Želite li blokadu cele Srbije?

Želite li blokadu Srbije na koju poziva opozicioni deo u slucaju Jadar ?

• Ukupno glasova
    41
Da, rekli su "ne". I ne samo oni već i drugi u opoziciji. Kilavi jesu, ali nisu za trovanje građana. Što se tiče EU proglašenja strateške sirovine, i mi smo proglasili strateški put u EU, pa kad nas lepo prime, pa kad se izjednače ekološki standardi, onda možemo zajedno sa kopamo, i kod njih i kod nas. Pošteno, evo ruke
Nećeš biti primljen u EU, a i Ana Lena Zelena uopšte ne plaća Ćutu da bi palamudio.

Kako je to Nestorović za par meseci od čoveka koji je poklonio Beograd Vučiću na tacni postao spasilac Srbije od litijuma? Može malo od tome kako su on i Ćuta postali nade srpske demokratije?

Nećeš biti primljen u EU, a i Ana Lena Zelena uopšte ne plaća Ćutu da bi palamudio.

Kako je to Nestorović za par meseci od čoveka koji je poklonio Beograd Vučiću na tacni postao spasilac Srbije od litijuma? Može malo od tome kako su on i Ćuta postali nade srpske demokratije?

Ne znam dal si primetio, građani se masovno širom Srbije bune zbog nametanja rio tinta, i još će više da se bune. A šta govore Ćuta i Nestorović me ne zanima.

Pogledajte prilog 1588647
Spc uz vlast, kao sto se i dalo ocekivati od ovih izroda
Jbg dobija sredjivanje kelije od 600 kvadrata sa 200 kvadrata garaze
A sad vam je spc bitan?
A kad su govorili protiv rodne ravnopravnosti, menjanja jezika u gej parade tada ste govorili šta hoće ova crkva, šta se meša, što se ne drži sahrana?
Neviđeni ste licemeri, vladaće vučić do kraja života, a i duže

Dobro je, dobro je...grickaj parizer.
Agim Musliu ti pruža punu podršku, a tvoja Ana Lena Zelena se raspitivala za litijum.
31CC7306-7D60-43BE-A567-789A4DBEB8C8.jpeg

Koga briga šta je neko napisao, rekoh ti zbog čega protestuju ljudi. Čisto da se ne spinuje. Vlast svakako jeste štetočinska, šta drugo reći ako neko želi da truje sopstveni narod, tako da je biti protiv takve vlasti čin rodoljublja i patriotizma, ali opet, to nije motiv protesta već litijum.
Pa spinuje se.

80% protestanata (ne mislim na granu hrišćanstva) protestvuje protiv vlasti, i ne zanima ih litijum ni rudarenje. Samo oko 20% su iskreno zabrinuti za životnu sredinu, iako su to samo plašenja o nekom apokaliptičnom scenariju

Pa spinuje se.

80% protestanata (ne mislim na granu hrišćanstva) protestvuje protiv vlasti, i ne zanima ih litijum ni rudarenje. Samo oko 20% su iskreno zabrinuti za životnu sredinu, iako su to samo plašenja o nekom apokaliptičnom scenariju

Nešto mi je teško da poverujem da i ti i predsednik najednom pričate iste stvari. Obojica prebacujete borbu protiv litijuma na neku istripovanu borbu protiv predsednika. Što znači da vam je to neka kampanja i to ti je rečeno da pričaš. Ajde lapo priznaj, za koga radiš i koliko te plaćaju? ;)

Tako nesto uraditi sa pravnim sistemom drzave je isto tako mnooogo veca izdaja nego davanje teritorija i kradja para.
Русија никада није имала никакав правни систем, тако да Путин није имао шта да уништи. Није највећи проблем његова аутократија, таква му је држава, већ веома ограничени резултати после више од две деценије власти.

За две деценије Генерал Парк у Јужној Кореји и Ли Гуангјао у Сингапуру су направили чудо, а обојица су владали аутократски.

То значи дестабилизацију Србије.
Србија никада није имала проблема са политичком стабилношћу, изузев у кратком периоду Друге Коштуничине владе. Чим се превише говори о стабилности, то значи да имамо посла са ауторитарним режимом.

I pre par godina se protestvovalo, i odustalo se od iskopavanja
Ako se tada odustalo ZASTO SE SAD onda ponovo pokusava? Da li imamo posla sa *vlascu* koju cine ljudi ili dripci bez obraza, postenja, zadate reci...?
I ako je ovo drugo slucaj kod nas (da su na *vlasti* prevarantski dripci a ne ljudi) sta drugo treba sa takvima uraditi nego sut...uti ih na smetliste istorije (a zapravo na robiju)?

Problem je što je druga strana već objavljivala i dokumenta o prodaji zemlje, ljudi uzeli pare od Rio Tinta pa sad demonstriraju sa Ćutom. Apsolutno ne verujem ni jednima ni drugima.
Право питање јесте ко је дао дозволу страној компанији да купује земљу по Србији. Све остало је злоћудни покушај да се скрене са теме.

Ти људи који су продали земљу су, по мени, поступили рационално. Једно је лични, а друго је јавни интерес. Војводу Мишића је Први светски рат затекао у аустроугарској бањи, а жена му је била Немица, па шта то значи? Рационалан човек разликује јавни интерес од приватног.

Узгред, не знам колико је то људи продалу земљу Рио Тинту. Сигурно није сто хиљада људи колико ће морати да живи у тој области која ће бити потпуно девастирана ако се тај рудник отвори.

Русија никада није имала никакав правни систем, тако да Путин није имао шта да уништи. Није највећи проблем његова аутократија, таква му је држава, већ веома ограничени резултати после више од две деценије власти.

За две деценије Генерал Парк у Јужној Кореји и Ли Гуангјао у Сингапуру су направили чудо, а обојица су владали аутократски.
To jeste tacno, ali je potrebno dodatno pojasnjavati razlike izmedju kapitalistickih diktatura i autokratija, i ovih putinovskog tipa , a srpski putino.guzi sa Krste imaju jeftinije ulaznice, tako da se i ne trudim.

Nešto mi je teško da poverujem da i ti i predsednik najednom pričate iste stvari. Obojica prebacujete borbu protiv litijuma na neku istripovanu borbu protiv predsednika. Što znači da vam je to neka kampanja i to ti je rečeno da pričaš. Ajde lapo priznaj, za koga radiš i koliko te plaćaju? ;)
Pa vi ne spominjete litijum, već smenu vlasti, ali nekako silom. Izbori su bili pre pola godine i šta sad?!

I sta ce se postici blokadom Srbije?
A daj vise smarate brate, i da vam da referendum o Rio Tintu, da vam da referendum o njegovoj smjeni, opet bi dobio
Kakvi su ovo protesti jbt sve nesto kao neke pussy, gdje su navijaci, gdje je kost u kost, sve neki virgin likovi, ja bih izasao na protest ali da me jase hana adrovic a ja da budem njen konj, ali ona je u majamiju trenutno snima podkaste sa crncima kosarkasima u bazane, ne zezam se

Back