Zemunska gimnazija

matora,a a kako ste vi/ti ;) presla iz devete u matematicku???
mislim matematicka je specijalna skola od nacionalnog znacaja......
lol,sad su za to i proglasili filolosku
lolololololol

i meni nije jasno zasto samo zemunska ima obrnutu smenu od drugih skola....
mada,zbog toga mogu da banem kad god pozelim.... :p
...i da pijem s krshtom sprite :D

aha,znaci drugo vreme,pa je skolstvo drugacije bilo uredjeno... :)
deveta je def. najgora od svih gimnazija u okruzenju...
imam samo jednog druga koji je tamo otisao i ne znam da l' je ziv........

samo ne treba biti suvise izbirljiv. :smile:

spanski.

i,da,nemoj uki da mi diras zemunsku.....
profesori jesu umobolnici,ali se bar nesto desava....
i ima puno dece....
a ne k'o ovde,cela skola k'o jedna strana zemunske....

jao tuga...igramo mi fudbal i sad igramo do 6. i na kraju 5:5 i ja se vratio na gol malo. I kad mi lik sutne loptu polako slucajno, i ja da je ispucam kad me odjednom ona pretekne i udje u gol
kao ono sto se desilo robinsonu protiv hrvatske
pojeo me mrak znaci....nisam mogao da verujem....

pa ne znam, ja ne pratim tenis
ali ga zato sad cela nacija prati. Primetio sam nesto kod nas
Kad smo bili dobri u fudbalu --> svi su igrali fudbal po ceo dan
Kad smo bili prvaci u kosarci --> svi su igrali kosarku
Prvaci u vaterpolu --> krenula navala ljudi na bazene i treninge
kad imamo sad to dvoje u tenisu --> svi zivi igraju tenis i zaboravili na ostalo. Samo tenis, vidim klince napolju do juce igrali fudbal, sad obelezili teren i igraju tenis....kuku
ALI TENIS!!!

Pa kod kolektivnih sportova, pogotovo fudbala je lepo to sto za sr@nje mozes da okrivis koga god hoces :D
menadzera, golmana, odbranu, publiku , fizioterapeuta....lista nema kraja :D :D
vidim novi avatar, evo da cestitam :D

Znam, zar nije to sjajno? :D

Evo ’vako: pljuvali ste Vinceta-to ne valja, onda onaj lik sto slusa/ne slusa tokio hotel- :lol: Vidim da nam se bozanstvo javilo u obliku zileta (randoman), da nas uputi na pravi put. Blago njemu. Ne bih da budem mean (a jesam :-) ), ali zgforum je namenjen ziletu, nini, porodici i prijateljima. Svi ostali...mrsh. Na kojoj su temi pisali o nama? Ajmo sad, recite ko se prebacuje u prvo 4, ko je predao prijavu, pare ili nesto trece... :D Jao ljudi jel vi shvatate koliko je zemunska...kul? :D Fino znanje, ako hoces da uchish, ako neces...moze da se ima vr.dobar uspeh opusteno, drushtvo... mnogo gotivnih ljudi, kad se probere, a ljubav...izgleda da su se neka deca nashla, pa imamo parove po parku, hodniku, drvecu... :smile:

e da , sto se tice tih parova , to sam i ja ustanovio. svi zivi se muvaju i krljaju ne zbog nekog razloga, nego cisto da bi ukrasavali te parkove, hodnike i klupe...kewe mi
Kolko se secam, ja vinceta nisam pljuvao, on je meni bas gotivan ovako lik.

jeste lik i gotivno mi je sto proziva ili iskulira one koji mu se chepe. kao avdulaj kad izlazi iz uchionice i neko mu kaze: dovidjenja, profesore (uglavnom inicka), a on ni ne okrene glavu. liiik. pisacu vam neke njegove bisere, samo da se dogovorimo oko autorskih prava. :D
p.s. krsto, sofi, pozdravila vas matora

e ljudi, uzeo sam rubikovu kocku i u roku od dva dana se zarazio njom. drkam je ceo dan ....i na kraju sam juce uspeo da spojim jednu stranu ( plavu) i to bas kad smo dali gol. Sad cu tako da cuvam do finala :D

Luka23.kblo:
Ja se registrovah kao predstavnik I-3! Pozdrav!

dobrodosao, luka23.kblo! :D ko te navata da se ovde registrujes?! sad nema nazad.

ma svi oni samraju...

ko? sta? a?

vidi ga, mali krsta, igra se s kockicom. tako treba, duso, samo se ti igraj. :lol: e, ljudi, je l' da da je branko kockica likcina!!! zamisli odrastao covek, i zovu ga kockica. dobro da je branko kocka, ali KOCKICA!!! :lol: :lol: :lol:

kako je to fino sto imamo prinovu na forumu. i jos mi lenka danas zakljucila 5! :D

Back