happy mouse :)
Obećava
- Poruka
- 52
cudi me da skoro niko nije pitao za nastavnice/nastavnike srpskog....pa me zanima kakve/kakvi su..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se svuda dešava... odeljenja se prave po stranom jeziku... tako da ako si iz veće osnovne škole koja je blizu gimnazije bivaš sa istim ljudima u odeljenju 12 godina školovanja... nas je u odeljenju u srednjoj bilo četvoro iz istog odeljenja u osnovnoj (a još nam ta srednja škola i nije bila blizu, nego su ove bliže škole tražile baš mnogo poena)videla sam spisak ucenika po razredima......moje 2drugarice i mene su stavili u isto odeljenje.....sto je supeeer!!!!
ali....u tom odeljenju ima nas 10 iz iste skole......![]()
To se svuda dešava... odeljenja se prave po stranom jeziku... tako da ako si iz veće osnovne škole koja je blizu gimnazije bivaš sa istim ljudima u odeljenju 12 godina školovanja... nas je u odeljenju u srednjoj bilo četvoro iz istog odeljenja u osnovnoj (a još nam ta srednja škola i nije bila blizu, nego su ove bliže škole tražile baš mnogo poena)
ok....nas je samo 2iz istog odeljenja....a ostalix 8 su vecinom iz suprotne smene......samo se nadam da nista nece menjati....![]()
![]()
![]()
xvala u svakom slucaju.....![]()
cudi me da skoro niko nije pitao za nastavnice/nastavnike srpskog....pa me zanima kakve/kakvi su..
![]()
nece se menjati, kao sto rece jukie odeljenja se prave po stranom jeziku. ti mozes da se prebacis u drugo odeljenje
pozdrav za sve forumase, sa srecom da pocnete ovu godinu!![]()
Ja sam te jedne godine bio na zameni u septembru u gimnaziji (ali ne Zemunskoj) i u proseku se promeni po jedan čovek po odeljenju, možda i manje. A istovremeno je došlo isto toliko đaka iz nekih drugih škola, tako da odeljenja ostaju otprilike iste veličine.Htedoh da pitam jos ove neprvake da li ima puno slucajeva koji su se brzo ispisali jer su bili nezadovoljni odeljenjem ili profesorima ili je bilo samo nekoliko takvih slucajeva ???![]()
![]()
Htedoh da pitam jos ove neprvake da li ima puno slucajeva koji su se brzo ispisali jer su bili nezadovoljni odeljenjem ili profesorima ili je bilo samo nekoliko takvih slucajeva ???![]()
![]()
Evo i mene ...Pozdrav svim forumašima.
Tina, tix ... Hvala vam na lepim željama.
Sretan početak nove školske godine i od mene.
Htedoh vas zamoliti da mi okarakterišete kao profesora Sekulić Igora.
Јааао, кад се сетим, први дан Земунске гимназије.... давно беше...
Него, нема ни потребе да знате који вам је први час, први дан се код већине професора ништа не радиидите до школе данас или сутра биће на огласној табли закачен распоред одељења и учионица (ако не знате где вам је учионица питајте
). А први час вам је разредни, па ће вам он(а) тад издиктирати распоред...
П.С. Кад сазнате који су вам професори напишите овде![]()
Vec prvog dana zakljucujem da je Mladja carina)))))))))
xaxaxaxa.....on je nama trebao da bude razredni...........ali NA ZALOST nije......
.......
.
Kakvi bi ste bili srecnici da jeste covek je ekstra i moja razredna nije losa po ovom prvom utisku ali je mladja carina))))))))))) :super :
![]()
Секулић Игор.... па он је највећи краљ који постојиОзбиљно, човек је легенда
а и као професор је супер. Предаје мало (али ни то не мораш да слушаш); на контролном имаш само најлакше задатке, а теорија се своди на то да набубаш пар формула.... с њим ће вам бити супер у сваком случају =)
prezivex prvi dan......razredna mi je uzaas....senka(francuskinja)....
srpski-dragana knezevic;engleski-lenka;latinski-sonja;geos-slavica;biologiju-sonja;matu-snezana;fizika-branka;istorija-tatjana;xemija-trbovic;informatiku-vukica;muzicko-andja;likovno-klacar;fizicko-sofija;veronauka-julija....
Hvala na odgovoru. Danas sam imala čas s njim i deluje mi baš ok ...
Meni ne treba fizika u vidu ocene ... Ono što meni treba je profesor koji može da mi pruži stabilnu osnovu školskog gradiva, a ja ću to moje znanje da proširim i produbim jer obožavam fiziku.![]()
Ako te zanima moje mišljenje o Sonji, imaš ga na 188. strani ove teme.
Lepo sam je opisala od glave do pete.
Branka Rađenović ... qq, dete, nek' ti je bog u pomoć.
Isto važi i za Slavicu Drxi !
Klačar ...On je umetnik !
Čovek je dijabola.Ma, šta mi napriča?
Ne bih da te plašim, zaključi sama ... možda neki od ovih profesora kojima te plaše, deluje baš tebi ok, a možda te zadesi i drugačija sudbina.
Uzdaj se prvo u svoj sud.
Nek' ti je sa srećom ...![]()
prezivex prvi dan......razredna mi....senka(francuskinja)....
srpski-dragana knezevic;engleski-lenka;latinski-sonja;geos-slavica;biologiju-sonja;matu-snezana;fizika-branka;istorija-tatjana;xemija-trbovic;informatiku-vukica;muzicko-andja;likovno-klacar;fizicko-sofija;veronauka-julija....
![]()