Zemunska gimnazija

Pa necemo znati koji nam je prvi cas ali cemo valjda do tad znati koje smo odeljenje i ko nam je razredni staresina pa ce nam razredni na prvom casu izdiktirati raspored... :) :ok:
Verovatno će svuda stajati putokazi koji kažu "I1 u učionicu 32"
Ne zaboravite da prvi dan ponesete neke sveske jer će sigurno da se nađe neko da diktira prvi dan, npr. geografija :confused:

Koji jezici se uce u Zemunskoj gimnaziji?

1. енглески
2. француски
3. руски
4. немачки
5. латински (само у 1. разреду за природњаке, а у 1. и 2. за друштвени смер)
6. имаш и секцију за старогрчки / новогрчки код проф. латинског Соње Васиљевић
:)

Pa necemo znati koji nam je prvi cas ali cemo valjda do tad znati koje smo odeljenje i ko nam je razredni staresina pa ce nam razredni na prvom casu izdiktirati raspored... :) :ok:

Јааао, кад се сетим, први дан Земунске гимназије :heart:.... давно беше...

Него, нема ни потребе да знате који вам је први час, први дан се код већине професора ништа не ради :D идите до школе данас или сутра биће на огласној табли закачен распоред одељења и учионица (ако не знате где вам је учионица питајте :)). А први час вам је разредни, па ће вам он(а) тад издиктирати распоред...

П.С. Кад сазнате који су вам професори напишите овде :D

cula sam da ce mu verovatno razredni biti geograficar....pa me zanima kakav je on nastavnik.....:):think:

Па, има само један географичар у ЗГ, а то је Млађан Јанковић :roll:
Е сад, мишљења о њему су подељена, за неке је 1) невиђени цар, за неке 2) невиђени дебил. Мени је предавао у 1. и 2. разреду и морам ти рећи да је за мене, хм, ово друго :roll:
Што се тиче часова, на њима се ништа не ради. Он сваки час прича о својој планинарској секцији, о излетима итд. итд. Понекад подели реферате ученицима, али то скинеш са Википедије и избифлаш пред таблом - једном речју смешно. Али онда, тамо негде 20. децембра ти зада да урадиш једно 20 немих карата и / или само дође на час и каже: Децо доста је било, ја данас питам и тако прозове скоро све из одељења и свима подели кечеве (јер наравно нико ништа није учио). Додуше то пише на неки свој папир... Следећи час је наравно контролни (свих 100 стр. које је требало да пређете за полугодиште) :roll: ... у дневник упише средњу оцену тј. ту јединицу (или ако баш имаш невиђене среће двојку) и другу оцену коју добијеш на контролном. На крају године је исто тако.:( (то се код мене понављало обе године, па кад би требало да учим нешто друго, пред крај полугодишта/године, ја морам да бубам ј***ну географију :evil:)
П.С. Без обзира што он говори да ученици који су у његовој секцији немају никакве повластице, сасвим је супротно. Ако се учланиш, петица ти је загарантована...
Ух, баш га напљувах, али шта ћу кад је оставио такав утисак на мене (иначе имао сам 5 код њега, али нисам био члан те надалеко чувене секције :))

kakve su profesorke/profesori iz engleskog i francuskog......?:think:

Видим да си добила половичан одговор на ово питање, па рек'о да помогнем :D
Мени је Мареља предавала енглески све 4 године (она обично узима друштвени смер) тако да једино за њу могу да ти кажем...
Жена је стварно изузетан професор, ради се много, али се и научи. Код ње знаш на чему си, имаш 6 (шест):cool: оцена у полугодишту, тако да нема никаквих нејасноћа... Уосталом, ово је само укратко :D

Француски предају две професорке: Јелена Међедовић и Сенка Арадски
Код Међедовићке слободно заборави на француски пошто ћеш научити све осим тог језика ;) иначе је кул :cool:

Мени је предавала Сенка (исто све 4 године) и за њу тврдим да је једна од најбољих професора у ЗГ. Многи ће ти рећи да је бабарога, вештица и сл, али не веруј много у то. Јесте строга, али правична. Ако си пажљив на часу, ако учиш и показујеш интересовање, нема фрке... не бих сад причао о систему рада, то кад добијеш списак профана :)

Ако ти треба још информација, ту смо да помогнемо :D

Back