz ucionice. . .a mogu misliti kako je onima preko puta pekare :P
Аааа, имате пекару сад.... :sad2: кад сам ја отишао из ЗГ... Где је? То ћу морати да видим.. Причали су и да ће отворити књижару :)
ma sta ce nam knjizara. . . . Boze kao da idemo u skolu ,a ne u kafeteriju :mrgreen:
Ja nisam u dramskoj sekciji, ali je baš volim. Stvarno su najbolji. :worth:
iskreno, nemam vremena za tako nešto . . .
Imam treninge često i prosto mi je neizvodnjivo da sve to postignem . . . :(
II sam godina . . . :mrgreen: :worth:
aaaaa,pa ti mislis na Tomu,Grbija,Dejana i ostale. . . .aaa pa da,samo to drustvo je samo po sebi super. . . . sta da vam kazem,trenutno mislim da ste najjaca generacija u gimnaziji . . . posle nas naravno ;)
bez uvrede prvacici,al' ono . . . nesto vas nema :mrgreen:

salim se ja naravno :D hahahaha
:super:
А још кад се добије нека лоша оцена... где ћеш друго него у пекару :per: :mrgreen::mrgreen:

pa tako najlakse utopis tugu :D ili sta vec :D

neee, najavljuje, valjda... bar j mojoj drugarici.... pripremi se :D
negooo cuo sam da kod njega nije niko imao 5 sem neke sto je djak gen.... kakav tenkre.......... msm ta sto je dj gen je molila engleskinja trbu... i on kao kaze da nikome ne da iznad 4 na usmenom.... iako sam cuo i da ima poneko 4... uradio sam kont perfectno sa jednom manom a to je urednost -.-'... jel kod njega znacajna?

neee, najavljuje, valjda... bar j mojoj drugarici.... pripremi se :D
negooo cuo sam da kod njega nije niko imao 5 sem neke sto je djak gen.... kakav tenkre.......... msm ta sto je dj gen je molila engleskinja trbu... i on kao kaze da nikome ne da iznad 4 na usmenom.... iako sam cuo i da ima poneko 4... uradio sam kont perfectno sa jednom manom a to je urednost -.-'... jel kod njega znacajna?

mislim da nije..:think:......meni se slucajno malo pocepao papir..:confused:.i napisala sam 2.zadatak za prvu gupu(a bila sam druga)......pa sam ga prezvrljala......i na kraju mi ipak nije smanjio ocenu.... :D:D:mrgreen::mrgreen:

Back