Zemunska gimnazija

jao da, videla sam klacketa danas..jezivo. sreca pa smo se mi izvukli.

igor je mica najveca na svetu :D s njim mozes kako hoces. niko ga ne slusa, a moze opusteno da se ima dobra ocena. steta sto mikelo nije tu da ti kaze jos nesto, igor mu je bio razredni.
nego meni je sad dosla arsenovicka, kakva je ona?

Eeee,bio si u pravu,hahaha,114 nema tablu... xDDDDDD:hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha:
koji likovi..........imace matu kod nas u ucionici........:mrgreen::mrgreen:
inace....sutra prvi (tehnicki drugi) cas sa Trbom,kuku nama.........jaooo ma samo 2 ili 3 da imam meni je dovoljno porsto cu matu i fiziku ove god razvaliti sigurno........naostrila sam se od pocetka xD
a sto se tiche Klachketa..............JA NE MOGU DA VERUJEM............mislim dobio je otkaz,nije bas "popularan" kod profana,a o djacima da ne pricamo...........i on je ulozio zalbu..........pa daaaaaaaj,covece oladi......... :besna: :besan2::poludeo:

igor je mica najveca na svetu :D s njim mozes kako hoces. niko ga ne slusa, a moze opusteno da se ima dobra ocena. steta sto mikelo nije tu da ti kaze jos nesto, igor mu je bio razredni.

Tako sam i mislila...bas se cini kao dusa od coveka :D
Arsenovicka...hmmm....kada predaje nece ti APSOLUTNO NISTA biti jasno...jer zena prica nepovezano...zvrlljka po tabli..i koristi izraze za koje nisam sigurna i da na fakultetu koriste...
al ovako je opustencija sto se tice kontrolnih...sta god napises (ali BUKVALNO)prizna ti...i dobijes poprilicno veliki broj poena xD...mislis da nisi uradio ni za 2..a ono dobijes 4...hah...:D
ja sam imala 5 kod nje opusteno...:)
nas nikad nije usmeno pitala osim kada neko hoce da popravi ocenu..a i tada je sve opusteno...:)
onako najlaganije mozes da imas 4...

Posto si citirao mene,a pise da mi je pol muski,ne znam sta znaci ovo jedna(valjda jedan,bio sam musko kad sam zadnji put proveravao).A to da se nisam uklopio,to nema veze s vezom.Drustvo je super,ali su neki profesori debili i samo zato sam otisao.Prvenstveno zbog radjenovicke i glupe Knezevicke iz srpskog,koje su me #ebale od pocetka,da to nije normalno.Bolje bezati dok mozes,neko da mentalno odlepis.

matori izvini zbog pola, nisam ni pogledao, nego valjda podsvesno, jer su se do sad na ovoj temi samo devojke zalile... pa ono, svako ima prava na svoj izbor, verovatno bas nisi imao srece sa profesorima. pozdrav

evo ga mikelo :) ma lud je igor, videces... neces nesto blistati od znanja zato sto u fazonu na njegovim casovima samo blejis, al kad dodje kontrolni, sednes i nabubas... ako umes sa puskicama onda mozes i njih da primenis za formule :) inace je lik bas

Za Klacara...
Covek je SUPER !!
Imali smo kod njega cas 2 puta prosle nedelje i bas je bilo super !!
Bolji je od Zorane 300 puta...:)
Ja bih bas volela da ostane :P

Aaaaaaa,ti nisi mormalna....:dash:
U stvari to je normalna reakcija u pocetku....Tako sam i ja....:roll: I to sam ga bas zgotivila dok nije krenuo sa ocenjivanjem,i njegovim zakljuccima,komentarima......Aaaaaaa,onda krenes da ga mrzis!:besna:
Sutra cemo saznati jel ostaje ili ne.....

mozda se i ponavljam ali moze li za novajliju jedan "brzi skener" profana:

Srpski - Bosko Milosavljevic
Francuski - Jelena Medjedovic
Latinski - Sonja Vasiljevic
Istorija - Tatjana Mitrovic
Geografija - Slavica Drndarevic
Biologija - Ranilovic Sladjana
Matematika - Zorica Marinkovic
Fizika - Slavica Arsenovic
Hemija - Djurdja Stokic

hvala svima i pozdrav za sve :)

Francuski - Jelena Medjedovic
Istorija - Tatjana Mitrovic
Geografija - Slavica Drndarevic
Matematika - Zorica Marinkovic
Fizika - Slavica Arsenovic
Hemija - Djurdja Stokic

Srpski...Boljeg profesora nisi mogao da ubodes! On je meni predavao u prvoj godini...Celo razred ga je bukvalno zavoleo....Casovi su zanimljivi,uvek nesto prica,sali se,onda donese npr. bajadere na cas i samo ih razbaca po ucionici,:mrgreen:nije strog,kao sto nam se cinilo prvi cas kod njega...Samo ga postujte i bice sve ok...kontrolne iz gramatike da samo jednom,dvaput u celoj godini,i to bude samo 5 zadataka,i to nesto smesno,....Pita usmeno jednom u polugodistu..Lako dobijes dobru ocenu....
Latinski...A joooj....Zena je.....unikat....:lol:Savet,cuti na casovima i sve ce biti ok,.samo nemoj da joj odgovaras na prozivke,jer kad nekog zapamti,cele godine ga muci....Ako ti jos kaze da joj kupis kuvani djevrek u pekari,imas 5 :mrgreen:....I nemoj da sedis u prvoj klupi....:mrgreen: Tako da:Cuti,uci...Pita jednom u tromesecju usmeno i da po jedan kontrolni....Lako je ako ucis,ne nesto preterano....I u maju pita sentence...To ne zaboravi....
Biologija....Kod nje moras da ucis...Pisi beleske,i uci iz knjige...Samo slusaj na casu,skapiraces....Ovako je ok....Ali za 5 moras da znas sve....Kontrolni ne daje...Nama je dala samo jednom,u drugom polugodistu....

Bosko-ZNACI COVEK JE CAR!!!!!!!!Mi svi hocemo da placemo kad se setimo kako nam je bilo super prosle godine sa njim,znaaaaci NAJBOLJI OD SVIH!!!!!!!

Sonja-strozija je,zna da te isproziva,ali je fina ovako,daje predavanja pita samo ono sto je na njima i prevod i to je to......ps.dobre ocene daje,samo budi pristojan........PS.ko joj bude kupovao djevrek imace 5 za kraj :mrgreen:

Ranilovicka-fina je,uvek znas sta ce da pita,daje ti ocenu koju si stvarno zasluzio i tako.....

za ostale ne znam ovi su mi predavali i dalje mi predaju

Back