Matis-Avdulaj -nemam pojma kako on radi,ali su mi rekli da je laganini
Hemija-Trba -ajmeeee. . . . samo nemoj da bezis i da mu se suprotstavljas,ja sam svaki put kada je mene isprozivao umirala od smeha,jer ima neke dobre odvale,pa on poludi brzo ,jer se ja ne vredjam nego se smejem,pa predje na drugog ucenika
Likovno-Zorana - meni predaje ove god. . . izgleda da je super,spasli ste se !
Muzicko -Sanja. . . . mnoooogo se uci,ja obozavam Andju ona i biologicarka Tanja su mi omiljene profesorke

)
Bios-Sargarepica(razredna) -uuu niste mogli bolje da ubodete

pola casova necete imati
Informatika-Tamara = kod ove zene je nemoguce imati 5,prepisem joj sveee iz njenog predavanja od reci do reci i 3i to 3- da poludi covek,ali nije zla ili tako nesto,samo deluje onako. . . . malo pogubljeno

ali je ok
LAtinski-Sonja - meni je bila dobra. . . plasila sam je se strasno,ali je bila super uvek. . . samo pristojno kod nje i samo se smeskajte i tako to

i necete imati problema,ni sluuucajno joj ne prigovarajte ako krene da vas smara,cak iako niste vi pricali/radili nesto
Fizicko -Ljuba - izgleda je ok. . . .samo cu to reci
Fizika-Biljana Stojcic - suuuper je ,bas je dobra,ne znam da li sam 2 zadatka cele godine uradila,i imala sam cini mi se 4. . da da ,nije bila 5. . bilo je 4
Engleski-Jelka - prvi put cujem za zenu
Ruski-Marijana

- super je
Istorija-Tanja - kazu da je ok
Geos -Mladja - on je ovako opustencija i sve,samo moras one referate da se grabis za njih bukvalno,jer kasnije ko nema ocene do POOOSLEDNJEG dana ostaje da bi odg ! bukvalno,poslednji dan poslednji cas
nadam se da sam pomogla