Zemunska gimnazija

videla sam spisak ucenika po razredima......moje 2drugarice i mene su stavili u isto odeljenje.....sto je supeeer!!!!:super::super::super:
ali....u tom odeljenju ima nas 10 iz iste skole......:confused:
e sad.....pitam se da li ce oni nesto menjati do 01.09.,tj.da li ce o5 da formiraju odeljenja ili je ovako konacno.....:):think::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

videla sam spisak ucenika po razredima......moje 2drugarice i mene su stavili u isto odeljenje.....sto je supeeer!!!!:super::super::super:
ali....u tom odeljenju ima nas 10 iz iste skole......:confused:
To se svuda dešava... odeljenja se prave po stranom jeziku... tako da ako si iz veće osnovne škole koja je blizu gimnazije bivaš sa istim ljudima u odeljenju 12 godina školovanja... nas je u odeljenju u srednjoj bilo četvoro iz istog odeljenja u osnovnoj (a još nam ta srednja škola i nije bila blizu, nego su ove bliže škole tražile baš mnogo poena)

To se svuda dešava... odeljenja se prave po stranom jeziku... tako da ako si iz veće osnovne škole koja je blizu gimnazije bivaš sa istim ljudima u odeljenju 12 godina školovanja... nas je u odeljenju u srednjoj bilo četvoro iz istog odeljenja u osnovnoj (a još nam ta srednja škola i nije bila blizu, nego su ove bliže škole tražile baš mnogo poena)

ok....nas je samo 2iz istog odeljenja....a ostalix 8 su vecinom iz suprotne smene......samo se nadam da nista nece menjati....:D :D :D :D
xvala u svakom slucaju.....:super::super::super::super:

I am back :P ... Hteo sam da vas pitam zasto su istumbali djake po odeljenjima, a da postoji ono gde kazes nekim likovima sa kim zelis da budes u odeljenju? Ja sam trebao da budem sa 2 druga oni me stavili sa nekim 2.... Da li ce se to menjati ili ostati tako do 1. ... To se desilo i tom drugu sa kojim sam sada u odeljenju, on je trebao da ide sa jos 3...

Htedoh da pitam jos ove neprvake da li ima puno slucajeva koji su se brzo ispisali jer su bili nezadovoljni odeljenjem ili profesorima ili je bilo samo nekoliko takvih slucajeva ??? :manikir: :)
Ja sam te jedne godine bio na zameni u septembru u gimnaziji (ali ne Zemunskoj) i u proseku se promeni po jedan čovek po odeljenju, možda i manje. A istovremeno je došlo isto toliko đaka iz nekih drugih škola, tako da odeljenja ostaju otprilike iste veličine.

Postoji valjda neko pravilo da od ocena moraš da imaš samo petice ili neocenjeno.
Što se tiče razloga prebacivanja, ti koji su otišli nisu imali sposobnosti za gimnaziju (bio im je problem i da hvataju beleške) što su valjda i sami shvatili pa su poslednju nedelju septembra izbegavali da se pojave da im ne upišu neku slabu ocenu (ali ne znam da li su otišli u lakšu gimnaziju ili neku drugu vrstu škole).

Htedoh da pitam jos ove neprvake da li ima puno slucajeva koji su se brzo ispisali jer su bili nezadovoljni odeljenjem ili profesorima ili je bilo samo nekoliko takvih slucajeva ??? :manikir: :)

Ти што се исписују углавном не могу да прате систем рада који намеће гимназија (који реално није лак :D), као што рече Jukie. Из мог одељења се после 2. разреда исписала једна девојка и отишла у угоститељску (тамо је била скоро 5,00, а у ЗГ је била једва добра :manikir:), а било је и више оних који су били само по једно полугодиште, па кад су схватили да су мало залутали, онда су се пребацили у неку лакшу школу (или приватну :roll:) ...:D

Evo i mene ... :manikir: Pozdrav svim forumašima.
Tina, tix ... Hvala vam na lepim željama. :D

Sretan početak nove školske godine i od mene.

Htedoh vas zamoliti da mi okarakterišete kao profesora Sekulić Igora.

Секулић Игор.... па он је највећи краљ који постоји :D Озбиљно, човек је легенда :super::super::super::super::super::super::super:
а и као професор је супер. Предаје мало (али ни то не мораш да слушаш); на контролном имаш само најлакше задатке, а теорија се своди на то да набубаш пар формула.... с њим ће вам бити супер у сваком случају =)

Poslednja izmena:
Јааао, кад се сетим, први дан Земунске гимназије :heart:.... давно беше...

Него, нема ни потребе да знате који вам је први час, први дан се код већине професора ништа не ради :D идите до школе данас или сутра биће на огласној табли закачен распоред одељења и учионица (ако не знате где вам је учионица питајте :)). А први час вам је разредни, па ће вам он(а) тад издиктирати распоред...

П.С. Кад сазнате који су вам професори напишите овде :D

prezivex prvi dan......razredna mi....senka(francuskinja)....:dash:
srpski-dragana knezevic;engleski-lenka;latinski-sonja;geos-slavica;biologiju-sonja;matu-snezana;fizika-branka:dash::dash:;istorija-tatjana;xemija-trbovic;informatiku-vukica;muzicko-andja;likovno-klacar;fizicko-sofija;veronauka-julija....:):super::super:

Poslednja izmena:
Секулић Игор.... па он је највећи краљ који постоји :D Озбиљно, човек је легенда :super::super::super::super::super::super::super:
а и као професор је супер. Предаје мало (али ни то не мораш да слушаш); на контролном имаш само најлакше задатке, а теорија се своди на то да набубаш пар формула.... с њим ће вам бити супер у сваком случају =)

Hvala na odgovoru. Danas sam imala čas s njim i deluje mi baš ok ... :D
Meni ne treba fizika u vidu ocene ... Ono što meni treba je profesor koji može da mi pruži stabilnu osnovu školskog gradiva, a ja ću to moje znanje da proširim i produbim jer obožavam fiziku. :heart:

prezivex prvi dan......razredna mi je uzaas....senka(francuskinja)....
srpski-dragana knezevic;engleski-lenka;latinski-sonja;geos-slavica;biologiju-sonja;matu-snezana;fizika-branka;istorija-tatjana;xemija-trbovic;informatiku-vukica;muzicko-andja;likovno-klacar;fizicko-sofija;veronauka-julija....

Ako te zanima moje mišljenje o Sonji, imaš ga na 188. strani ove teme.
Lepo sam je opisala od glave do pete. :D

Branka Rađenović ... qq, dete, nek' ti je bog u pomoć.
Isto važi i za Slavicu Drxi ! :roll:

Klačar ... :sad2: On je umetnik ! :zcepanje:
Ma, šta mi napriča?
Čovek je dijabola. :lol:

Ne bih da te plašim, zaključi sama ... možda neki od ovih profesora kojima te plaše, deluje baš tebi ok, a možda te zadesi i drugačija sudbina.
Uzdaj se prvo u svoj sud. :mrgreen:

Nek' ti je sa srećom ... :super:

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru. Danas sam imala čas s njim i deluje mi baš ok ... :D
Meni ne treba fizika u vidu ocene ... Ono što meni treba je profesor koji može da mi pruži stabilnu osnovu školskog gradiva, a ja ću to moje znanje da proširim i produbim jer obožavam fiziku. :heart:

Ako te zanima moje mišljenje o Sonji, imaš ga na 188. strani ove teme.
Lepo sam je opisala od glave do pete. :D

Branka Rađenović ... qq, dete, nek' ti je bog u pomoć.
Isto važi i za Slavicu Drxi ! :roll:

Klačar ... :sad2: On je umetnik ! :zcepanje:
Ma, šta mi napriča?
Čovek je dijabola. :lol:

Ne bih da te plašim, zaključi sama ... možda neki od ovih profesora kojima te plaše, deluje baš tebi ok, a možda te zadesi i drugačija sudbina.
Uzdaj se prvo u svoj sud. :mrgreen:

Nek' ti je sa srećom ... :super:

meni je za sad latinka super........ne znam.....mozda cu kad bude pocela da pita da promenim misljenje....ali ne verujem....:super::super:
a kakva je bilologicarka.....:)

prezivex prvi dan......razredna mi....senka(francuskinja)....:dash:
srpski-dragana knezevic;engleski-lenka;latinski-sonja;geos-slavica;biologiju-sonja;matu-snezana;fizika-branka:dash::dash:;istorija-tatjana;xemija-trbovic;informatiku-vukica;muzicko-andja;likovno-klacar;fizicko-sofija;veronauka-julija....:):super::super:

-Мени је Сенка баш супер :D ...јесте строжа, али зато ако хоћеш код ње можеш француски супер да научиш...
-Драгана Кнежевић ми је била разредна и баш ме је готивила :roll:... Не знам шта да ти кажем, онако, ок је. Воли да мисли да је најобразованија жена на планети. У суштини бубање напамет онога што вам она диктира и обавезно при анализи песме/прозног текста труди се да ухватиш сваку њену реченицу јер кад пита тражи да јој се то све понови. Труди се да на њу сад у првим данима оставиш што бољи утисак, јер какав утисак једном стекне о теби то ти је за вјеки вјеков :lol: исто тако и на писменом, шта добијеш на првом, отприлике исту оцену ћеш добијати и на сваком следећем (у 4. разреду сам имао утисак да она уопште и не чита моје саставе, само препише оцену :)...). Све у свему није лоше...
-За Ленку не могу ништа да ти кажем, није ми предавала.
-Соња је већ елаборирарна... мени је била ок. Не знам да ли је неко поменуо да јој обавезно за сваки 8. март или рођендан (29. маја) или Нову годину купите поклон, биће одушевљена :cvet:
-За ову географичарку никад чуо :)
-Никад чуо ни за ову биологичарку :)
-Снежану зову Смрда... не знам није ми предавала, кажу да је онако...
-Бранка Рађеновић - страх и трепет Земунске гимназије. Чуо сам да је баш строга.
-Татјана илити Тањица (тако је сви знају) - она жена мисли да је Наполеон :rotf: али је супер. Само, с њом нема за.је.ба.нције - мораш да учиш редовно (мада касније кад стекнеш рутину, онда већ отприлике знаш кад ћеш одговарати) и никад, али никад немој код ње да бежиш са часова, ионако ће те питати одмах следећи час :whistling:
-Трбојевића већ негде имаш описаног. Доста тројка:mrgreen:
-Вукица је ок жена, мало погубљена у простору и времену, али ок... Не предаје много, а и кад предаје фејсбук је ту, па не мораш да слушаш :D није тешко добити добру оцену
-Анђа - ма она је супер, видећеш... имаћете бар часове музичког за одмор:)
-Клачар :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Моје искрено саучешће. Само да знаш да одсад са ликовним нема зезања јер ти то постаје најбитнији предмет. Ако хоћеш неку иоле добру оцену (за њега је то од 2 до 5) мораш да учиш све од А до Ш из књиге - и ситна слова, и оно са стране, и испод слике, ма СВЕ :neutral: Код њега је искрено, врло тешко добити 5 и 4, а и за 3 и 2 се мора помучити (у мом одељењу само нас је двоје имало 5:thumbdown:). Чак и ако добро црташ то ти није гаранција за добру оцену. И да, обавезно се труди да запамтиш то што учиш јер ће ти требати и за следећу годину. (иначе, човек је у приватном животу скроз опуштен и ок, али нажалост ви га у таквом светлу нећете упознати, бар не још). Дакле, спреми се да имаш ноћне море из којих ћеш се будити вриштећи име неког фламанског сликара :D
-Софија је супер, стварно немам примедби на њу. Радиш физичко редовно и нема фрке :super::super:
-Јулија је исто ОК, само уме понекад да смори, па би било добро да ви њој наметнете тему (као што смо то ми понекад радили :D)
Па добро, кад сабереш све, супер си прошла :super: (уз пар изузетака)
СРЕЋНО!:ok:

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: tix

Back