Želite li blokadu cele Srbije?

Želite li blokadu Srbije na koju poziva opozicioni deo u slucaju Jadar ?

• Ukupno glasova
    41
Nešto mi je teško da poverujem da i ti i predsednik najednom pričate iste stvari. Obojica prebacujete borbu protiv litijuma na neku istripovanu borbu protiv predsednika. Što znači da vam je to neka kampanja i to ti je rečeno da pričaš. Ajde lapo priznaj, za koga radiš i koliko te plaćaju? ;)
Ako ti je lakše da radim za BIAu, eto neka ti bude 🤣

Koliko ste vi uplašeni svega i svakoga, to je neverovatno

Ako se tada odustalo ZASTO SE SAD onda ponovo pokusava? Da li imamo posla sa *vlascu* koju cine ljudi ili dripci bez obraza, postenja, zadate reci...?
I ako je ovo drugo slucaj kod nas (da su na *vlasti* prevarantski dripci a ne ljudi) sta drugo treba sa takvima uraditi nego sut...uti ih na smetliste istorije (a zapravo na robiju)?
Ne želi se da se plaćaju penali. Čini mi se da Čile treba da plati Rio Tintu 150 milijardi dolara zbog kršenja ugovora.

E sad, ako su žuti diveli Rio Tinto još 2001. i potpisali 13 ili 14 ugovora, i sad uvalili vrući krompir svakoj sledećoj vlasti, sa kojim pravom ostaci DS-a i stranke proizašle od njih mogu da protestvuju? I da li Srbija treba da plaća stotine milijardi nadoknade Rio Tintu zbog kršenja ugovora?

Izvini sto te pitam licna pitanja ali moram - da li imas vise od 10,5 godina?
I, ako imas, zasto nas zatrpavas sa tako detinjasto smesnim pokusajima manipulisanja - ipak ovde razgovaras sa odraslim ljudima normalne inteligencije?
Opa, kada ne dobijaš komplimente od drugih, deli ih sam sebi onda 😂
Koja to drzavna vlast u svetu od necega zvanicno odustane a onda *opet pokrene temu* (*uzimala davala s macama spavala* - jesi li cuo nekad za tu izreku i na koji uzrast se odnosi?)
Kakav su argument nekakve izjave osoba poput Brnabicke, Vucica i njihovih kompanjona ako smo vec zakljucili da se ponasaju kao deca u vrticu dok se igraju (odustanu od neceg pa posle to od cega su odustali *opet pokrenu*???) bez obzira na to sto se sticajem cudnih (kolonijalnih) okolnosti ta *deca* formalno nalaze na najodgovornijim drzavnim funkcijama?
Svi su deca brale, samo si ti odrastao. Ajde se sad lepo penzioniši umesto što smaraš nas klince.
A najsmesnije ti je ono kad si napisao- *veruj mi*... Zasto bi TEBI bilo ko bilo sta verovao? Kad nista drugo (u desetinama poruka) ne radis sem sto tako komicno i diletantski piskaras kvazisofizme (procitaj u nekom recniku sta su sofizmi... a ako ne znas i sta znaci rec - kvazi)?
Veruj mi da si toliko nebitan da neću ni da ti odgovorim na tvoje bezvezne male provokacije

Ne želi se da se plaćaju penali. Čini mi se da Čile treba da plati Rio Tintu 150 milijardi dolara zbog kršenja ugovora.

E sad, ako su žuti diveli Rio Tinto još 2001. i potpisali 13 ili 14 ugovora, i sad uvalili vrući krompir svakoj sledećoj vlasti, sa kojim pravom ostaci DS-a i stranke proizašle od njih mogu da protestvuju? I da li Srbija treba da plaća stotine milijardi nadoknade Rio Tintu zbog kršenja ugovora?
Kakvih stotinu milijardi Rio Tintu, dokle bre više laži?

Daj ugovor da vidimo, tamo sigurno ne piše da imaju pravo na kopanje već samo istraživanje. Čak je i tadašnji zakon o rudarstvu jasno definisao da neko ko ima dozvolu za istraživanje, ne dobija automatski i za kopanje, nego mora posebno da traži. Ovi vaši su izmenili zakon 2015 godine pa ko istražuje, može i da kopa. I onda kao fora žuti su dali dozvole. Al ste manipulatori spineri naprednog nivoa, niko vam nije ravan ;)

Smesan si...jer su ti pokusaji verbalnih sibicarenja ispod nivoa Informera.

Dakle, ozbiljnije rezimlije ce na robiju a takvi kao ti (*pesadinci*) ce na kopanje luka

Те фразе о ауторитарним режимима просипа и пласира сорошевска пропаганда и обично је уперена против суверенистичких лидера у свету. ;)
Evo ga glavni suverenisticki lider u svetu (suveren je od Pinka sve do Informera)
:mrgreen:

1722767609440.jpeg

Daj ugovor da vidimo, tamo sigurno ne piše da imaju pravo na kopanje već samo istraživanje. Čak je i tadašnji zakon o rudarstvu jasno definisao da neko ko ima dozvolu za istraživanje, ne dobija automatski i za kopanje, nego mora posebno da traži. Ovi vaši su izmenili zakon 2015 godine pa ko istražuje, može i da kopa. I onda kao fora žuti su dali dozvole. Al ste manipulatori spineri naprednog nivoa, niko vam nije ravan ;)
treba ovo da imamo kao tvit sa linkom na taj paragraf kada su promenili zakon 2015, i da samo kacimo svuda, malo ljudi zna, a sa ovim pobijamo njihovo da su zuti krivi, plus dokazujemo da su izdali jos tada i uzeli, neko je morao, debeli mito za svinjariju tada

Jel vučić bio sa ssp ili sa šolcom?
Još se na gazeli vijore nemačke zastave, o čemu ti čoveče pričaš?
Vama kao da su vrane popile mozak
Da ne znam pojedine likove koji učestvuju u organizovanju protesta i da ne čujem o stvarima koje se zbivaju pa da se i zabrinem za te vrane. Ali ja nisam tu da se ubeđujem, veruj u šta hoćeš.

Već je bila blokada , pa se to primirilo do onih izbora krajem prošle godine. Valjda tako. Šta je to donelo dobro da bude drugačije? Ništa. Jedino da vidimo kako će ova blokada da se uradi. Ako oni misle da će posle izbora, o kojima mozemo da diskutujemo, uraditi nešto da vlast uradi kako oni žele mislim da je taj scenario zilion puta deja vu.

Back